Čoviću od Terzića - 300.000 evra

Vreme čitanja: 1min | pet. 13.09.19. | 15:26

Fudbalski klub donirao košarkašku sekciju

Fudbal je globalni biznis, fudbal najviše zarađuje. Svi ostali sportovi objektivno mogu samo da se naslone. A večita težnja svih “manjih“ sportova u Srbiji da se oslone na fudbalske klubove svojih sportskih društava danas je, bar na trenutak, oživela u Ljutice Bogdana. Posle dva uzastopna plasmana u grupnu fazu Lige šampiona fudbalski klub Crvena zvezda dozvolio je sebi luksuz da sa 300.000 evra pomogne crveno-belu košarkašku sekciju.

Kako se navodi na sajtu fudbalskog kluba, gost generalnog direktora Zvezdana Terzića danas je na stadionu “Rajko Mitić“ bio predsednik košarkaškog kluba Nebojša Čović...
Dvojica čelnih ljudi fudbalskog i košarkaskog kluba , u srdačnoj i prijateljskoj atmosferi razgovarali su o planovima za buducnost. Pokrenut je čitav niz pitanja, a Fudbalski klub Crvena zvezda odlučio je da ove sezone pomogne košarkaškom klubu jednokratnom donacijom u iznosu od 300.000 evra“, navodi se na Zvezdinom sajtu.

Izabrane vesti

Ozbiljan novac ako imamo u vidu da je košarkaški klub već godinama funkcionisao sa budžetom od 3.000.000 do 4.000.000 evra po sezoni, a od tih para je vraćao i zaostale dugove. Ali u povratničkoj sezoni u Evroligi morao bi da bude i malo veći ako crveno-beli planiraju tu da se zadrže.

(FOTO: FK Crvena zvezda)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara