Ćelo, čuvaj se!

Vreme čitanja: 2min | pon. 08.10.18. | 14:24

Šaljive poruke Marka Jankovića i Nemanje R. Miletića posle poziva za defanzivca Partizana da se priključi reprezentaciji Srbije

Dobre, stabilne igre. Aplauzi navijača. Poverenje Zorana Mirkovića. Pa zatim i poziv na okupljanje A reprezentacije Srbije! Nemanja Miletić maštao je da obuče dres srpskog nacionalnog tima, a sada, pose poziva Mladena Krstajića, to je za njega postala java.

Biće u konkurenciji za duele protiv Crne Gore i Rumunije u Ligi nacija.

Izabrane vesti

Ako Miletić pronađe svoje mesto u timu u meču protiv Crne Gore, možda bi mogao da dobije priliku da odmeri snage protiv trojice saigrača iz Partizana. To su Marko Janković, Nebojša Kosović i Aleksandar Šćekić.

Mora da je bilo nekih šala na tu temu?
"Čestitke su krenule već od sinoć, a Mesko (prim. aut. Marko Janković) već je u svom stilu napisao: „Ćelo, čuvaj se!”, rekao je kroz osmeh Miletić za sajt Partizana.

Da li je Miletić očekivao poziv?
"Kako nam je šef Mirković dao nekoliko slobodnih dana planirao sam da sa devojkom posetim porodicu u rodnom Lešku. Samo što sam stigao na Kosovo, usledio je poziv od generalnog direktora Partizana Miloša Vazure, koji mi je saopštio da sam dobio reprezentativni poziv i da će me zvati selektor Krstajić. Selektor me je u telefonskom razgovoru uputio u pojedinosti i ostalo je poznato", rekao je Miletić.

Mnogi sanjaju da obuku dres reprezentacije Srbije. Malo ko to može da doživi na javi. Kakav je to, zapravo, osećaj?
"Fenomenalno! Jedna želja mi se već ispunila da igram u Partizanu, a sada i druga da zaigram za svoju zemlju. Svi koji igraju fudbal maštaju o ovom trenutku", rekao je Miletić.

Miletić već poznaje neke od reprezentativaca. Otkrio je sa kime je prvo razgovarao po dolasku među saigrače u nacionalnom timu.
"Naravno, razgovarao sam sa Blekijem (Nikola Milenković), potom sa Brankom Jovičićem i Mijatom Gaćinovićem koje znam godinama", rekao je defantivac Partizana.

Inače, Miletić je jedini igrač crno-belih koji je dobio poziv da igra u reprezentaciji Srbije u ova dva naredna meča.

Foto: Star Sport


tagovi

Nemanja Miletić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara