Komentari na vest

Čeferin: Saradnja sa FSS idealna

e

ej

pre gotovo 2 godine

alb. mafia
W

Western Serbia

pre gotovo 2 godine

Lakovic se ugojio 20kg od nerada, Bjeka i dalje neki faktor, Tomislav jos nije umro, a diplomac trange/frange fakulteta (Šurbatović) Gensek - Blago Srpskom fudbalu
S

StrasnaEkipica

pre gotovo 2 godine

Ovo je strašna ekipica ljudi koji daju sve od sebe da FSS jednog dana nestane.Tole,Bjeka i Piksi će pričati o poštenom takmičenju, a Stolica će vikati da zaslužuje titulu.
S

Spiritus movens

pre gotovo 2 godine

Cek cek Tomislav Karadzic pocasni predsednik? Pa nama su rekli da spinujemo kao je za vreme Toleta moglo sve ali je sada tome kraj. Pa ko ovde koga laze?! Hocu dva sendvica a ne jedan, pa vi mene zezate!!
P

Premijer

pre gotovo 2 godine

E moji srbi, nikako da shvatim...da li na takav način treba dočekivati "spodobu" koja mijenja statut organizacije da bi pokrajina učestvovala u takmičenju?! Samo pitam...
:

:&

pre gotovo 2 godine

U UEFA takmičenjima učestvuju i regioni koji nisu države, poput Škotske i Velsa. Tako da naša pokrajina nije prvi slučaj.
T

The Nightwalker

pre gotovo 2 godine

A sta radi ovde ovaj pihtijoglavi u plavom sakou?
G

Gost83

pre gotovo 2 godine

Toma Karadžić, Bjekovic, katastrofa...🤢🤮
:

:3

pre gotovo 2 godine

Kojom misterijom li je ovaj dogurao do mesta predsednika UEFA. Nema dodirne tačke sa fudbalom praktično. Sličan razvojni put kao u Vuletića - pravnik koji je omamljen fudbalom i po svaku cenu se probijao da dođe do njega.
G

Gost127

pre gotovo 2 godine

A vidi ga siva eminencija Tomislav... Jao Srbijo među šljivama...
G

Gost Djape

pre gotovo 2 godine

Doslo na naplatu ono ponizenje u Sloveniji, kada smo zbog Ceferina morali da pustimo slovence da izjednace. Svi casopisi iz regiona pisu o cudna dva gola u nasoj mrezi, nas sudijski ekspert o cudnom sudjenju italijana, a ja video cudno ponasanje nasih odbrambenih igraca pocetkom drugog poluvremena. Kao da je neko posetio nasu svlacionicu u poluvremenu, ipak je Cefurin bio na tribinama. Sad je vreme za svodjenje racuna.
I

Ivan FCRS

pre gotovo 2 godine

Ja isto mislim da nisu bila cista posla, pre svega zbog sudije koji je delegiran, koji iza sebe ima dva sudjenja petlicima na medjunarodnom nivou. Pustio je slovencima da rade sta hoce, trebalo je utakmicu da zavrse sa najmanje 2 crvena kartona.
Š

Škrabotina

pre gotovo 2 godine

Dobro teoretičari zavere koja je svrha ove šeme? Šta Slovenci dobijaju izjednačenjem. Nema bukvalno nikakvog benefita za njih. S druge strane, mi negujemo petodecenijsku tradiciju prosipanja vodstva protiv slabijih ekipa u gostima, tipično u prvih 15 minuta drugog poluvremena.
Z

Zeljeznik

pre gotovo 2 godine

Čudi me da se neki teren po njemu ne zove. D. A 2017