Komentari na vest

Corona-Rabatt, navali narode

S

Sove

pre oko 3 godine

BvB postao tim bez ambicije, samo da se prodaju talenti i tjt, bez ikakvog sportskog motiva, umesto da stvore novu ekipčinu sa Sančom i Halandom i jednim dobrim trenerom tipa Hazenhitl oni samo prodaju.
M

Monteroo

pre oko 3 godine

Svi borusijini igraci su iako po godinama mladi ubijeni gurnu ih sa 16 i potrose do 20 sreda subota pun gas. Ko se jos seca sahina gecea kube subotica pisceka samo se leva i humels spasili
I

If

pre oko 3 godine

50 ku ako dobiju nogom u guzicu nek se udare
B

Brko

pre oko 3 godine

Kakve bi face ispali da zadrže obojicu, renoviraju odbranu i nađu zamjenu za Axel Vicela. To bi bio jasan znak za napad na titulu i što dalji plasman u Ligi prvaka. Čak su i ove sezone imali šanse protiv Citya, falio im je Vicel umjesto Emre Džan-a i naravno Sančo. Sve ovo uz osnovni uslov, plasman u Ligu prvaka
В

Видић

pre oko 3 godine

Исти сценарио као и за Бруна
A

Allianz

pre oko 3 godine

Tako oni svaki prelazni rok, narokaju se para i prodaju sve što vredi. Ali nisu oni krivi, kriv je Bayern što radi suprotno.
E

Echte Liebe

pre oko 3 godine

Taj dzentlmenski dogovor sa Sanchom je isti kao i sa Haalandom i bilo kojim igracem, a stvar je u tome da ako bilo koji igrac pozeli otici iz kluba, duzan je na barem 2 mjeseca prije pocetka naredne sezone klub o tome i obavijestiti.. I bas zato sto Sancho prosle ljeto nije izrazio zelju za odlaskom nije ni otisao, a sta ce biti naredno upitno je, ma da je idalje situacija takva da Dortmund diktira sve. Osim toga, Roseu je obecan isti napad kao ove sezone, plus rekonstrukcije u odbrani.. Sto se tice ugovora i klauzulu, ovom se novom praksom klub ogradio od novih slucajeva Dembele i Aubameyang koji su preko noci odlazili..
J

Jeezy

pre oko 3 godine

Sanco je iz Londona, pritom je deklarisani navijac Celzija, mislim da je tu Celzi u startu u prednosti po pitanju njega.

Paint ItBlack

pre oko 3 godine

au brate ja nmg da verujem sta radi Watzke.Umesto da prodas sad halanda i uzmes pare i ostavis Sanca da gradis tim oko njega ti radis suprotno.Ovako Sanco ce otici, i sledece godine ide Haland sigurno tkd smo unakalili ekipu.
M

ManUtd78

pre oko 3 godine

Hvala lepo, prošle godine smo nudili 100 miliona, ove godine nudimo 80... Nešto u tom stilu...