Bojović u dresu Mladosti (© Star sport)
Bojović u dresu Mladosti (© Star sport)

Čovek koji je dao 100 golova se vraća u srpski fudbal

Vreme čitanja: 2min | sre. 31.05.23. | 10:43

Milan Bojović pred odlaskom iz Uzbekistana

Sva je prilika da će se Milan Bojović vratiti u srpski fudbal. Nije defnitivno, ali jeste izvesno da iskusni napadač napušta Uzbekistan i pred kraj karijere bi opet mogao da zaigra u Mozzart Bet Superligi, na čijim terenima je izrastao u rekordera, postigavši ravno 100 golova.

Bojović je trenutno član Turona u koji se otisnuo zimus iz lučanske Mladosti, međutim, usled loše situacije u klubu, pre svega finansijske prirode, razmišlja o odasku iz bivše sovjetske republike. A biografija u kojoj stoji trocifren broj pogodaka na našoj elitnoj sceni deluje primamljivo.

Izabrane vesti

Već posle nekoliko meseci razmišlja o odalasku. Trebalo bi da nađem zajednički jezik sa upravom kluba oko rastanka. Srećom, imam neke ponude, videću šta mi najviše bude odgovaralo. Jedna od opcija je da ostanem ovde, zovu klubovi iz Uzbekistana, ali i Grčke, a postoji i realna mogućnost povratka u srpski fudbal. Dobio sam poziv jednog superligaša, možda bi mi najviše prijalo da se vratim u domaći fudbal“, pojasnio je Bojović Sportskom žurnalu.

U ovdašnjoj ligi najdublji trag ostavio je u Mladosti iz Lučana, igrao još za Vojvodinu, Čukarički, Jagodinu, niški Radnički, a iako je u aprilu proslavio 36. rođendan pokazao je da i dalje ume da trese mreže. Izvesno je, ne u Turonu iz Uzbekistana.

Loši rezultati su uticali na stanje u klubu, zavladalo je nezadovoljstvo među igračima, onda i neredovne isplate. Uvek sam igrao u dobro organizovanim klubovima, tako da mi cela ova situacija nikako ne prija“, dodao je Milan Bojović.

 

 


tagovi

Milan BojovićMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara