Nova lica u Novom Pazaru (©fknovipazar)
Nova lica u Novom Pazaru (©fknovipazar)

Ceo tim stigao na obalu Jošanice: Novi Pazar predstavio desetoricu novih igrača

Vreme čitanja: 2min | uto. 15.06.21. | 13:00

„Biće još pojačanja“, poručuje potpredsednik Uroš Kandić

Ući će Novi Pazar u novu sezonu sa kompletno novim timom! Dok se čeka odluka Izvršnog odbora da li će Plavima biti dozvoljeno da igraju u Superligi, jer nisu ispunili uslove za dobijanje licence, danas je na stadionu kraj Jošanice bio pravi defile novih igrača.

Novi Pazar je danas predstavio ceo novi tim – desetoricu igrača koji su stigli ovog leta u klub. Pokrivene su brojne pozicije, od golmana do napadača. I Plavi poručuju – biće ih još.

Izabrane vesti

Novi fudbaleri Novog Pazara postali su: krilo Stefan Dimić (28), koji je došao sa Malte, iz Balzana, a potpisao na godinu dana, potom štoper Bojan Balaž (20), dete Partizana, prošle sezone član TSC-a, koji se obavezao na dvogodišnju vernost novom klubu.

Imaju Plavi i dvojicu novih golmana: Miloš Ostojić (25) je došao iz Napretka i potpisao na godinu, a Nemanja Andrijanić, dosadašnji član Sloge iz Kraljeva, (20) na dve godine.

Iz redova Bačke, koja je ispala u Prvu ligu, trojica fudbalera su se preselila u Novi Pazar: vezista Lazar Mihajlović (19), koji je potpisao na dve i po godine, krilo Luka Ratković (24), potpisao na dve godine i desni bek Dejan Parađina (22), takođe stavio autogram na ugovor od dve i po godine.

Stigla su i dvojica dosadašnjih članova Kabela, dvojica centralnih defanzivaca: Faruk Bihorac (25) se vratio u Novi Pazar i obavezao se na dvogodišnju vernost, a Nemanja Kojčić je potpisao na godinu.

I na kraju, ofanzivni vezista Danilo Bacanović je došao iz Proletera na jednogodišnju pozajmicu.

Potpredsednik Novog Pazara Uroš Kandić je najavio da će biti uskoro još sličnih vesti iz kluba.

Biće još pojačanja. Očekujemo da do odlaska na pripreme kompletiramo ekipu, što do sada, otkad se Novi Pazar takmiči u Superligi, nije bio slučaj. Imaćemo jednu od najmlađih ekipa u ligi, jer pravimo stabilan klub na duže staze i da se više nikada ne borimo za opstanak“, rekao je Kandić.

On je dodao i da će klub uskoro rešiti sve prepreke oko licence za Superligu.

Do kraja ove nedelje uspešno ćemo okončati i aktivnosti vezane za UPPR i dobijanje licence za takmičenje. Novi Pazar će na taj način postati jedan od retkih klubova u zemlji koji nikome ne duguje ni jedan dinar. Moram istaći i da smo prošle sezone, sa najmanjim budžetom u ligi, uspeli da obezbedimo opstanak u situaciji kada ispada šest ekipa, što je uspeh ravan plasmanu u Evropu“, poručio je Uroš Kandić, potpredsednik Plavih.


tagovi

FK Novi PazarSuperliga SrbijeBojan BalažStefan DimićMiloš Ostojić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara