Biraj koga za Vlahovića (©Reuters)
Biraj koga za Vlahovića (©Reuters)

Čelsi nudi Juventusu pet igrača za Vlahovića

Vreme čitanja: 2min | čet. 15.06.23. | 11:17

U opciji su neka velika imena...

Možda nije odigrao sezonu kakvoj se nadao, ali pitanje je ko bi mogao bolje uz sve one silne povrede i izrazito dekadentnu taktiku Masimilijana Alegrija? Nije to samo naš utisak, saglasni su i mnogi fudbalski znalci na Starom kontinentu, pa tako Gazeta delo Sport piše da se Čelsi javio sa ponudom da Juventusu u zamenu za Dušana Vlahovića prosledi čak petoricu igrača.

Ne sve, naravno, na Staroj dami je da proceni da li joj je i ko potreban, a imena su i te kako poznata. Počevši od Romelua Lukakua, preko Kristijana Pulišića, Rubena Loftus Čika, Trevoa Čalobe, pa sve do prekaljenog štopera Kalidua Kulibalija.

Izabrane vesti

Juve bi svakako radije da uzme pare, jer su mu one neophodne ne bi li sredio finansijske knjige, ali kako srpski centarofor svakako ne bi koštao manje od 80.000.000 evra pitanje je da li toliko može da izvuče.

Realnijom se čini opcija da uzme deo para i nekog igrača pride, pa se Čelsijeva delegacija javila Juventusovom diektoru Đovaniju Mani da izloži svoj predlog. Nije tajna da Plavcima nedostaje devetka kakvu žele, pa se uveliko spekuliše da će ovog leta prodati i Lukakua i Kaija Haverca ne bi li napravili prostor za novog špica.

Možda baš Vlahovića, koji je na 62 utakmice za torinsku Staru damu postigao 23 gola. Ove sezone deset golova u Seriji A.

Videćemo samo da li će Plavcima plan uspeti. Lukakua žele Saudijci, dok se Haverc dovodi u vezu sa Arsenalom, ali i madridskim Realom.



tagovi

Dušan VlahovićLetnji prelazni rok 2023Trevo ČalobaRomelu LukakuKalidu KulibaliKristijan PulišićRuben Loftus Čik

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara