Serhio Aguero (©Reuters)
Serhio Aguero (©Reuters)

Čelsi naciljao Aguera

Vreme čitanja: 2min | čet. 18.03.21. | 09:24

Nije ipak jedini u naletu na napadača Mančester Sitija

Decenija u Mančester Sitiju, četiri titule u Premijer ligi i 257 golova na 384 utakmice u dresu Građana. Sada i vreme za rastanak. Serhiju Agueru ističe ugovor sa Sitijem i svima je jasno da neće dobiti nov. Ali bar neće imati problema sa potragom za novi angažman. Jer posle Pari Sen Žermena i Barselone u red je stao i Čelsi, koji igrao kao preporođen pod komandom Tomasa Tuhela.

Najbolje se to videlo u sinoćnjoj pobedi nad Atletikom, Madriđani su izgledali kao školarci naspram Tuhelove čete. Ali i Plavci imaju svoje probleme. Na leto će i oni verovatno ostati bez Olivijea Žirua, treba im dokazani znalac, a da nije mnogo skup.

Izabrane vesti

Isto kao i Pari Sen Žermenu i Barseloni. I nije čudo što su svi usmerili pogled ka 32-godišnjem Agueru.

Barselona je navodno već obavila neke neformalne razgovore sa Aguerom, PSŽ bi mogao da ponudi nešto više novca, ali šuška se da bi Aguero voleo da ostane u Engleskoj. U tom slučaju bi Čelsi izbio u prvi plan.

U Sitiju svakako ne ostaje. Mučio se ove sezone sa povredama i bolešću, pa je u timu Pepa Gvardiole samo pet puta bio starter. Ali i dalje je najbolji strelac u istoriji kluba. I kad je zdrav – paklen je protivnik.

---------

Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.


tagovi

letnji prelazni rok 2021Serhio Aguero

Obaveštavaj me

Čelsi
Man. Siti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara