Nikolas Taljafiko
Nikolas Taljafiko

Čilvela detalji dele od Čelsija, Lester kontaktirao Taljafikovog agenta

Vreme čitanja: 1min | sub. 22.08.20. | 16:58

Argentinac bi trebalo da bude zamena za Engleza koji će narednih dana sasvim izvesno put Stamford Bridža

Čelsi je rešen - dok uporedo radi na dovođenju Kaija Haverca - da do kraja prelaznog roka popuni rupe u odbrani koje su prethodne sezone izazivale jake promaje na Stamford Bridžu. Za centralni deo izabran je Tijago Silva - doneće odluku nakon finala Lige šampiona u nedelju - a dok Brazilac preseče, Čelsi bi već mogao da zakrpi levi bok.

Naime, pregovori sa Lesterom napreduju iz dana u dan, a poslovično dobro obavešteni Fabricio Romano ove subote javlja da su do konačnog dogovora ostali sitni detalji i da bi 23-godišnji Englez za nekoliko dana i zvanično trebalo da postane fudbaler Čelsija u transferu vrednom oko 50.000.000 evra.

Izabrane vesti

No, ni Lester ne sedi skrštenih ruku. Isti izvor navodi da je uprava Lisica već kontaktirala Rikarda Šlipera, agenta Nikolasa Taljafika kako bi se raspitala za zdravlje levog beka Ajaksa. Brendan Rodžers takođe ne želi da ulazi u novu sezonu bez kompletiranog sastava, zbog čega što pre želi da pronađe zamenu Čilvelu, mada Romano navodi da je Taljafiko tek jedna od opcija, dok ostale nisu poznate.

Vrednost čitavog posla se ne pominje, ali bi na osnovu ranijih izveštaja kada se upravo Čelsi dovodio u vezu sa Taljafikom, može pretpostaviti da bi iznosila između 25.000.000 i 35.000.000 evra. Argentinac ima ugovor sa Ajaksom do 2022. godine.


tagovi

Nikolas TaljafikoBen ČilvelČelsiLesterPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara