Cela Srbija gleda derbi, prenos i na B92

Vreme čitanja: 1min | pon. 05.04.21. | 12:47

Naravno i na televiziji Arena Sport

Nažalost i ovaj, 164. večiti derbi biće odigran u specifičnim uslovima. Treći put u dugoj istoriji duela Crvene zvezde i Partizana, beogradski velikani odigraće meč bez prisustva publike. Kao i u oktobru, kada je rezultat bio nerešen (1:1), kriva je pandemija virusa korona i jako nepovoljna epidemiološka situacija u Srbiji.

Nije bilo gledalaca ni 1. marta 2008. godine, kada je Crvena zvezda kažnjena zbog napada na žandarma Nebojšu Trajkovića (4:1). Dakle, izostaće prepoznatljiv kolorit najveće utakmice srpskog fudbala, ali lepa vest je što će milionski auditorijum moći da prati dešavanja sa najvećeg srpskog stadiona.

Izabrane vesti

Pored televizije Arena Sport, koja ima ekskluzivitet na mečeve Superlige, signal sa Marakane emitovaće i B92. Ništa neobično, pošto pomenuta televizija uzima kvalitetan sadržaj kada je reč o domaćem i inostranom sportu. Dakle, utakmicu na Marakani moći će da prate korisnici svih kablovskih operatera, pošto je Arena dostupna samo Telekomovim pretplatnicima.

Arena Sport priprema bogat program kada je reč o uvertiri 164. večitog derbija. Specijalni program počeće u 16 časova, obezbeđene su izjave brojnih sagovornika, koji su deo srpske, fudbalske svetkovine. 



tagovi

Arena sport

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara