Čelsijev vunderkind zasipao striptiz igračice dolarima, navukli ga stariji saigrači (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.03.24. | 16:08

Šesnaestogodišnji reprezentativac Ekvadora Kendri Paez upao u svoj prvi veliki skandal

Platio je Čelsi prethodnog leta 20.000.000 evra Independijenteu iz Del Valjea, kako bi na Stamford Bridž doveo supertalentovanog Kendrija Paeza. Po dogovoru Plavaca i ekvadorskog prvoligaša, Paez bi trebalo da ostane u domovini do punoletstva (leto 2025. godine), a da se onda preseli u London. Uzimajući u obzir kako se dečak rođen 2007. godine ponašao prethodnih dana na okupljanju seniorske reprezentacije, možda je Čelsi već krenuo da se kaje što je izdvojio veliku sumu novca za igrača koji praktično još nije ni blizu vrhunca fizičkog razvoja.

Ekvadorci su u nedelju poraženi u prijateljskoj utakmici u Njujorku od Italije (2:0), a fudbalski savez te zemlje pokrenuo je disciplinski postupak protiv starijih igrača Roberta Arbolede i Gonsala Plate, inicijatora odlaska u striptiz bar. Kendri Paez je noć posle utakmice sa Azurima proveo u jednom od pomenutih striptiz barova u Nju Džerziju i zajedno s dvojicom saigrača zasipao ih novčanicama. Time je prekršio i zakon u SAD-u, po kom prisustvo takvim objektima imaju isključivo ljudi od 21, 23 ili više godina.

Izabrane vesti

Pošto su obeladanjene noćne putešestvije Ekvadoraca, oglasio se jedan od vinovnika događaja, 33-godišnji Robert Arboleda.

"Od sada ću u slobodnim danima samo da čitam Bibliju"pokušao je da ispadne vickast defanzivac Sao Paula.



tagovi

EXTRA TIMEKendri PaezČelsireprezentacija Ekvadora

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara