Komentari na vest

Čovićeva bomba odjeknula Litvanijom, pobeda Vojvodine na evropskoj premijeri (VIDEO)

G

Grooobar

pre gotovo 3 godine

Kako cemo da natovarimo ove slaninare ,oducicemo ih od fudbala u nedelju.
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

morali bi,meni oni nikad gori nisu delovali
M

Mikiriki

pre gotovo 3 godine

partizan, Vosina filijala!
G

Gost)

pre gotovo 3 godine

Svaka čast Vošo 👏👏
D

DJTutevski

pre gotovo 3 godine

Vosa je igrala sa Zvezdom, pa put u Litvaniju, pa za dva dana sa Partizanom, pa revans sa Litvancima... Imaju maksimalno 13, 14 igraca u rotaciji i puno mladih iz svoje skole. Odlicno su igrali protiv Zvezde koja ima budzet 25-30 miliona, a Vojvodina 2, gde Kanga kao rezervista ima vecu mesecnu platu od godisnje plate kapitena Vose. Pobeda u Litvaniji. Sta je vise trebalo, sto sad navijaci nisu zadovoljni?
m

metalika moj dobar drugar

pre gotovo 3 godine

igrali sa zvezdom u petak pa danas ( Cetvrtak) sa ovim skijasima...druze ako im je to tesko nek idu na gradjevinu il da beru maline za 5 evra ceo dan na +35
G

Gost11111

pre gotovo 3 godine

zvezda kao uxesnik 2 ls i dva proleca u evropi i treba i veci budzet da ima!!! samo nije mi jasno kako partizan ima slican budzet ko zvezda a nista nisu uradili godinama hmmmmm spomeni njih bolje ostavi se zvezde batko ti!!!
g

gfgf

pre gotovo 3 godine

A jesu im i funkcioneri tako siromasni, jel koliku Bajatovic ima platu? Sta tu botujes i patetiku neku prosipas, na koga da se sazalimo sto im igraci nemaju plate na vreme i sto idu beplatno u druge klubove. Dok je ovakve uprave imace 11 igraca svega. Na koga da nam bude zao, na skijase ove poluamtere sto su jedva pobedili? Pucale stative u prvom poluvremenu i sem onog kornera tesko da je Vojvodina centar presla. Ovaj klub je drag ali sta su uradili od njega od nekad ubedljivo treceg kluba u zemlji koji je trebao da napravi iskorak i da udje ravnopravno za Bg blizancima oni su od njega napravili da nemaju igrace, da rupe koje imaju ne mogu da popune stancima godinama. Da im igrace uzimaju ne samo Zvezda i Partizan nego i Cukaricki pa i ostali. Ovde pola igraca sto su prvotimci nekada ni vodu nebi mogli da nose u Vojvodini. Imaju 13 igaca u rotaciji, pa koje tome kriv? Ispred nosa im uzima Proleter Ortiza koji moze biti vrh spic i lepe se pare uzeti na njemu pa i Kaludjerovica koji je za ovog Mrkaica tata. Javor moze da dovede Dukurea oni besplatno ne mogu, ili Ilica barem kao centarfora, Jevremovica na levog beka, sve iz Jovora. Ousmana Maronga iz Graficara da dobiju malo brzine kako po krilu tako i po sredini, sve su to mladi igraci koji nemju nikakavu platu niti kostaju. Bilo bi ok malo i iskusnije, po nekog kao sto je Vukanovic iz Zvezde za koga se pricalo, pa cak i Spiridonovic koji bi ovakvoj Vojvodini bio pojacanje. Matic za spic iz Partizana mada je nzm da je on bas zasluzio da se vrati ili onog Bajbeka kako se zove vec mada nemaju oni te pare niti zele da daju, a cak bi i on koji nista nije pokazao do sada bio najbolji spic u Vojvodini. Ali oni nece da dovode da bi sutra rekli a mi smo sirotinja nemamo igrace i time pravdali neuspehe kad krenu. Hoces mi reci da ne mogu da dovedu igraca iz Javora ili Macve, Zlatibora pa i Metalca? A da ne pricamo iz okolnih liga bivse drzave?
e

esex

pre gotovo 3 godine

koji navijaci? vise od pola ns navija za zvezdu
K

Kontraa

pre gotovo 3 godine

Gde su ocene sa igrace Vose ili je to rezervisano samo za blizance?
J

Jova1245

pre gotovo 3 godine

Samo za dva zla srpskog fudbala! Drago mi zbog Voše, to je jedini tim za koga imamo da navijamo u Evropi! Ostalima zelim brzo ispadanje!!!
K

Komanceros

pre gotovo 3 godine

Zamisli da Vosa ima budzet 10 miliona, trecinu Zvezdinog i polovinu Partizanovog?
G

Grga Cvarak

pre gotovo 3 godine

Svaka cast Vosi! Bilo bi fantasticno i za njih i za nas cjelokupan fudbal da se napokon i oni izbore za neku grupnu fazu evropskog takmicenja.
P

Psihhoo

pre gotovo 3 godine

Kakva golcini i kakva akcija u prvom posle kornera Vojvodine. Djordjevic je trener za Lalata! Topica obavezno u repku, kako igra decko!
R

Rsbnbg

pre gotovo 3 godine

Djordjevic je odlican trener! Topic, Zukic, Kabic, Deverak, Noveski, Mitrovic su buducnost Srpskog fudbala. Imaju 10 puta manji budzet od nas, imaju 8 startera poniklih u svojoj skoli i klub sa istorijom i pravim vrednostima koji donosi bodove Srbiji. Ovo nikad nece biti u slucaju Cuke i TSCa koji su vestacki, privatni klubovi. Zamislite da su sad jos ovde u Vosi Vukanovic, Radulovic i recimo Stulic, u zdravijoj atmosferi bi igrali grupnu fazu. A mi i partizan moramo da imamo po 50 igraca pod ugovorom i budzete ogromne...
A

Al se

pre gotovo 3 godine

nalupeta.
Z

Zaista mucno

pre gotovo 3 godine

Ovi sto dizu u zvezde igrace i trenera Vose su u ogromnoj zabludi. Ovo je najslabije takmicenje sa uglavnom trecerazrednim klubovima. Ako nasi igraci zele da odu u neku ozbiljnu ligu i jos ozbilnjiju ekipu, morali bi ove Litvance da odvale od fudbala. Oni su bili egal sa petoplasiranom ekipom iz Litvanije. Jako slabo.
m

marsovac

pre gotovo 3 godine

Ti se razumes u fudbal ko Marica u kriv q...
B

Bikkojikusa

pre gotovo 3 godine

Ovo je treceplasirani klub Litvanije i osvajac kupa. Osam brazilaca, dva grka, holandjanina iz Ajaksa... Imaju plate i budzet veci od Vojvodine. Ja ne vidim razliku izmedju Kairata i Litvanaca. U Kairatu glavni igrac je od 37 godina problematicni brazilac koji je rezultate imao pre 15 godina u tada smesnoj ruskoj ligi. Onaj Kante ne bi bio starter kod nas i komsija. Kosovic je dete Vojvodine i rezervista partizana. Stoper je iz Javora...
O

OhridskaOrhideja

pre gotovo 3 godine

Djordjevic je trener za Mistera i Stanoju, a Kabic, Zukic, Topic, Noveski igraci za Krstovica, Nikolica, Gavrica, Erakovica, Jovica, Pavlovica, Stulica...
O

OhridskaOrhideja

pre gotovo 3 godine

Djordjevic je trener za Mistera i Stanoju, a Kabic, Zukic, Topic, Noveski igraci za Krstovica, Nikolica, Gavrica, Erakovica, Jovica, Pavlovica, Stulica...
C

Cccc

pre gotovo 3 godine

Ovo sto su nasi klubovi odigrali je antifudbalska propaganda, loše do boga. Hajde da vidimo šta će biti večeras I Partizanom ali ovo do sad je jadno. A najadnije je moja zvezda.
M

