Čovek - trofej! Ninkoviću šesta šampionska titula u karijeri (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | ned. 30.08.20. | 14:16

Sidnej osvojio titulu u Australiji pobedom nad Melburnom posle

Bivši reprezentativac Srbije Miloš Ninković pred kraj karijere uživa u trofejnim trenucima u dresu Sidneja. Njegov klub je odbranio šampionsku titulu u Australiji, pošto je u velikom finalu savladao Melburn posle produžetaka sa 1:0.

Ninković je čitavu utakmicu proveo na terenu i vodio veliku bitku sa protivničkim veznim igračima. Utakmica je bila prilično izjednačena i vrlo lako je mogla da prevagne na Melburnovu stranu, kome je poništen i pogodak Harisona Delbridža u 18. minutu nakon reakcije iz VAR sobe.

Izabrane vesti

Ninković će najviše žaliti za trenutkom iz 62. minuta, kada je odlično šutirao u desni ugao protivničkog gola, ali je zablistao sjajni Tom Glover. Na drugoj strani blistao je i Endrju Redmajn. O tome kakav su uticaj imali čuvari mreža na ovom meču pokazuje i podatak da je čak 18 udaraca na obe strane išlo u okvir gola, od toga dva više ka mreži Melburna.

Sidneju je ovo bila četvrta šampionska titula u kratkoj istoriji kluba, od čega treća u poslednje četiri godine. Sve tri je osvojio upravo Ninković, kome je ovo ukupno šesti šampionski trofej u karijeri. Dva je osvojio sa Dinamo Kijevom, jedan sa Crvenom zvezdom i tri sa Sidnejom.



tagovi

Miloš NinkovićSidnej FC

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara