Komentari na vest

Čelsi priprema dokumentaciju za istupanje iz Superlige

p

plavac

pre oko 3 godine

and i live by the river!
j

ja sam jaaaa

pre oko 3 godine

A sad kad se sve ovo zavrsi, tih 12 klubova izbaciti iz UEFA takmicenja na godinu dana pa neka razmisle drugi put malo bolje.
S

SvemirkoCG

pre oko 3 godine

Juče sam napisao komentar da je Superliga već osuđena na propast nakon što je protiv njih ustala javnost u Velikoj Britaniji, Kruna, Premijer, mediji, Uefa, Fifa ... Slušam sinoć šta priča Novaković (lik sa bradom) komentator SK u emisiji "Piramida radosti" i kako brani Real i podržava Superligu i govori da je to normalno i lik uopšte nema osječan za realnost i sport gleda iz prizme novca i ne uvažava sporedne stvari koje su važne za fudbal kao što su navijači, mediji, politika ... ako su to uopšte sporedne stvari u sportu ... i još govori da će sigurno projekat da zaživi i tako ti i slični spinovi ... lik prenosi šta piše engleska štampa i kaže ispod članja prvih deset komentara se protiv SL dok ostalih 500 podržava SL ... i on na osnovu toga donosi zaključak da SL ima podršku u narodu .. nevjerovatno šta čovjek priča ... dok sa druge strane njegove kolege Darko Plavšić i Lončarević se čude i ne vjeruju šta im kolega govori i kakve sve nebouloze saopštava ... čak se toliko zanio da pominje da je prije ne znam koliko godina ili decenija na papuru osmislio sistem takmičenja kako bi ta SL trebalo da izgleda sa sve terminima odigravanja utakmica ....
F

Ffs

pre oko 3 godine

Radujte se navijači Junajteda Ed Vudvard je podnio ostavku :)
B

Blue

pre oko 3 godine

Neće Roman prodati svoje navijače, klub mu je uvijek na prvom mjestu! Bravo Čelzi, idemo dalje Siti i ostali
k

kafista

pre oko 3 godine

Koliko rulje i bagre na ulici izaslo da se bori za polupismene idiote koji zaradjuju milione terajuci loptu:))))) Pa i moj ker Simo juri loptu po dvoristu, dajte i njemu milion evra kad ste dali ovim klipanima! Nisam primetio da je ovoliko rulje i bagre izaslo da se bori protiv siromastva, droge, nasilja itd...
G

Gost2233

pre oko 3 godine

Steta ako se Celzi povuce. Ovo je bre najlepse nesto sto je moglo fudbalu da se dogodi. LJudi ne shvataju da je ovo revolucija u najpozitivnijem smislu. Kad liga zazivi ja ih nikad ne bi primio. Za kratko vreme ce pokupiti interesovanje u svetu a onda ne treba primiti nikog ko se ovako poneo.
K

Koan

pre oko 3 godine

Eto, niko ne razume Pereza, Anjelija I tebe... Vizionari.Ajde oni to rade jer su bankrot ali ti izgleda da ne razumeš fudbal kao fenomen. Pročitaj izjavu, od malopre, De Brujnea, možda razumeš.
K

Kostajnica

pre oko 3 godine

Englezi su izmislili ali će i spasiti nogomet. Njihovo viđenje nogometa nema veze sa američkim pristupom. Tradicija, ravnopravnost, lokalna privrženost klubovima. To Ameri, azijati teško mogu razumjeti.
G

Gost12

pre oko 3 godine

Ne volim engleze nikako, ali ovo je 100% tacno, i hvala im na tome!!! Oni su ga izmislili, i oni ce ga izgleda i spasiti. Ovo je dokaz ovim domacim retardima da su navijaci itekako bitan faktor u fudbalu u ozbiljnim fudbalskim zemljama, i da te kretenske price koje oni pricaju nemaju veze sa fudbalom!!! Fudbal bez obzira na sav novac pripada navijacima!!!
D

