Komentari na vest

Čekajući desetu milionsku prodaju moderne Čuke: Poziv Ninkoviću da se oprosti na Brdu i pojačanja za Evropu

H

Hulio

pre gotovo 2 godine

Cuka ako se pojaca bice druga posle zvezde.. Pa zamislite jos da drzava i fss placaju penale, licence itd kao partizanu
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Sjedi dolje, Hulio, pijan si.
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Nemate infrastrukturu za više! BASK, Lokomotiva?
A

A razlog zašto

pre gotovo 2 godine

nema infrastrukturu to jest nije izgrađen novi stadion je što im nedaju i građevinsku dozvolu iako je zahtev podnet kao i da postoji projekat stadiona osam godina. Nije novac u pitanju iako tvoj zlonamerni komentar na to ukazuje.
R

REŠENJE

pre gotovo 2 godine

Mislim da bi liga s 12 klubova bila idealna.

Norwegianviking

pre gotovo 2 godine

prodate igrace za 10 mill i kazes da 200hiljada je mnogo za cuku. Gde onda idu te pare ? Na stadion sigurno ne idu. Na pojacanja ne idu. Velike plate nema u cuku to se zna. Niko nema preko 1000hiljada. Gde onda idu? Ako sve idu u ko vlasnika to je okey, ali onda nemoj da kazes da je 200hiljada mnogo. to samo znaci da vlasnik pliva u parama i zatvori djepove.
P

Pošto si nepismen

pre gotovo 2 godine

Pa ne znaš da čitaš ili si možda i glup. Lepo piše u tekstu sav novac ide za igrače i za ostale zaposlene jer ako ti nije poznato tamo ljudi dobijaju redovne plate čak i pre dve godine za vreme van. stanja i to stopostotnu i ako nisu dolazili na posao, dok kod dva državna kluba plate za radnike kasne oko šest-sedam meseci. Takođe novac ide i za plaćanje računa (struja, voda, grejanje...) dok dva državna kluba duguju višemiliona evra. Klub takođe plaća i sve poreze opštini i spadaju među tri preduzeća koja najviše pune budžet dok dva državna klub opšte neplaćaju čak štaviše opština njima uplaćuje novac koji je bio namenjen u druge svrhe (jedan klub dobio 4,18 mil drugi 1,8 mil evra). Čukarički je jedini tim u Srbiji koji vodi i mlađe kategorije tj omladince i kadete na pripreme u inostranstvo. Čukarički niti jednom klubu niti nijednom igraču neduguje novac dok dva državna kluba ko zna koji je broj domaćih klubova kojima duguje (neki su zbog njih ugašeni ili igraju nižerazredne lige), koliki je broj stranih klubova koji ih tuži, a ko zna koliki je broj igrača kojima duguje ili koliki je broj onih koji su im oprostili dugovanja, koliki broj igrača je raskinulo ugovore zbog dugovanja ili ih je tužilo. Državo bar izdaj klubuu građevinsku dozvolu za izgradnju novog stadiona jer im po zakonu to i pripada. A sad oni koji pišu komentare i dalje nastavite da vređate i kritikujete najorganizovaniji klub u Srbiji a sigurno je imeđu top pet na Balkanu.
G

Gost1986

pre gotovo 2 godine

Нине мајстореее!!!
P

Pjer

pre gotovo 2 godine

Nekada solidan igrac nekada vrhunski,sad vec rekreativac I veteran Ali Cuki moze da koristi,Zvezdi nebi pomogao ,mnogo je mekan I nema fizikalija,nemoze da trci. Dobar decko I dekija,srecno u Cuki.
U

Ugljesa Radulovic

pre gotovo 2 godine

Mnogo dobar tekst! Samo se nadam da ce Cuka eventualno uspeti da izgradi bolji stadion.
D

Dejan Pizon

pre gotovo 2 godine

Samo napred sto se tice pojacanja,mada bi vise voleo Ninkovica i Marina da vidim u Zvezdi naravno Marin je u penziji,ali mislim da je mogao jos da igra.Pozdrav za Cuku.
P

Polivač

pre gotovo 2 godine

Deset milionskih transfera u godinu dana? Nije to ništa, toliko milionskih transfera Terza odradi za deset godina.
p

pancevac92

pre gotovo 2 godine

uzmes izrscunas prodaje i vidis da je Zvezda za vece pare prodala od vas,solidan ti spin
P

Pa1

pre gotovo 2 godine

Samo trange frange sasomange. Baš ih briga za rezultate. KK Mega= FK Čuka
n

nnn13

pre gotovo 2 godine

Ti si bolestan, ili ne citas tekst
P

Polivač

pre gotovo 2 godine

Više ovi zaradili od prodaje igrača nego Terza od sveCkih rekordera i osvajača univerzuma.
D

Draškooo

pre gotovo 2 godine

Prvo infrastruktura,pa onda da se priča o pojačanjima. Privatni klub, a ne može da igra utakmicu kvalifikacija na svom stadionu. Samo, prodaja i prodaja, a ni reči o novom stadionu.
G

GOST 510

pre gotovo 2 godine

Šta će im novi stadion ? Za koga novi stadion? Kolika je njihova baza navijača? Treći su zacementirano da budu iznad nemoguće je jer to odlučuje viša sila tako da oni funkcionišu vrhunski. Ako se slučajno zadrže u Evropi lako je naći gde će da se igra bez velikih ulaganja kao što je gradnja stadiona.
G

Gost11

pre gotovo 2 godine

Oni odavno hoce da srede stadion ali nemaju dozvolu opstine ili grada. Mora da se podmaze stranka, pa ce onda dobiti dozvolu.
д

д.г.

pre gotovo 2 godine

Чуки Европа треба да би своје играче ставили у бољи излог. Ту је крај њихових амбиција.
B

Boogy

pre gotovo 2 godine

Svaka čast Čuki kako radi. Domaćinski poslovanje, razvijanje kluba korak po korak. Još kad bi uspeli da se dokopaju LK, to bi bilo sjajno. Iako sam zvezdaš više mi se svidja način poslovanja Čuke. Trošiš onoliko koliko imaš i koliko si zaradio, a ne dovedeš igrače, ponudiš visoke plate, pa posle nemaš da platiš. Zvezda i Partizan mogu to da rade pošto kad bude stani pani, uleti država. Kad bi Čuka tako radila završila bi kao Sloboda, Borac i slični. Jeste prodaju igrače ali su iz sezone u sezonu sve jaču. Može se slobodno reći da je Čuka 3. klub u državi, a to nije malo. Svaka čast!
M

Ma ne

pre gotovo 2 godine

Rade nista specijalno samo su najmanje losi od ostatka lige.ali to ne menja cinjenicu da je infrastruktura 0 da ne mogu grupnu fazu da igraju na svom stadionu, da im je prosecni skandinavski klub dao pet komada kao da su igrali protiv barselone.Sce je to smejurija ali da su manje losi od ostalih u ligi to stoji.svakako je preterivanje reci da su zdrav klub
B

Boogy

pre gotovo 2 godine

Ne bih se baš složio. Taj prosečni skandinavski klub ima istoriju 30+ godina, bili šampioni, igrali evropska takmičenja. Bitano je napredovanje. Ako Čuka nastavi ovako i još ako se dokopa LK to bi ubrzalo napredak, pa da se za 5 godina sastane sa takvim klubom siguran sam da bi razlika bila mnogo manja.
B

Boogy

pre gotovo 2 godine

Ostali prvoligaški klubovi ne rade kao Čuka. Moj Radnički iz Niša svake sezone dovede 10 matoraca kojima je istekao ugovor, potpišu ugovor na godinu dana, nemaju novca za plate i kad dodje kraj sezone igračima istekne ugovor odu za dz i oni dovedu novu 10icu. Nema tu pravljenje igrača, prodaja, nema plana. Kod Čuke vidim plan i domaćinsko poslovanje što je u nasoj drzavi za svako poštovanje.
N

Nelupaj gluposti

pre gotovo 2 godine

@Ma ne Čuj Hamarbi prosečan tim pa on je ove godine jedan od dva kandidata za titulu, a zaboravio si i da je u četvom kolu bio nadomah izbacivanja Bazela koji je zadnju deceniju bio skoro svake godine učesnik LŠ. Kao drugo taj isti Hamarbi Čuka je u prvoj utakici dobio 3:1 ali su ga zadesile povrede najključnijihih defanzivnih igrača (Stevanović, Mijailović, Puškarić i Tošić), Šapić je igrao povređen jer se tri dana pred revanš povredio u Lazarevcu, Docić je imao pauzu od šest meseci (posle teške povrede u utakmici sa Zvezdom i starta čini mi se Sanoga kad je celo Banovo brdo čulo bolne krike). Inače u sastavu su bili Rogan i Drezgić koji su u prvenstvu imali malu minutažu. Nadam se da će ti se pamćenje vratiti iz du...a u glavu.
G

Grga Cvarak

pre gotovo 2 godine

Svaka cast na cemu? Na tome sto se vise ne bore za opstanak u ligi? Sto izadju u Evropu jednom u sto godina i onda ih tamo nakanta ko stigne? Napravili su oni iskorak u odnosu na ono sto su nekad bili, to stoji, ali to je sve napravljeno u prvih par godina rada, a od tada samo stagniraju. Samo primjera radi, koja je razlika izmedju ovog sad Cukarickog i Cukarickog iz, recimo, 2018-te? Evo, reci cu ti ja – nikakva. Tu se sve vidi koliko stvarno dobro rade, a koliko je to sve zapravo samo prodavanje magle nasoj naivnoj javnosti.
G

Gost92о4п10

pre gotovo 2 godine

Ало Чука средоте терен чим се хвалите силним милионима.
S

Siuuu

pre gotovo 2 godine

Mogla bi i Zvezda malo nešto da ponudi Ninetu, dovlače se svakakve spodobe, oživljavaju karijere svakome ko naiđe, godinama se jure papučar Tošić i splavar Kolarov, evo od skoro i Despotović kog ne žele ni ruski drugoligaši više, a nikome da padne na pamet Nineta da pozove koji je zaslužio povratak u Zvezdu najviše od svih.
m

mek

pre gotovo 2 godine

Matijasevic kaze za Ninkovica da nije birno dal ce da igra ili ne, a ti bi da ga dovodis u Zvezdu :D
G

Gost1122

pre gotovo 2 godine

uh da mi je gledati Nineta još jednom u ligi... te godine sam najviše utakmica bio na Mari. da uživam gledajući majstora. a i ta ekipa, nikad neprežaljeno izbacivanje iz Evrope a realno bi igrali grupnu fazu nekog takmičenja. Ako dođe Nine, prvi idem na Čukin stadion
D

Dejani

pre gotovo 2 godine

Tako je!! Ne zaustavljati se na njemu.
G

Gostituti

pre gotovo 2 godine

Puno srece Cuki, bolje vi nego ovi mesetari sa Topciderskog brda koji za svoje funkcionisanje dobijaju drzavni novac, tj. svih nas poreskih obveznika!!!