Tahit Čong (©Reuters)
Tahit Čong (©Reuters)

Čong ide u Verder

Vreme čitanja: 1min | sre. 05.08.20. | 13:49

Nemci pokušavaju da se izbore za otkupnu klauzulu...

Verder ovog leta sigurno ostaje bez Milota Rašice. Pitanje je samo gde će brzonogi krilni napadač iz Vučitrna. Trenutno je najbliži RB Lajpcigu, s kojim, navodno, ima dogovorene lične uslove...

Tako čelnici sa Vezera moraju brzo da delaju i obezbede zamenu, a Bild ih je ulovio na delu. U Bremenu su jutros bili predstavnici Tahita Čonga (20), mladog Holanđanina iz Mančester Junajteda, sve u želji da ugovore jednogodišnju pozajmicu svog štićenika.

Izabrane vesti

Ole Gunar Solskjer dao je dozvolu, Verder računa da će Čongom pokriti oba krila, ostaje samo da se još neki detalji ugovore. Konkretno, Verder pčokušava da u ugovor ubaci otkupnu klauzulu, dok Mančester Junajted nije voljan za takvu opciju, pošto ne želi da se u potpunosti odrekne talentovanog Holanđanina.

Sportski direktor Verdera Frank Bauman ne krije interesovanje za Čonga:

"Sjajan igrač, ima puno tempa u nogama i voli da se izvlači na krilo, što je nama potrebno. Po svom profilu on je tačno ono što tražimo", kazao je Bauman.

Tahit Čong je ove sezone odigrao samo 34 minuta u Premijer lige, dok je u Ligi Evrope igrao nešto više. Pojavio se na pet utakmica i upisao dve asistencije.


tagovi

Tahit ČongLetnji prelazni rok 2020

Obaveštavaj me

Man. Junajted

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara