Fudbaleri Čelsija Enci Fernandez i Ben Čilvel (©Reuters)
Fudbaleri Čelsija Enci Fernandez i Ben Čilvel (©Reuters)

Čelsi i Trabzon uz Mozzart donose najveću zaradu

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.02.24. | 10:22

Nigde nećete naći veće kvote na njihove pobede

Nova nedelja, novi izazovi. Bukmejkeri Mozzarta su vam pripremili dve kvote, koje će u svakom trenutku da budu najveće na svetu.

Reč je o dve fudbalske utakmice sa današnjeg programa. Konkretno, o dvojci na Čelsi protiv Kristal Palasa u Premijer ligi, odnosno na kec na Trabzon u meču 25. kola turske Superlige sa Hatajem. Kvote na njihove trijumfe nigde neće biti tako velike kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Taman kada je zaličilo da bi Čelsi mogao da se vrati u trku za plasman u Evropu, Plavci su doživeli dva debakla. Primili su po četiri gola od Liverpula (1:4) i Vulverhemptona (2:4), pa su sada potonuli na 11. poziciju na tabeli. U teoriji danas bi trebalo da imaju malo lakši zadatak, protiv gradskog rivala Kristal Palasa, koji se bori za opstanak. Međutim, Orlovi su pobedili na poslednje dve utakmice koje su igrali kod kuće na Selhurstu, tako da će Plavci ipak morati da budu oprezni. Tradicija je na strani Čelsija, koji je pobedio Kristal Palas na svakoj od poslednjih 13 utakmica! U prvom ovosezonskom susretu, 27. decembra na Stamford bridžu, bilo je 2:1.

TRABZON - HATAJ (PONEDELJAK, 15.00), KEC 1,75

Svaka kriza nekada mora da se prekine, pa i ova Trabzonova. Tim iz grada sa obale Crnog mora je poražen na poslednje četiri prvenstvene utakmice, pa je sada pao sa treće na petu poziciju na tabeli. Mogao bi već danas da se vrati na mesto koje vodi u Ligu Evrope, ukoliko kao domaćin savlada Hataj. Tim za koji igra srpski internacionalac Nikola Maksimović je pobedio u poslednja dva kola Adanu Demir (1:0) i Karagumruk (3:1), pa se malo odaljio od zone ispadanja. Sada je 12. na tabeli sa dva boda više od Samsuna i Pendika, koji su ispod crte, ali između njih su još četiri kluba. Hataj je ove sezone već zaustavio Trabzon, krajem septembra kod kuće, kada je trijumfovao sa 3.2.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara