Loran Blan, © AFP
Loran Blan, © AFP

Četiri godine na birou za nezaposlene: Loran Blan kandidat za trenera Valensije

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.07.20. | 11:33

Priklonio se superagentu Mendešu

Kadgod neki velikan traži trenera, Loran Blan se pominje kao rešenje. Samo što mu niko od odlaska iz Pari Sen Žermena nije dao posao. Prođoše otad četiri godine, nudio se legendarni Francuz što posredstvom medija, što preko menadžera Čelsiju, Bajernu iz Minhena, Mančester junajtedu, Barseloni i Interu, ali ništa od toga što je želeo nije se ostvarilo.

Vreme prolazi, Blan ne radi, verovatno je svestan da ne pripada baš kremu svetske struke, moguće da je i sam oborio kriterijume, jer jutrošnja informacija L'Ekipa deluje kudikamo realnije od prethodnih. Ugledni pariski dnevnik izveštava da je nekadašnji selektor Galskih petlova kandidat za mesto na klupi Valensije.

Izabrane vesti

Slepi miševi su prošle sedmice otpustili Alberta Seladesa, kao privremeno rešenje, do kraja sezone, angažovan je stalni vatrogasac Voro, a u novu takmičarsku godinu klub sa Mestalje planira da uđe sa novim trenerom. L'Ekip napominje da je upravo Blan prvi izbor i da je u tu svrhu obnovio kontakte sa uticajnim agentom Žoržom Mendešom, koji poznanstvo sa Piterom Limom, predsednikom Valensije, obilato koristi za udomljavanje svojih klijenata.

Moguće je da će upravo superagent Mendeš pomoći Loranu Blanu da se vrati trenerskom poslu. S tim što će i sam Blan verovatno čekati kraj La Lige da vidi hoće li se Valensija nekako dokopati mesta u Ligi Evrope. Trenutno je deveta na tabeli, četiri kola pre kraja, šanse joj nisu velike, mada i dalje postoje.

Ruku na srce, ne može ni Blan više da birka. Ipak je četiri godine na birou za nezaposlene.



tagovi

Loran Blan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara