Foto: Reuters
Foto: Reuters

Čelsi ucenjivao Bajern za Hadson-Odojija: Penali i klauzula blizu 80.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.10.20. | 17:18

Marina Granovskaja odigrala tvrdo u pregovorima

Dosta se ovog leta pročalo o interesovanju Bajerna za Kaluma Hadson-Odojija. Frenk Lampard je odlučio da zadrži talentovanog engleskog ofanzivca na Stamford Bridžu, ali pozadina priče je da je Čelsi odigrao izuzetno tvrdo u pregovorima sa šampionom Evrope.

Znali su Plavci koliko Bavarci cene talente koje poseduje njihov tinejdžer, naročito posle reči Hansija Flika: „On je jedan od najvećih talenata na svojoj poziciji. Može da igra široko, po krilu i kao desetka i naše interesovanje je vrlo realno“, iyjavio je ovog leta nemački strateg.

Izabrane vesti

E pa Čelsi je na svom biseru želeo i te kako finansijski da profitira, samo što Bajern nije klub kojeg možete da ucenjujete. Direktorka londonskog kluba Marina Granovskaja želela je da nametne Bajernu nekoliko vrlo “nepristojnih“ klauzula. Prvo je ugovor o pozajmici htela da obogati određenim penalima u slučaju da Hadson-Odoji ne odigra određeni broj utakmica, a druga, takođe neprihvatljiva za minhenskog giganta, bila je ona o obaveznom otkupu postavljenom na oko 77.000.000 evra.

Naravno, Čelsi se odmah okrenuo drugim opcijama, a na kraju u smiraj prelaznog roka doveo povratnika na Alijanc Arenu Daglasa Kostu. Postoji verovatnoća da će Bavarci ponovo napasti Engleza u januaru, a videćemo hoće li Čelsi nastupiti sa realnijim zahtevima.


tagovi

Kalum Hadson OdoiLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Čelsi
Bajern

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara