Komentari na vest

Četiri dokaza napretka Partizana

G

Gan ci gan

pre preko 2 godine

Više ih boli ona nameštena a izgubljena no sto ih cine sretnim zadnje 4 osvojene pod sumnjivim okolnostima.. sa sve onom predratnom iz 40 i neke… 😂
g

gost123

pre preko 2 godine

Najviše bole titule iz 1924 i 1925 koje su nam zakinute jer su nam vasi osnivači promenili ime i izbrisali prošlost od pre 1945. Kao i Srpski olimpijski kup iz 1914te. Ali polako. Kad dođe vreme biće i to vraćeno.

Avangardista

pre preko 2 godine

Pitanje za ove bez kluba sto vise na svakom clanku o Partizanu: u zadnje 4 godine vase 'dominacije' kad je Partizan 'prosipao' bodove na sve strane a vi s druge strane rusili sve redom (ne birajuci nacin) tad vam je sve bilo cisto jer vam je sve islo na ruku a sad kad je Partizan poceo da rutinira 'male' utakmice sad vam to kao smeta? Pa vidite 'ljudi', ima ona izreka koja kaze da se covjek uci na sopstvenim greskama pa tako i mi, naucismo iz gresaka i ne damo da nas spoticaju razni Radnicki, Novi Pazar itd itd. Dalje, nije sve ovo nikakva garancija za titulu, znam ja odlicno odakle vjetar duva i s kim se borimo. O tituli moze da se razmislja samo u slucaju da 2 kola prije kraja prvenstva imamo bodova prednosti u odnosu na vas toliko da je to nedostizno (citaj 7) mada i onda bi nesto 'mesetarili' da se oduzmu bodovi. Kako god, ovih 6 od 6 je sjajno vidjeti
З

Звездаш

pre preko 2 godine

Звезда кад побеђује на малим утакмицама игра добро и у Европи, и са 10 играча надигра Милан - вицешампиона Италије. Са друге стране Партизан ниже лагане победе у домаћем првенству, а у Европи испада од Шарлоа и на јадвите јаде побеђује Санта Клару која није ни међу 250. клубова на УЕФА ранг листи.

Grobari.

pre preko 2 godine

Vi dok ste dobri u Evropi mozete da nizete nizove koliko hocete mi i kad nismo i kad jesmo dobri moramo da kiksamo i budemo uvek iza vas a ova liga moze da bude najslabija i najsmesnija na svetu mi u njoj posteno ne mozemo da vezemo 5 pobeda a vi 30 ak skroz posteno uz par poraza cak i kada niste bili tako blistavi u vreme Grofa imali ste neko opravdanje za taj niz verovatno iz daleke proslosti.

Avangardista

pre preko 2 godine

@Zvezdas nisam ni ocekivao da mi odgovoris direktno vec da pocnes sa zamjenom teza; to kao i falsifikovanje istorije je nesto po cemu si ti i tebi slicni zaista svjetski sampioni. Ajd da pokusam ovako, ne bi li tvoj 'mozak' shvatio - ne pricam ti o nasim ili vasim utakmicama u Evropi vec o PRVENSTVU SRBIJE iliti Superligi; zadnjih 4 godine se desavalo da Partizan prosipa bodove, vi napravite razliku u bodovima i onda derbi svakako da nema veliki uticaj jer je razlika nedostizna (a i ruku na srce i niste se nesto proslavili u derbijima); ove godine Partizan ne prosipa bodove na 'malim' utakmicama i to je ta razlika u odnosu na prethodne 4 sezone i ovu sad; to je sustina mog komentara na koji si usljed nemanja argumenata odgovorio na nacin na koji si odgovorio. Da li ti je sad jasnije ili si i dalje sljepac kod ociju pa te boli da se slozis sa mnom?
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Ma usao u vase vesti samo da proverim dali su stvarno stavili 4 razloga vaseg napredka, ali nisu. Trebal bi da bude Penaltko, sudije, sklanjalice i nabijanje rejtinga preko grobarskih novinara. Ajde zdravo i uzivaj i vidimo se na derbiju.
c

cirkus

pre preko 2 godine

Kakvo besmisleno frljanje argumentima na obe strane topciderskog brda.. Navijac sam partizana, moje misljenje je da je prvenstvo unapred bilo reseno poslednjih 5 god (otprilike od izgubljene namestene titule zvezde pa nadalje), 90% malih ekipa je grizlo protiv partizana, sudije nas kanalile, o medijima da ne govorim. Namestali nam da igramo danju na 45 stepeni iako svugde ima reflektora, po snegu, blatu itd. Od dolaska stanojevica dobijamo penal svaki drugi mec, ekipe su protiv partizana indisponirane isto onako kako su protiv zvezde godinama, a sudijske greske na stetu partizana ne postoje, bod nismo prosuli od sudijskih gresaka koje su oterale djukica i milosevica iz srpskog fudbala. Mediji? Evo vidite. To je realno stanje poslednjih godina, a koje se tacno namere kriju iza svega ovoga to ostaje da nagadjamo.
h

humska...

pre preko 2 godine

kalcopolista@ Naravno da ima dokaza, jer to zna 70% ljudi u Srbiji, navijaci zvezde to znaju i pricaju .. 140 utakmica 4 poraza, 77 penala.. I kad ste izgubili namestenu titulu 2017 imali ste samo poraze od Partizana i od vozdovca, sve pobede.. Kad se setim onih sudijskih kradja protiv vojvodine, n Pazara, napretka, surdulice.. itd.. Cela Evropa se smejala.. Ove god Var nema pomici sudija, nema namestanja u toj meri i odmah dolazi vas talenat do izrazaja, ne zna te gde udara te SERIF
З

Звездаш

pre preko 2 godine

Намештена титула је била она Партизанова 2008. кад сте изгубили од Звезде 4-1 на Маракани, а на ЈНА било 2-2 тако што вас је судија спасао пораза. Та сезона и бенефит који сте остварили првим местом вам је била одскочна даска за каснију серију од 6 узастопних титула.
M

Miliona

pre preko 2 godine

Mora derbi da dobije
I

IdeSerija

pre preko 2 godine

Najveći napredak je da sudije moraju da sviraju kako im se naredi i igraju protiv timova koje vode nekadašnji igrači ili treneri gromade. Jedino što se sada ne javlja Panta Zekaj da zove UEFA da istraži ovu seriju i goleade iako je on jako pošten navijač gromade:))))
D

Djuradj

pre preko 2 godine

Ja koliko znam, jedini tim kome su sudije poklonile bodove u ovoj VAR sezoni je Zvezda, posto nisu svirali penal za Napredak pred kraj utakmice. Da jesu, Zvezda bi imala dva boda manje. To je javno rekao Zdravko Jokic. Ne znam koja je to sporna odluka donesena u korist Partizana a na stetu protivnika? Ni malo se ne cudim sto komentarisete Partizan a ne vidite Zvezdu. Takvi ste ljudi. Takva vam je priroda. Nikakva. Nula. Ne vredite kurcu. Ni junaka ni roda.
G

Gost za Djuradja

pre preko 2 godine

Pa eto juce su izvukli linije kod prvog gola i proglasili celu Srbiju glupacima,Jos je smesnije sto ima vas koji stvarno mislite da to tako moze da se pokaže da li je gol ili ne.
C

Cukabljed

pre preko 2 godine

Tanka liga Joksicu nikad slabija u poslednjih 20 godina,za ligu evrope nemaju kvalitet. Cuka sramotna, Tsc isto, Vosa tuga,nije relevantno domace prvenstvo. Nece izdrzati na 2 fronta, zato ni nece doci do titule. Zvezda bolja 25 posto. Zivi bili, pa videli.
N

Neko Ko Obraća Pažnju

pre preko 2 godine

Hahahahahahaha, sekundarci, samo je regularno dok zvezda osvaja? Vratili smo se u Toletovo vreme i vreme kokeze grobara? Hahahahahaha, večiti prodavci magle, jako ste smešni!
K

Koma

pre preko 2 godine

Zaboravili ste da kažete da igraju bez para, čisti časovi ljubavi.
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

Čekaj, brt , znači pali se mašina? Hehehe
V

VRANjANAC DS 1989

pre preko 2 godine

Tu nema trunke napredka, ne go im obećana titula, a do juče su govorili kako svi timovi gube bodove u prvenstvima i Juve, Barsa, Real. M, Bajern. M... a sada šta je ovo, sve regularno i pošteno kao trotoarka do lakat.
M

Miliona

pre preko 2 godine

Hahahaha, drama kod komsinice
V

VRANJANAC GS 1989

pre preko 2 godine

kmeeeee kmeeeee kmeeee
h

humska...

pre preko 2 godine

Ne vice da je osvojite a razbio vas Serif iz Moldavije, pobedio Kairat ahahahahahaha a hoce titulu
c

cirkus

pre preko 2 godine

Koji nivo propagande, ovo u sportu vidjeno nije
G

Gost9

pre preko 2 godine

Dovoljno je videti kakve golove daju i sve je jasno.
P

Potrazi je u predgradju...

pre preko 2 godine

Konacno jedan realan navijac Zvezde. Lepo vam covek kaze da su golovi i ubedljive pobede jedino merilo.
C

Crvke

pre preko 2 godine

A gde je ovde peti dokaz onaj najvazniji da igraju vecinu zatvorenih utakmica do kraja,,,,,

Vixtra

pre preko 2 godine

Ništa, prijatelju, ti spakuj sve dokaze i pošalji u UEFA. Obradovaće se Stankelin brat, Čeferin, prilici da nas izbace u niže lige.
@

@kalcopolista

pre preko 2 godine

Što ti ne posla ove 4 šampionske sezone, kažete da ima dokaza na pretek za Zvezdine nameštene utakmice ?
D

Deyan X

pre preko 2 godine

Ekipa igra svi za jednog, jedan za sve. Ali kao iz aviona se vidi da nam trebaju pojačanja.
J

Jagnjilo

pre preko 2 godine

Prvi dokaz - oteran Pantelic iz FSS-a Drugi dokaz - igraju sklanjalice Treci dokaz - sudije ih guraju Cetvrti dokaz - u 70% ekipa postavljeni treneri iz Partizana U prevodu,to nema veze sa napretkom vec sa pokvarenim radnjama. U Evropi se muce sa nekim polupanim timovima ali zato u Srbiji glume Bajern Minhen. Prosle godine prozivali Zvezdu iako je Zvezda i u Evropi pokazala moc a sada je njihovo petardiranje svakoga regularno iako su u Evropi nula.Takoreci,vratismo se u Toletovo doba
C

Crvke

pre preko 2 godine

Bas tako pogodio si pravo u centar al i ovo je tek početak sezone bice tu jos zavrzlama posto su im drzava i FSS obecali titulu a War su progurali samo da bi FkCz sakatili,,,,,
M

Mitro

pre preko 2 godine

A zvezda ne igra sklanjalice valjda pa zato nije izgubila 2 godine… Zapravo je činjenica da se naša liga potpuno raspala ako se izuzmu Zvezda i Partizan. Čak i nekad solidni klubovi poput Vojvodine i Radničkom su sad očajni, niko više nema nikakve ambicije jedino Čuka ima neki plan međutim to se svodi samo na prodaju igrače. U ostalim ekipama dovode igrače i trenere kao na traci bez bilo kakvog plana i to uglavnom poluamatere ili penzionere kao što je Kahriman koji je juče doneo pobedu Partizanu recimo. Upored samo jednu nekad moćnu Vojvodinu pod Batom Kan Kanom i ovu Vojvodinu sada, pa to je nebo i zemlja, neuporedivo prosto. Forsiraju se najviše Zvezde i nešto manje Partizan i to je sad konačno došlo na naplatu.
D

Djuradj

pre preko 2 godine

U Evropi ispadamo od predstavnika Mandalije, ali malo sutra. Izbacujemo Slovake, Ruse, Portugalce. Ima jedan tim koji je ispao od Mandalaca. Imaju dva, ali ovaj jedan tvrdi da je srpski.
C

Crve jel ti

pre preko 2 godine

to places zbog VAR-a ? Hahahahahahahaa nema vise valjanja po sesnaestercu i zvezdanesteraca.
A

Alo decko

pre preko 2 godine

Samo ti nama kukaj blago meni
N

NKP

pre preko 2 godine

Vučelić, Vazura, Ilijev i Miletić
M

Mitro

pre preko 2 godine

Prvi put Partizan zaista liči na tim još od vremena Marka Nikolića, ne kažem bilo je i pod Savom momenata ali ovo je sad baš ozbiljno. Stanojević je uspeo da napravi ozbiljnu priču sa dosta limitiranih igrača, niko nije očekivao da će ovako dobro igrati Vujačić, Pantić, Živković, Marković pa i Rikardo. To su sve igrači koji su bili u drugom, trećem planu kao Vujačić ili im je karijera bila u totalnom padu kao Pantiću, Markoviću i Rikardu neki kao Miljković su čak bili skoro na pragu kraja karijere. Stanoje je uspeo kroz nekoliko priprema da ih oporavi i da isprofiliše jedan ozbiljan tim koji možda nema ogroman kvalitet ali je fanatično borben i tačno zna šta hoće na terenu. Tačno se znaju uloge i ko šta radi, nema više anarhije koje je bilo pod Savom i igrača koji igraju za sebe a ne za tim. Pitanje je jedino da li je kadar dovoljno širok da izdrži borbu na 3 fronta tokom čitave sezone.
C

Crvke

pre preko 2 godine

Pa bas lici kao za vreme celavog prepotenka i tada i sada su vecinu utakmicu zatvorili ali fali malo muckalica ali duga je sezona bice i toga naravno,,,,,
C

Crve plaky

pre preko 2 godine

Celavi prepotenko vam uzeo titulu koja je bila namestena za crvenu ljubimicu hahahahahahah vi ste jedini klub na svetu koji je uspeo da izgubi namestenu titulu hahahahaha
З

Звездаш

pre preko 2 godine

Шампиони у самоистицању и самохвалисању.
4

4 dokaza

pre preko 2 godine

Lazetic djumi krstajic i sasa ilic ko razume shvatice
G

Gost33

pre preko 2 godine

A koji trener je juce bio?
9

951357

pre preko 2 godine

E svašta...
A

Ajde????

pre preko 2 godine

Igraju u 21h uvece non stop.Da ns igraju po vrucinama i na to su kukali.Zaboravili da je Zvezda isto za vreme Toleta i par puta isto zadnjih par godina.Napredak je i da su pozatvarali meceve sto su i ranije radili.Sada samo 90% +meceva je zatvoreno.
l

lool

pre preko 2 godine

Hahahahaha
s

sudija

pre preko 2 godine

Sad ide priča kako je rehabilitovan Štulić koji skoro da ne igra kako bi se zamazale oči jer špic neće biti doveden...
l

lol12

pre preko 2 godine

5. Sudije priznaju neregularne golove bez obzira na Var