Komentari na vest

Čelsi je ponovo u komi!

S

Slepi Gost

pre oko 1 godinu

daj jos 600 miliona pa da igraju ligu evrope
v

vldblk9a

pre oko 1 godinu

Ovi nesrecnici nece imati 50 bodova do kraja. Imaju utakmice sa liverpulom, arsenalom, sitijem, junajtedom, njukaslom, brajtonom ... Ma i 45 ako skupe da slave ko totulu da su osvojili.
n

nedano

pre oko 1 godinu

Ja sam se sokirao kad sam vidio da lik vadi dva krilna igraca i ubacuje 2 klasicna veznjaka. Haj sto je izabrao formaciju sa 3 stopera, nego je izmjenama jos vise povukao ekipu i to sve protiv jednog evertona, koji ima jedan od najgorih napada u ligi. I manite se prica da treba vremena da se uklope igraci, to svakom treneru sluzi kao alibi za lose rezultate. Izgleda da smo svi pogrijesili sto se tice kvalitete ovog trenera.
g

gostovan22

pre oko 1 godinu

Evo ga opet, Chelsea kiksao protiv Evertona sve najgore ga Chelsea, i opet 600m na tanjiru hahahahah novinari su čudo... Bolje ti je piši kakvu je Conte izjavu dao interesantnije je nego da pišeš o ekipi koja se razvija kako su u komi kako su preloši bla bla bla...
D

Drvo

pre oko 1 godinu

kakva borba za opstanak, 9 klubova na 4 boda.
D

DaKazem

pre oko 1 godinu

Uplasili se od Reala , pregazice ih Ancelotti legendica
H

How yes no?!

pre oko 1 godinu

Oteto prokleto!Oteraše čovjeka na pravdi Boga,neka ih sad Amer očerupa i uglavi u dugove do guše.Baš je on donio pare preko okeana pa će da sipa u "pojačanja" za dobrobit PL i fudbala u cjelini.
R

Rubikova kocka

pre oko 1 godinu

Lagano Real je bitan 🤣🤣🤣🤣
4

46

pre oko 1 godinu

Budimo realni Lids, Lester (trenutno) i Dortmund (sreća) su bili boranija, stvorila se lažna slika da se oni bude, dižu formu, itd... Videli smo umeće Grejema Potera velike trenerčine koja na 1:0 u 60-om minutu hoće da zatvori utakmicu izvođenjem Feliksa i Pulišića i ubacivanjem igrača defanzivnijih karakteristika, pa druže nije ti ovo Italija druga, treća liga... Dok je ovaj klovn na klupi, mogu da ulože još milijardu evra u igrače ništa neće postići. Igrači su bili okej, požrtvovani, stvarali šanse, nema realizacije kao i obično ali nema veze mogli bi da dovedu još dva štopera, što da ne. Kulibali, Fofana i Badijašil su delovali kao kineski zid do drugog gola kada je Kulibali zaspao i potcenio Simsa. Real Madrid će da se prošeta kroz London zbog taktičkog velemajstora Potera i njegovog nedostatka onoga među nogama.
g

gost1234

pre oko 1 godinu

Protiv Dortmunda sreca?vec u Nemackoj bi im lagano mogli dati 3 komada...
4

46

pre oko 1 godinu

Po posedu i broju stvorenih šansi, ne. Ali kakve su golove dali i to što igraju bez finišera, golgetera, treba im dosta sreće da bi dali gol, a imali su je... Odbijene lopte, prekidi, penali ...
P

Peki30

pre oko 1 godinu

Igras sa 3 stopera i primis 2 gola od 1 od najslabijih napada u ligi, koji se muci da bilo kome da gol. To je umece! Lose. Sta ce ti 3 stopera kad trebas pobedu? Kukavicka taktika koja se osvetila, ne vidi se rad i napredak
g

gostx

pre oko 1 godinu

Real ce demolirati ovu sklepanu ekipu pozzzzz
Q

QQQ

pre oko 1 godinu

Ma kakav Celzi...to je samo ispodprosecan klub. Gotovo je sa Celzijem i ozbiljnom pricom. To sto je bilo,bilo je. Naviknite se da budu u rangu sa Milvolom.
K

Kosta11

pre oko 1 godinu

Njima treba napadac i novi trener,i lagano bi osvojili pl i ls.
G

Gost312

pre oko 1 godinu

Kada bi imali solidnog trenera borili bi se za LS, al sa ovim doktorom fudbala....
G

Gost 17

pre oko 1 godinu

Malo smirite strasti, ovolika pristrasnost ne priliči sportskim "novinarima".
g

gostgost

pre oko 1 godinu

Bravo za komentar