Komentari na vest

Čelsijevo šok rešenje: Radi se na povratku Lamparda

Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Zvanično! Lampard novi trener do kraja sezone!
E

Ekipa plavušana

pre oko 1 godinu

Samo im Lamprdić fali
E

Esmeralda

pre oko 1 godinu

Kakav Lampard?! Spanski mediji javljaju da je Luis Enrique u Londonu i da danas potpisuje sa Chelsea.
G

Gost300

pre oko 1 godinu

celsic trenutno jeste,a sa Enrikeom ce tek biti "Esmeralda"...
k

kojotski

pre oko 1 godinu

Kako stvari stoje, Naglesman vaga izmedju toga da preuzme klub odmah ili na kraju sezone, jer je sezona još uvek donekle živa sa učešćem u Ligi šampiona. Lampard je imao razogovor sa rudovodstvom da bude "prinudni upravnik" do kraja sezone. S druge strane danas Luis Enrike predstavlja svoju viziju Čelzija, i on je spreman da odmah uskoči u ulogu, najviše zbog utakmica sa Realom. Poketino je ispao iz kombinacija, ali je najverovatnije rešenje za Totenhem. Dakle, Nagelsman (Lampard) ili Enrike...
V

Voždovac

pre oko 1 godinu

Skupljajmo lajkove dok Poketino ne preuzme ekipu.
g

gostgost

pre oko 1 godinu

Daaaa..super Frankie❤
Z

Zvlat BG

pre oko 1 godinu

Amateri!
t

tečica

pre oko 1 godinu

šok za navijače
P

Plavac

pre oko 1 godinu

Izmisljena prica očigledno. Ne znam sto je čudno da legenda kluba i navijam chelsea gleda utakmicu. Mozda dodje kao neki pomoćni trener glavni ne sigurno.
R

Rodaljevic

pre oko 1 godinu

Celsiju sa ovakvim krs timom ne bi pomogli ni Arigo Saki ni Visente del Boske zajedno. Kad vidim kakve su se sve glave smenile sto na klupi sto u upravi, i kako ekipa igra zadnjih godinu dana, Celsi je pod Lampardom bio Barselona iz najboljih dana.
M

Mislim da

pre oko 1 godinu

Od ove priče nema ništa, samo klasično nagađanje
E

Eeerrr

pre oko 1 godinu

Koji bre Lampard bio covek da gleda utakmicu, Fabricio Romano javlja danas bi trebao da bude finalni razgovor izmedju Nagelsmana i Celzija oko dogovora….
P

Pigmalion

pre oko 1 godinu

Tebi je licno javio?
K

Kleo

pre oko 1 godinu

Uprava vise ne zna gde bije, svaka odluka jos gora od one prethodne, ako je ovo istina. Ako vec niko od 'velikih' trenerskih imena ne zeli da preuzme klub u ovom trenutku, zasto bi dovodili Lamparda do kraja sezone, to moze da odradi i ovaj sto je vodio ekipu juce protiv Liverpula. Svakako su ispali iz oba kupa, kroz Premijer Ligu do LS ne mogu nikako, tesko i do Lige Evrope, mada to takmicenje je i bolje da preskoce kako bi mogli da se fokusiraju na Premijer Ligu sledece sezone, ionako bi ga igrali na silu. Jedino sto je bitno do kraja sezone je ocigledno LS, a za par dana ne verujem da bi Lampard Bog zna sta promenio, cak naprotiv, kada je bio trener Celsija odbrana je bila busna ko svajcarski sir, svaki prelazak protivnickog tima na njiihovu polovinu i gol je visio u vazduhu, redovno su primali po 3-4 komada, sto svakako nije stil igre koji im je potreban za eliminacionu fazu LS i potencijalnu borbu za trofej. Ako se dobro secam, dok je on bio trener izgubili su u dvomecu protiv Bajerna u LS 8:1, ili tako nesto.
A

Ambrozini

pre oko 1 godinu

Tako i treba, okrenite se svojim ljudima umesto da kradete tuđe. Taman da se vratite u drugu ligu gde vam je i mesto.
E

E što volim

pre oko 1 godinu

Što tako nešto nećeš dočekati
A

Amrozini

pre oko 1 godinu

Polako samo 😊
H

Hahahahahaha

pre oko 1 godinu

Hahahahahahahahahaha, njemu dati ovakvu ekipu da vodi, moze jer su na sredini tabele, Lampard kao trener mnogo smesan
4

46

pre oko 1 godinu

Samo da ne ispadnu iz lige sa njim.
U

U Tem Denveru

pre oko 1 godinu

Ocigledno je da traze resenje do leta, a onda dolazi nagelsman. U ligi ne mogu nista, ne mogu do evrope, ne mogu ni da ispadnu pa im je manje vise svejedno koji ce biti. U evropi, nemaju sta da traze protiv reala. Ovo je mozda pokusaj jer lampard dobro poznaju okosnicu ekipe pa kao da probaju nesto da urade protiv reala, ali tesko ce to ici…