Dil

pre oko 3 godine

Pa izlaze iz razloga zato dto imaju sansu za finale i osvajamje LS. Da su ispali, ne bi povlacili potez unazad.
G

Gost1235

pre oko 3 godine

Navijaci su ti koji mogu da odbrane LS kakvu znamo, ali kad se stvari vrate u normalno stanje, treba menjati Ceferina jer on i sadasnja garnitura nisu sposobni da vode Uefu. Da se navijaci ne bune ovi nesposobnjakovici ne bi uspeli nista nego samo naneli vise stete fudbalu svojim prepucavanjem. Dovesti nekog ko moze da kontorlise velike i bogate, jer oni od ovog plana nece odustati samo ce ga odloziti. Jer ocigledno je da se covek ovim problemom nije bavio i ako se o tome prica godinama unazad, niti da je razmisljao kako reagovati ako do dodje do ovoga. Ako neko moze da spasi fudbal to su u ovom momentu mase navijaca.
G

Gost Djape

pre oko 3 godine

Nekoga kao sto je Erik Kantona, idealan za to mesto, fudbalska legenda, a ne dozvoljava bogatima da ugnjetavaju sirotinju.
G

Gost Djape

pre oko 3 godine

Koliko sam besan zbog ovih hijena, toliko mi je i drago da ovi evropljani vide koja je bila nepravda kada su razbijali moju zemlju, i koliko je to nas bolelo, stavili su tudje zastave tamo gde je nase. I to sve zbog pohlepe pojedinaca, a niko nije osecao grizu savesti. U svakom pogledu divim se ovom coveku na izrecenim u vezi ovih nemilih dogadjaja za fudbal.
G

Goran Go.

pre oko 3 godine

Kosovo su pustili u UEFA-u da bi imali jos jedan glas saveza na eventualnim izborima, zalosna je stvar sto veliki uticaj u UEFA-i imaju nasi ljudi, a ipak su primili Kosovo u UEFA-u. Ali sta ces, licni interesi, ali to ovde nije tema. Sustina je da su ovi iz vrha UEFA-e sami sebi pucali u nogu jer ova ideja nije od juce, a oni su sedeli i cutali, i nisu imali nikakvu strategiju, i krivi su za ovu situaciju kao i ovi klubovi koji su je napravili. Sposobne i kompetentne ljude na odgovarajuca mesta pa neka se vijaju sa ovima, a Ceferin neka vodi savez Slovenije pa neka njima pomaze.
D

Drvo

pre oko 3 godine

E da mi je neko rekao da će Čelzi i Siti da spašavaju fudbal od Junajteda i Liverpula hahahahaha

Katalonija

pre oko 3 godine

Ne zaboravi da su u polufinalu ove godine... Misliš da je Pariz iskulirao onako, jer su iskreni poštovaoci fudbala?!?
D

Drvo

pre oko 3 godine

Ne nego su iskulirali jer su puni para, a fudbal koriste za marketing pa im je u interesu da budu dobri sa navijačima, dok samo ovi u ogromnim dugovima kriziraju za superligom.
7

777

pre oko 3 godine

O ovome sam pisao danas... Medjutim jako bitna stavka je ta ko drzi koje klubove. Za Celzi svi znamo al verujem da mnogi neznaju da Ameri vode glavnu rec u Arsenalu, Liverpulu za Totenhem i Utd ja ne znam ako neko zna neka objavi. Ne treba biti mnogo pametan pa zakljuciti da Amerikance ne zanima glas navijaca njih zanima samo novac i tu ce ici jako tesko. Medjutim ovo sto se desilo je jako lepa vest jer za Celzijem moze da krene jos neko, mene licno cudi da se nekako tiho bune navijaci UTD za navijace Totenhema i Sitija se iskreno i ne cudim.
V

Vixtra

pre oko 3 godine

Utd su takodje ameri, a Totenhem britanski jevreji.
B

Bravo plavci

pre oko 3 godine

Klub koji jeste napravio gresku, ali klub koji ima dusu i gospodski je, kao i navijaci Chelsea.
n

na kraju

pre oko 3 godine

ce navodno najvece plastike celsi i psz spasiti od onih koji kao nisu plastika real liverpul junajted
y

yjskdk

pre oko 3 godine

Pa to su plastike za maloumnike, odnosno ti koji ih tako nazivaju su maloumni. Klub sad moze da pocne da Rim je igra i da se za njih za 20 godina kaze da su klub sa bogatom istorijom, pa 50tih godina i Real je bio plastika, jer nije imao trofeja. I Real je kroz istoriju imao najvise novca da plati najbolje igrace zato su se toliko i naosvajali. Rimsko carstvo je nekad bilo imperija pa ga sada nema, a Amerika je otkrivena 1492 pa je sad jedna od najvecih sila sveta.
T

TripS

pre oko 3 godine

Do 1992 Barselona je imala 0 LS, ej 0.A naprimer Zvezda ili Steaua po 1.Ajaks vise komada, naprimer.I Psv je imao cak 1 pre Barselone.Neko i za Barselonu moze reci po tim kriterijumima da je plasticna.
G

Gost989898

pre oko 3 godine

Najvece zlo za fudbal je Real Madrid I Fl Perez
Q

Qyyqyq

pre oko 3 godine

Aj siti i totenhem sutra da se zavrsi ta glupost vise
F

Familija

pre oko 3 godine

Tako treba idemo čelzi izlazi iz tog legla pohlepe i nakaradnih vrednosti
H

Hazard

pre oko 3 godine

Celzi ce imati poseban status u Evropskom fudbalu, kao klub koji je srusio projekat Superliga.
S

Sir Bobby Moore

pre oko 3 godine

хахахаха која комедија,сад их не треба пустити назад,па нек играју 5.лигу
G

Glupost

pre oko 3 godine

Da ce moj Junajted tako moramo i mi da blokitamo autobus i proteste odma ako ih nema

Darko Lazic

pre oko 3 godine

koji tvoj junajted jado
Г

Гост

pre oko 3 godine

А кад ћете ВИ да блокирате? Јел си већ букирао чартер лет за Манчестер?
I

Igor78

pre oko 3 godine

Junajted nije tvoj, već Glejzerov. A obzirom da su vlasnici kluba Amerikanci kojima sport nije takmičenje već show business, i da je Superliga njihov lični projekat, Junajted će poslednji izaći. Btw, jesi li bio nekad na Old Trafford-u? Ja jesam, tri puta, pa ne svojatam Junajted, ispada smešno

Mia San Mia

pre oko 3 godine

Fino, fino čekao sam da vidim ko će prvi, logicno imaju para što bi rizikovati sa cirkus ligom. Da vidimo ko je sledeći.
S

Solomon

pre oko 3 godine

Verovatno Mancester Siti. Ne verujem da ce alavi Glejzer i Kroenke.

Mia San Mia

pre oko 3 godine

Upravu si ode i City
B

Bobisko

pre oko 3 godine

Bravo Chelsea, idemo dalje, nek igraju Real, Barsa, Juve i Junajted cele godine izmedju sebe!
T

TiP

pre oko 3 godine

Ipak je Celzi klasa posebnog smeka, mozda su na silu ugurani, pod pritiskom, ali ce tata Roman ispraviti nepravdu, sledeci je Siti...
D

Dukic

pre oko 3 godine

Roman brat
У

Уф

pre oko 3 godine

Ма знао сам да неће издржати,колико год Енглези желе паре,дупло више поштују своја такмичења. Радије би играли само фа куп него ту суперлигу. Њима је то традиција,нека се чува Перез да га неко не ликвидира,озбиљно кажем.
G

Gosth

pre oko 3 godine

tako je Plavci moji dobri. sta ce vam 350 miliona
H

Henry Hill

pre oko 3 godine

Imao sam strašno poštovanje za njih pre svega ovoga. Činjenica je da je Roman jedan od retkih vlasnika koji stavlja klub na prvo mesto, nikoga nisu otpustili ili smanjili plate za vreme korone, rekli Kanteu da ne mora da igra ako se plaši virusa... Svaka čast, samo da napuste ovo đubre.