Komentari na vest

Čekajući prvi Piksijev spisak: Tri enigme za novog selektora

O

Okjq

pre oko 3 godine

4-3-3 centrala sms špic tadić, kao u ajaksu
K

Klisa 1.

pre oko 3 godine

Dmitrovic(Rajkovic)-Milenkovic(Veljkovic),Mitrovic(Milunovic),Nastasic(Pavlovic)-Lazovic(Zivkovic),Maksimovic(Racic),Gudelj(Grujic),Kostic(Mladenovic)-Tadic(Ljajic),Sergej(Lukic)-Jovic(Vlahovic).1-3-4-2-1 to je najbolje sto Srbija u ovom trenutku ima
G

Gost Djape

pre oko 3 godine

Zaboravio si Radonjica
L

Laziale

pre oko 3 godine

Ako mogu Sergej i Luis Alberto Lazio da drze u vrhu tabele i da budu njihovi kljucni igraci, ne vidim zasto Tadic ne bi mogao da bude Luis Alberto a jako slicnih karakteristika su. Ako ce se ici tom logikom kako upariti 2 slicna igraca onda reprezentacije je poput Brazila, Francuske, Italije i Spanije nikada ne bi osvajale nista. Sve se moze kad se hoce, samo sto manje menadzerskih mutnjih radnji a sto vise struke!
N

Nebo

pre oko 3 godine

Nego, gde su ovi kokezijanca da podrze presednika I Fss
D

Daj faul

pre oko 3 godine

Uuu top! Djorovic i Ilic sa svojim vrhunskim trenerskim karijerama ce bas da ti pomognu...
G

Gost8

pre oko 3 godine

B u reci Bog se pise velikim slovom
G

Grower

pre oko 3 godine

Pagani pisu malim B.
M

Monterooo

pre oko 3 godine

Malo cemo se prebrojavati asove ispostovati pa se lagano pripremiti za Canada 2026 i to od 1 aprila.
d

dijara26

pre oko 3 godine

Da li su ovi ljudi što pišu da Milunović treba da nam igra štopera u reprezentaciji normalni?!
A

A c a

pre oko 3 godine

Za Kosmodisk Pavlovića je Barezi i Maldini istovremeno. Inače, nije neka klasa.
d

dijara26

pre oko 3 godine

Ne znam gde si u mom komentaru pročitao da treba da igra Pavlović.A tebi ako se prividja Barezi u liku Milunovića onda i ti imaš neku dijagnozu.
P

Piksi trener

pre oko 3 godine

Malo lozenja do prve tekme, a onda standardna samarcina i lagano trece mesto u grupi.
G

Gostfee

pre oko 3 godine

Čuj MS i Tadić ne mogu zajedno?? Kako Portugalu igraju zajedno i Bernardo Silva i Feliks i Bruno i Ronaldo i svi skupa, kakve su ovo nebuloze, kako igra u Laciju sa Albertom, nađite im prave uloge
P

Princ

pre oko 3 godine

Kako Sergej igra s Lusiom Albertom koji je slicnih fudbalskih karakteristika kao Duca,zajedno kidaju
J

Jack Sparrow

pre oko 3 godine

Dmitrovic(Rajkovic)- Milenkovic,Milunovic,Maras(Nastasic)- Lazovic,Maksimovic(Gudelj),Sergej,Kostic- Tadic(Djuricic),Radonjic(Zivkovic)- Vlahovic(Jovic,Mitrovic,Djurjdevic) Tim igraca u najboljoj formi,Milunovic kada se igra sa tri stopera mozda i nas najbolji stoper,Milenkovic ne blista ali je ipak najstandardnija osoba,Maras dobro igra i moze da bude odlicna opcija. Lazovic i Kostic kada imaju raspolozene napadace mnogo znace na ovim pozicijama,a tu su kao zamene sve bolji Gajic i Mladenovic. Sergej da igra na svojoi poziciji 8ice koju igra u laciju a uz njega jedan siguran zadnji vezni,Maksimovic i Gudelj kao opcije koje su dobro igrale za reprezentaciju do sad,a tu su i sve bolji Ivan Ilic i Racic kao nadolazeci igraci,Sergeju konkurencija svakako Grujic. Ispred moze bilo ko od ove cetvorke jer svi mogu da odigraju vrhunski, Djuricic igra preporodjeno,Radonjic oad god je igrao za A tim blustao je i svojom brzinom je mnogo znacio timu,Zivkovic koji je proigrao i mnogo znaci sa svojim specificnim stilom igre i naravno Tadic koji ce kod Piksija sigurno biti onaj stari. Za kraj napad gde bi ja pre svega prednost dao za pocetak Vlahovicu jer decko kad god je dobio sansu na kasicicu u A timu stvarao je najvise sansi,u ocajnoj fiorentini igra najbolje i pitanje je samo gde ce da predje na leto.Mitar nema formu kao ni Jovic jer nemaju kontinuitet i za sad su treca i cetvrta opcija,Djurdjevic dobar ali to je segunda.
G

Gost123

pre oko 3 godine

Treba uvek da se gleda trenutna forma. Zasto je uspesna naprimer Svedska rep kad od nas nisu ni blizu kvalitetni igraca? Zato sto uvek biraju igrace u formi. Nebitno dal igraju u holanidju, rusiju, svedsku ili u Spaniju. Ako trenutno ne igras u klubu nije ti mesto u rep. Ako Mitrovic i Jovic ne igraju i ne daju golove ne treba ni da igraju. Vlahovic treba za ove dve utakmice da bude prvi pik zato sto je decko u formi i zato sto redovno igra. To treba da vazi i za ostale pozicije i igrace da bi zajedno mogli da stvore rezultat. Kako ces da stovris rezultat ako nemas snagu da igras vise od 60 minuta. Slazem se podpuno da rep ne treba da bude za igrace da sto zele da pronadu formu. Daj bre da gledamo 11 igraca sto ce se boru 90+ minuta vec jednom!!!
P

Piksi mega car

pre oko 3 godine

Tračak nade u moru sivila
D

Dusan.dusan

pre oko 3 godine

Kada se pogleda ova analiza vidi se da mi vise nemamo igrace u velikim klubovima, sve je to teski prosjek u klubovima koji su mahom u drugom dijele tabele u svojim klubovima. Davno su bila vremena kada su nam igraci bili klase pa mi pricali kako nemaju zara i volje za drzavni klub. Sada je ovo nasa realnost i ti momci jednostavno igraju na svom nivo. Jer kakav je to nivo visi u Fiorentini, Fulamu, Shalkeu, Strazburu, Herti, Paoku, Frankfurtu. To je ono sto vidimo i u drzavnom dresu, cist prosjek, cast Tadicu koji je klasa vise ali i njemu samom kao da uvjek nesto fali kada igra za reprezentaciju.

Norwegianviking

pre oko 3 godine

Piksi nije za ovakav posao.. i da se nelazemo nije imao nikakvu igracku karijeru. pozz iz norge
K

Krimi

pre oko 3 godine

Izgleda da se tebi Norge, gore zaledio mozak
J

Jen,dva,tri

pre oko 3 godine

Aj nelupaj! Nisi u zivotu sutnuo loptu. A od poslednjih 6 selektora koji su nas vodili,izuzev dika advokata,4 su grobari koji su nas bas duboko zakopali. Red je da nas vodi neki zvedin bivsi igrac
T

Tišu mišu

pre oko 3 godine

Mene bi bilo stid da me Tumba izbacio iz baraža i to kući
H

Hakala

pre oko 3 godine

Prati Lillestrom kad za Zvezdu nisi čuo
D

Denula

pre oko 3 godine

Kamo srece da nam sastav izgleda ovako : Golman :Stojkovic ( dmitrovic mu nije ni do kolena.. Jedina nekakva konkurencija mu je rajković) Desni bek : Da vrati ivanovića jer drugog desnog beka nemamo.. Rukavina solidan ali nedovoljan.. Daj boze da bude nesto od gajica iz zvezde Stoperi : milenković i mitrovic ( nastasic I maksimović samo kao zamene, pavlović tek sad zaigrao u belgiji) Levi bek : Mladenović, tu dileme nema s obzirom u kakvoj je formi u poljskoj a i kako je odigrano zadnjih nekoliko utakmica za reprezentaciju. Kolarovu se posle zadnjih desavanja zahvaliti. A pozvati rodica koji iako nema kvalitet bar ima kontinuitet u zadnje vreme Vezni red : SMS i luka Milivojević, rezerve gudelj, maksimovic, lukic Levo krilo : Kostic, zamena lazovic Desno krilo : radonjic, zamena gacinovic Ofanzivni vezni : tadić, zamena djuricic koji je odlično odigrao zadnje utakmice Napad : tu je najteže jer mitrović koliko god ne igrao za reprezentaciju je uvek bio onaj pravi, jovic se opet razigrao u nemačkoj, vlahovic sasvim solidan u fiorentini.. Na klupi jos po meni treba da budu veljković ( standardan u verderu, zdjelar ( skoro 100 utakmica za Partizan u poslednje dve godine) i ristić koji jako dobro igra u francuskoj. Selektor piksi pa sta bude neka bude.. Grupa nam je mnogo teška a portugalci u poslednje vreme dokazali da su za nas prejaki ( 4 utakmice, 1 nerešeno i poraza naših)
N

Nindza

pre oko 3 godine

@Denula hahahahahahaha Stojkovic hahahahaha.Navijac NK Partizana si sigurno kad si ovo napisao.Rajkovic je bolji od Stojkovica i Dmitrovic,tako Stojkovic nema sta tu da trazi.Rajkovic je uspeo što Stojkovic nije uspeo u Francuskoj da bude najbolji golman Francuskog prvenstva tako tišina,a o Dmitrovicu nema šta da se prica tu i on je uspeo što Stojkovic nikad nece da bude medju najboljim golmanima u Španskom prvenstvu,a i opet tišina.
N

Nole7Delija

pre oko 3 godine

Sergej i Tadic nemogu zajedno? A skim igra u veznom redu u Laciu zivtota ti...A dda Luiz Albertom se najbolje razume ytako trrba i u repki kao u laciju sergej malo dalje od gola Tadic blize kao Luis Alberto...
M

Mika iz trstenika

pre oko 3 godine

Sergej treba da igra u vrznom redu sa zadnjim vezanim neko tipa maksimović, a iza napadaca treba da igr apo meni djuricic a u špicu jovic i vlahoovic zajedno
U

U Tem Denveru

pre oko 3 godine

A kako medju stavkama nije desni bek? To je najveci problem u reprezentaciji evo vec 3 godine. Jedini igrac koji moze da se uzme u obzir, a da mu je to primarna pozicija je milan gajic, ali mislim da mu treba kontinuitet dobrih igara da bi zasluzio poziv. Odigrao je dobru polusezonu, ako nastavi ovako docice poziv. Mijat i lazovic su igrali desnog spoljneg, sumnjam da mogu na beka. Mislim da tadic i sregej mogu da igraju zajedno. Da, obojica hoce loptu kod sebe, ali oni gledaju fudbal na jednom visem nivou i kao takvi sigurno mogu da se prilagode jedan drugom. A i greh bi bio da 2 takva igraca ne gledamo na terenu. Mitrovic je poslednji gol dao pocetkom oktobra i to turskoj sa penala, a pre toga sredinom septembra. Covek je van forme skroz. Prvi spic mora biti ili jovic ili vlahovic. Bar trenutno. Ne treba reprezentacija da sluzi nekome da se vraca u formu.
М

М21

pre oko 3 godine

Пре свега уопште нема проблема са нападачима, ту је Урош Ђурђевић који "кида" у Сегунди, тако да "проблем" нападача је врхунски решено.
d

daa

pre oko 3 godine

Treba isto obratiti paznju i o Vlahovicu, Despotovicu i Joveljicu, odlicni napadaci... Rekao bih da imamo slatke muke na spicu