Čelsi se kocka, Vilijan ide za džabe?!

Vreme čitanja: 1min | pon. 17.06.19. | 19:22

Odbijene dve zvanične ponude za Brazilca

Čelsi je uspeo da odbije napade Bajerna i sačuva supertalentovanog Kaluma Hadsona Odoija za sada, ali mlađani krilni napadač nije jedina briga sportskog sektora Plavaca. Jer Barselona i Atletiko Madrid ozbiljno atakuju na Brazilca Vilijana. 

Kako javlja Skaj sport španski velikani poslali su zvanične ponude za 30-godišnjeg ofanzivca i obe su glatko odbijene. Radi se o cifri od 39.300.000 evra. Podsećamo, Čelsi se suočava sa zabranom kupovine igrača u ovom i narednom prelaznom roku, zbog čega sebi ne sme da dozvoli da izgubi još nekog igrača posle Edena Azara. Ali to je mač sa dve oštrice, jer Vilijan je u sličnoj poziciji kao Azar. Ulazi u poslednju godinu ugovora, a to praktično znači da bi već na zimu mogao da pregovara sa klubovima koji su zainteresovani i Plavci tu ništa ne bi mogli. 

Izabrane vesti

Brazilac za sada nema dogovor sa klubom oko nastavka saradnje, tako da postoji realna opasnost da Čelsi bez obeštećenja izgubi jednog od najboljih igrača. 

Vilijan je stigao na Stamford Brižd pre šest godina, odigrao je blizu 300 utakmica, postigao 52 gola i podelio 53 asistencije.  

Foto: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara