Mihajlo Mudrik (©AFP)
Mihajlo Mudrik (©AFP)

Čelsi rešen da pokvari plan Arsenalu: Spremno 100.000.000 evra za Mudrika!

Vreme čitanja: 2min | sub. 14.01.23. | 17:59

Ukrajinac na raskrnici

Ozbiljno se zakuvava najveća priča zimske pijace. Mihajlo Mudrik, fudbaler čiji će transfer gotovo izvesno obeležiti januarski prelazni rok, nalazi se na raskrsnici. Delovalo je da je Arsenal favorit da dovede krilo Šahtjora, ali se ove subote aktivirao Čelsi rešen da gradskom rivalu pokvari posao.

I to će ga skupo koštati. Prema poslednjim informacijama, Plavci su spremili ponudu vrednu 100.000.000 evra za 22-godišnjeg Ukrajinca. Kako javlja Fabricio Romano, uprava Čelsija stigla je danas u Poljsku na sastanak sa čelnicima Šahtjora i želi da ubrza pregovore ne bi li što pre postigla dogovor sa klubom iz Donjecka.

Izabrane vesti

Podsetimo, Arsenal je nedavno podigao ponudu na 95.000.000 evra, dakle, nudi tek nešto manje od Čelsija, s tim da fiksni deo iznosi 70.000.000 evra. Šahtjor očigledno nije bio zadovoljan istom te Tobdžije i dalje čekaju na zeleno svetlo ukrajinskog kluba. Od Mudrika su ga dobili, fudbaler je sve vreme prednost davao Arsenalu, preferirao prelazak na Emirate, ali se situacija sada znatno izmenila, makar kada je u pitanju stav kluba.

Uspe li Čelsi da preotme Mudrika Arsenalu, Ukrajinac će postati drugo najskuplje pojačanje u istoriji kluba sa Stamford Bridža. Jedini skuplji bio je Romelu Lukaku za kojeg su Plavci izdvojili 113.000.000 evra.

Sapunica u glavnoj ulozi sa 22-godišnjim fudbalerom Šahtjora umnogome podseća na onu sa Vilijanom od pre nepunih deset godina. Tada je Totenhem praktično dogovorio dolazak brazilskog krila iz Anžija, ali dok je vlasnik Pevaca pokušavao da obori cenu, Roman Abramovič se uključio u trku i istresao 35.000.000 evra.



tagovi

Mihajlo MudrikZimski prelazni rok 2023Transferi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara