© AFP
© AFP

Crn oblak iznad Barselone: Prva žrtva dvomesečnog odsustva – Samuel Umtiti

Vreme čitanja: 1min | sub. 09.05.20. | 15:12

Francuz se povredio na drugom treningu posle pauze

Crne slutnje su se obistinile. Prva žrtva duge pauze zabeležena je u Barseloni, pošto je Samuel Umtiti povređen napustio subotnji trening prvog tima.

Katalonci su saopštili da je 26-godišnji štoper pretrpeo povredu lista u desnoj nozi i da ga čeka pauza. Doduše, još ne znaju kolika, ali je ovo svakako peh za trenera Kikea Setijena, koji je samo što je okupio ekipu na treningu morao da se suoči sa lošim vestima.

Izabrane vesti

Povreda Umtitija stigla je posle 56 dana neplaniranog odmora, koliko je proteklo od poslednjeg zajedničkog treninga u martu, pre nego što je kompletna ekipa poslata na raspust, do petka kad se ponovo okupila u sportskom centru. Jučerašnji trening, prvi tokom trajanja pandemije, prošao je bez problema, međutim, već na današnjem Umtiti se požalio na bol i izvesno se neće skorije vraćati u proces. Nažalost, teško da će biti jedini fudbaler koga će „strefiti“ povreda, jer su lekari upozoravali na opasnost od komplikacija posle duge pauze.

Umtiti je od dolaska u Barselonu leta 2016. već propustio 56 utakmica u različitim takmičenjima. Mahom zbog problema sa kolenima. Zato su čelnici i rešili da ga stave u izlog i pokušaju da ga prodaju tokom letnjeg prelaznog roka, ali sa ovakvim zdrastvenim kartonom izvesno da neće moći da računaju na cenu u skladu sa igračkim kvalitetima. Pogotovo ne posle povrede, pa još u jeku pandemije...

(FOTO: AFP)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara