Komentari na vest

Čelsi ide dalje! Revija majstorija u Salcburgu, svi se poklonili Havercu, Silva Pavloviću skinuo gol

4

46

pre preko 1 godinu

Dobro je što Potter toliko rotira ekipu, svi su dobili kakvu-takvu šansu da igraju. Nadam se da će da napravi neki radikalan rez u ekipi, jer ima dosta igrača koji ne zaslužuju da budu ni na klupi, pre svega nabeđeni Pulišić što misli da ima kvalitet za Real Madrid a realno je za neki Olimpijakos ili tako nešto (Ibrahim Affelay br.2) , Obamejang koji je svoje odigrao, Ziješ koji se trudi da ga oteraju, Aspilikueta jer i to malo golova što primaju, primaju zbog njega, iako je dugogodišnji kapiten, nikada nije bio autoritet i lider. Plejmejker, špic, desno krilo i oporavak Kantea, onda mogu da stanu na crtu svakome.
R

Roman lično

pre preko 1 godinu

Boga mi, Poter sa ovim kombinacijama prevazilazi tuhela. Sterling wing bek. Haverc drugi špic, a dečko je krakat i nema tu cik cak foru koja je neophodna da bi bio efikasan špic, a nije ni brz. Čovek je jednostavno amf i onaj gol je iz amf pozicije, kao lampard nekada. Ovaj tim najbolje funkcioniše još od dolaska Romana isključivo u 4231 i jedino što im tada fali je klasično desno krilo i njegova rezerva i adekvatna rezerva za dzejmsa. I svi da igraju na svojim mestima kao ljudi, a ne loftus čik od 2 metra da iznosi sezonu kao wing bek. Tom logikom neka kupi žigica za drugu stranu. Kukurelja je žali bože novca. Očekujem još neki transfer iz brajtona tipa trosard za mali novac tipa 20m, jer mislim da je ovo ona situacija kao sa kanteom i drinkvoterom. Da bi uklopili FFP, lester pristao da proda kantea jeftino, a onda ovi posle kupe i drinkvotera za 40ak mil, iako vredi max 10, ali u konačnom zbiru ta dva dodju tada toliko manje više. Sada je obrnuto, prvi kupljen za rekord, drugi dolazi maltene gratis, a oni tamo ravnaju račune kako god im odgovara.
G

Gostpoipoi

pre preko 1 godinu

Sansa Pavlovica je bila toliko dobra da je nije ni bilo u pregledu utakmice 🤣
K

Kroasani

pre preko 1 godinu

Kažu da vam smrdi maskimir na urin, bolje se time pozabavite😁
V

Voždovački

pre preko 1 godinu

Pa gde su sad srećni dećkići maleni, uh kako ih htela sreća da baš sa najslabijim Čelsijem ikada igraju 1 kolo uzmu ta 3 boda i sad u 6 kolu kad Čelsiju netreba samo da nepuste Dinamčića malog da im Boban ne završi to kod braće. dećkići me ostavli.
e

eskobar

pre preko 1 godinu

dokazano daje bila namestajka celzi salzubrg 1-1
S

Sportska sila

pre preko 1 godinu

Dinamo pobjeđuje i lagano ide na drugo mjesto ajmooo daleko najbolji klubu Balkana dok ti godinama igraš LP i šamaraš Chelseu, Benficu, West Hama, Totenhama, Atalantu nekome su derbiji protiv Slovackoga i Trabzonspora. 😁🔝🔝
G

GostLazar

pre preko 1 godinu

Kroatu, to se zovu komplijeksi nize vrijednosti. Umesto da navijac za svoje decke, ti kometariras moju Zvezdu i Partizan. Smanji dozivljaj, djecko.
r

re>sportska sila

pre preko 1 godinu

Al ste jadni vi Hrvati. Pa vidi covece gde je vasa liga a gde nasa. Sledece godine direktno mesto u LS a vi nesretnici. Uzgred od Benfike ste ispali,a Vest Hemu pobeda nista znacila nije. Zvezda pobedila i Liverpul i Bragu, Olimpijakos, igrala nereseno i sa Napolijem, Salcburgom, Arsenalom, dve sa Milanom, pa se ne duvamo. A vi, mali bili, mali ostali.
1

1389

pre preko 1 godinu

Haha dinamo jedan mali provincijski tim poredis sa zvezdom ko je gigant Po svemu u istocnoj evropi..
n

niszvezda

pre preko 1 godinu

Evo, upravo pobeđuju sa 0:1 na poluvremenu...do kraja 0:3
n

niszvezda

pre preko 1 godinu

Izvini molim te, biće 0:5
p

plavac

pre preko 1 godinu

steaua je najveći klub istočnog bloka.pa zvezda,pa partizan...vi nemate ni kup lilijane ronketi,nivo ste šerifa i ekipe
@

@plavac

pre preko 1 godinu

Ne moze biti Steaua veca od Zvezde.Zvezda je svetski prvak.Steaua samo evro prvak, i ima super kup EvropeSto je slabije od trofeja Zvezdinih.
1

1346

pre preko 1 godinu

Dobri ste sportska silo, ponekad i komični sa onim četvrtim golom Ljubičića.