Mitt

pre gotovo 3 godine

Bravo Voso!
B

BikicBili

pre gotovo 3 godine

Topic je pokidao utakmicu, prvo je za vikend u dzep stavio Ivanica, a sada i ove brazilske driblerrle. Zukic je usao i doneo odlicnu asistenciju. Kabic je verovatno najtalentovaniji ofanzivac lige od 17 godina. Igrao je i Noveski, Devetak... Covic, Kovacevic su ponikli u Vosi. A gde su nama Nikolic, Erakovic, Gavric, Petrovic, Radulovic u timu?
k

ko marica u kriv

pre gotovo 3 godine

Ko je bre šta pokidao? Igrali protiv Brazilaca kojima je plafon 4 liga u Brazilu . Ovaj mali usao zadnjih deset minuta , šta si ti video za to vreme majke ti ???
g

golst

pre gotovo 3 godine

Bravo Vošo a ne ko ove zvezdice Borati ih uništli 3 puta zadnjih 5 godina
C

CRVENBELI. Jedva al pobeda sa novim timom se

pre gotovo 3 godine

Al zasluženo posle maestralno pasa Topića i Evro gola Čovića koji i jeste pravi moderni cfor. Čim je izašao Mrkaja prodisala je Vojvodina. U revanšu mora da se igra na pobedu a ne da se čuva rezultat i zbog samoppuzdanja pred Austrija ce i zbog navijača kojih če biti oko 7 hiljada kolko je dozvoljenu u ovom ludom dobu maskenbala na otvorenom. Vojvodina za uvek
L

Lalat

pre gotovo 3 godine

Jel ima neki video za tu golčinu?
4

44444

pre gotovo 3 godine

Nismo mi favoriti protiv bilo kog kluba ali nikom nije ni lako protiv nas 😁. Odgovarajuci rezultat, svi zadovoljni, navijamo i za partizan i za zvezdu i za cukaricki 💪
S

Sekundarac

pre gotovo 3 godine

Bravo Vošo
G

Goust

pre gotovo 3 godine

Najjaci komentari mogli su da izgube itd, ljudi utakmica je gotova, Vosa nosi pobedi u Novi Sad. Koga briga sad sta je moglo biti. Svaka cast Vosi, ja vam kazem da ce Vosa i LASK proci.
S

Sportski__lik

pre gotovo 3 godine

Naravno da je bitno, jer se ne treba ooustati i ispraviti greske.
A

AS-AS

pre gotovo 3 godine

moj opsti utisak je KOJA EJ BUDALETINA STAVILA OGRANICENJE STRANACA pa mi domaci nismo za ovaj sport FSS se ponasa kao da smo Brazil prepuni talenata pa ne moze nasi taletnti da se dokazu jesmo sturena nacija do bola
X

XD

pre gotovo 3 godine

Stvarno? Si ti gledao utakmicu? Ima srednjih škola koje bolje igraju fudbal i to protiv giganta severo-istočne evrope.

Norwegianviking

pre gotovo 3 godine

Vosa jedva danas pobedila, a ti vec pricas kako ce lask da pobedi 4 i austriju a danas jedva sa 5 u litvaniji hehe. boze ajde ostavi covece pivo i ajde na spavanje. sutra je radni dan treba tebi 8 sati na oko
M

Mulizaba

pre gotovo 3 godine

Sasvim korektna utakmica. Prelep gol. Disciplina, kreativnost Zukica, talenat Topica, klasa Covica, pecat trenera... Gledljivije i interesantnije od nase sa Kazahstanskom Barselonom!

Marko Milivojevic

pre gotovo 3 godine

Bravo!!!
T

Takticki

pre gotovo 3 godine

Odigrano dobro samo je ovdje primjetno da nasi igraci i nemaju neki kvalitet
N

Nemacpojma

pre gotovo 3 godine

Lepo ga zavukao...super samo da skupljamo bodove svi jako je bitno sad da nam svima bude bolje ako imamo dva kluba u kvalifikacijama za ls ili 5 timova ukupno sigurno ima da se gleda lepsi fudbal za koju godinu i rep ima da nam bude bolja uskoro...Jos samo da se vrste ideji od 12 timova kao sto su hteli pre pritiska velikog vodje i sve super..
c

cirkus

pre gotovo 3 godine

To mesto je tesko zadrzati, jer se ostvareni koeficient deli na 5 umesto na 4, a ti manji klubovi nemaju kvalitet da nabijaju aktivno rejting da to nadomeste, zato se vise liga rotira na tom 15om mestu non stop.. S obzirom na upliv politike i stepen kriminala u citavom srpskom fudbalu, ne vidim sta ce toliko dobrog doneti to 15. mesto..
G

Gost123

pre gotovo 3 godine

Lepi snovi... ne može ništa ovde da napreduje dok čitavo društvo i narod nazaduje... šta da napreduje sa svim ovim kriminalcima na vlasti? 2 kluba u kv za lš?skupljanje bodova? Pa za naše klubove je uspeh ako prođu i ovo drugo kolo.
T

Tito

pre gotovo 3 godine

Vi ste gradjanine neki utopista, ali lepo je sanjati
M

M17

pre gotovo 3 godine

Konacno dobar rezultat srpskog predstavnika, mada je i ovo bilo cupavo i povuci potegni... Juce Cukaricki ne moze da da gol polu amaterima iz Azerbejdzana, danas Vojvodina jedva izvuce zivu glavu od matore legije stranaca znj klase... Naravno i nepobedivi sampion gubi od Kazahstanaca. Stvarno sramno izdanje nasih klubova za sada, valjda se Partizan ne uklopi u to sivilo.

VeljaCZV

pre gotovo 3 godine

Sve je to tačno , ali taj nepobedivi šampion je zimus umalo izbacio vicešampiona Italije :)
G

Gostivojko

pre gotovo 3 godine

Ma idi begaj. Izvinite galaktikosi nismo vas prepoznali.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ma vi ćete da oderete Stredu posle, ne sumnjam od vas. Statistički, nekog mora da ukenja ;) Ali šta ćemo ako ne pobedite?
I

Ivan FCRS

pre gotovo 3 godine

Da nije tog nepobedivog sampiona kojeg vredjas nicim izazvan, Srbija za koju se ti kao brines, ne bi nikada imala predstavnika u grupnoj fazi nekog evropskog takmicanja. Strasni kompleski, nemoguce je od vas takvih jadnika normalno pratiti komentare.
M

M17

pre gotovo 3 godine

Trenutno je tema drugo kolo kvalifikacija, ostavite vi vase bajke o nesviranom korneru u Milanu...
D

Djole...

pre gotovo 3 godine

Kad bi onaj seljak na rts-u znao igrace Vojvodine znao bi da je pas podelio Zukic,pa i vi ne bi lupetali.Zar "Zuka" sad treba da bude zrtva budale sa rts-a?
g

gost 121

pre gotovo 3 godine

ti da si gledao znao bi da je ipak Topić pustio pas
Ž

Žan Pol Gotje

pre gotovo 3 godine

Sjaj i beda srpskog fudbala,na jedvite jade protiv petoplasiranog tima litvanske lige uz gomilu grešaka u odbrani,više puta golman Vojvodine je bio na vatrometine,ostavljali su mučene litvance same na 16 metara od svog gola.Vojvodina u sledećem kolu završava svoj put.Vrlo lako može da se desi da imamo samo jednog predstavnika u grupnoj fazi Zvezdu i to u Kupu Konferencije.
g

gosttt

pre gotovo 3 godine

Jedino dobro od Vojvodine veceras je pobjeda, jer ih je ovaj tim totalno nadigrao i po meni Vojvodina jos nije prosla cak ovi litvanci imaju veliku sansu i dalje za prolaz jedino ako se nesto ne promjeni u igri Vojvodine.
P

Panter14

pre gotovo 3 godine

Jedva ali jedva, mogli su i oni da pobede.
Ć

Ćuti

pre gotovo 3 godine

Da, samo za razliku od zvezde oni doneše 3 boda a zvezda 0
G

Gost ti cuti

pre gotovo 3 godine

Nema tu nikakva tri boda,ne pričaj gluposti,Zvezda ce osvojiti vise bodova nego svi ovi zajedno i zato nije lepo tako komentarisati.
M

Mulizaba

pre gotovo 3 godine

Drugo poluvreme pokidali, imali su prilike Covic, Zukic gol iz ofsajda, Topic, Devetak... Odlicna i disciplinovana igra protiv legije stranaca, sjajan gol kapitena!