Fudbaleri Partizana pred finale kupa (© Star sport)
Fudbaleri Partizana pred finale kupa (© Star sport)

Crno-beli ne menjaju plan: Partizan ide u Ptuj na letnje pripreme

Vreme čitanja: 1min | pon. 30.05.22. | 11:18

Slovenija, po tradiciji

Odavno se nije desilo da kraći letnji raspust bude na raspolaganju fudbalerima Partizana. Između kraja prethodne i početka priprema za narednu sezonu će proći manje od tri sedmice. Takav tempo nametnut je ranijim startom sledećeg izdanja Superlige (9. jul), čiji je kalendar korigovan usled učešća naše reprezentacije na Prvenstvu sveta u Kataru.

Crno-beli će se okupiti u Sportskom centru Zemunelo najverovatnije 13. jula. Predviđeno je da prethodnog vikenda budu podvrgnuti testovima fizičke spreme i obaveznim lekarskim pregledima, kako bi odmah mogli da prionu na rad. A već 18. juna će se otisnuti u inostranstvo.

Izabrane vesti

Za destinaciju je, sad već tradicionalno, izabrana Slovenija. Ekipa će se za početak borbe za bodove i kvalifikacije za Ligu Evrope pripremati u Ptuju, koji je bio baza crno-belih i minulog leta. To mesto nudi sjajne uslove za trening i oporavak igrača, a ujedno je dobro povezano sa ostalim gradovima u Sloveniji i Austriji, pošto se očekuje da na programu bude bar pet kontrolnih utakmica tokom dvonedeljnog boravka na pomenutoj destinaciji. Inače, u poslednjih pet godina Partizan je čak četiri puta zalet za sezonu hvatao u nekadašnjoj jugoslovenskoj republici, izuzetak je bila samo koronarna 2020, kad nije mrdnuo dalje od Zlatibora.

A pitanje svih pitanja je ko će biti trener Parnog valjka na prozivci za narednu sezonu. To bi trebalo da bude poznato do kraja ove sedmice. Makar su takvi nagoveštaji iz Humske.


tagovi

FK Partizan

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara