Nemanja Čović (©Starsport)
Nemanja Čović (©Starsport)

Čović veruje u bolje dane Lala: Samo da vežemo nekoliko dobrih mečeva

Vreme čitanja: 2min | ned. 12.09.21. | 12:22

“Iz psiholoških razloga slabije ulazimo u utakmice”, kaže kapiten Vojvodine

Pogled na tabelu ne oduševljava navijače Vojvodine. Nakon osam odigranih mečeva Lale su tek devete, istina uz meč manje u odnosu na neke ekipe koje su iznad njih.

Prvo kolo je donelo remi Vojvodine sa Zvezdom u Beogradu, a šest mečeva kasnije razlika je 10 bodova u korist crveno-belih sa Marakane.

Izabrane vesti

U poslednjem kolu Lale su kod kuće remizirale sa Metalcem (2:2), ali kako su dva puta gubile, teško je reći da li im je čaša polupuna ili poluprazna. Kapiten Nemanja Čović, strelac gola koji je doneo bod, već je arhivirao poslednju utakmicu.

“Išli smo na pobedu, napravili smo nekoliko grešaka, pokušali smo da ih ispravimo, ali na kraju smo uzeli samo bod. Možda nam je nedostajalo i malo sreće, ali okrećemo se narednom rivalu i idemo da pobedimo u narednoj utakmici”, rekao je Čović za klupski sajt.

On smatra da ekipa Vojvodine ima više psihološki problem, nego problem sa igrom.

Psihološki momenat je kod nas veoma bitan, pa iz nekog razloga lošije ulazimo u utakmice. Ipak, svesni smo toga, svi zajedno radimo na tome i ne mogu da kažem kada, ali sam siguran da ćemo i to promeniti i da ćemo biti bolji. Mislim da nam je preko potrebno da vežemo nekoliko dobrih utakmica, da počnemo da pobeđujemo i onda će stvari doći na svoje mesto”.

Naredni meč neće biti ništa lakši od dosadašnjih, Vojvodine ide u goste Radniku.

Radnik je domaćinska ekipa, biće teška utakmica, ali idemo na pobedu. Sada su nam i ta tri boda nekako pod moranjem, ali niko od nas ni ne priznaje bilo šta manje. Svi želimo pobedu u gostima i verujem da ćemo se odmoriti i pripremiti kako treba za naredni meč”, podvukao je Nemanja Čović.



tagovi

FK VojvodinaNemanja ČovićSuperliga Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara