"Navijači Ros Kauntija"
"Navijači Ros Kauntija"

Pao im sajt, nema gostovanja!

Vreme čitanja: 1min | uto. 19.04.16. | 15:31

Uprava škotskog premijerligaša Ros Kauntija u velikom problemu pred utakmicu sa Seltikom

Navijači Ros Kauntija

Dok u srpskom fudbalu retko koji klub ima uredno ažurirani veb sajt, u nekim drugim državama to se prosto podrazumeva. Kupovina karata se recimo najčešće obavlja ovim putem, ali moderne tehnologije su danas takve da svakome mogu da stvore veliki problem.

Izabrane vesti

Sa tim se ovih dana suočavaju čelnici škotskog Ros Kauntija čiji je sadržaj sa veb-sajta slučajno izbrisan sa interneta, pa je nastao pravi haos prilikom prodaje karata za utakmicu Premijer lige koju igraju protiv Seltika u Glazgovu 24. aprila.

Čelnici osvajača škotskog Liga kupa ustanovili su u subotu da im prodaja karata ne funkcioniše jer je kompanija, koja im održava zvaničnu internet prezentaciju, obrisala sadržaj sa nekog od svojih servera. 

Klub ne zna kako će se povratiti izgubljeni sadržaj, a ovaj kvar posebno utiče na prodaju karata za duel sa Zelenima, jer se odlasci na gostovanja u Škotskoj rezervišu unapred.
“Sajt nam je van upotrebe od subote, a to smo otkrili tek kada su nam navijači skrenuli pažnju. Na njemu se nalazilo strašno mnogo informacija vezanih za prodaju karata, ali i za odlazak na gostovanja i prodaju klupskih obeležja. Ljudima nije lako da tokom radnih dana dolaze na blagajne na stadionu i kupuju karte, pa nam je zaista teško da ih distribuiramo našim navijačima”, istakao je Dejvid O'Konor, tehnički sekretar Ros Kauntija. 

(FOTO: Action Images)

Pratite MOZZART i na Vajberu


tagovi

ŠkotskaSeltikRos Kaunti

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara