Komentari na vest

Crno-beli ne odustaju od Lige šampiona: Moramo da gledamo u tuđe dvorište i pobedimo sve do kraja

N

Nejbi

pre 12 meseci

Urosevicu zestok vam je pobjednicki niz. Cvaka svast nema sta. Aferim momcino.
p

prc

pre 12 meseci

Mozda ce Vozdovac i Radnici da skinu gace ali Vosu cete morati pokrastida bi je pobedili
d

deki maky

pre 12 meseci

Besmisleno takmicenje pogotovo ove podele na playof/out -sluze samo za namestanje utakmica,sve se zna.!! Eto posla za Interpol kao i svake godine. Poljuljani ce da izgubi jos jednu do kraja,strasan je to takticar,igra unazad.
m

maestro

pre 12 meseci

U prevodu: Moramo da namestimo da pobedimo sve tri utakmice i da namestimo da Cukaricki i TSC izgube po dve utakmice
J

Jaran021

pre 12 meseci

Cetvrtoplasirani Partizan ima dobre sanse da zadrzi cetvrto mesto. Samo treba da pobedjuje i nema zime, nece pasti na peto mesto.
P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Nema nista od toga Tsc ili Cukaricki jedan od ta dva ce biti drugi.
V

Viki Miljković

pre 12 meseci

Čukaričkom i TSC u poslednje tri utakmice treba 4 od 9 bodova da završe drugi ili treći. Pod uslovom da Partizan uzme sve bodove do kraja.
@

@viki

pre 12 meseci

Bice da im treba 5...
V

V. Bulatović

pre 12 meseci

Sa kojim timom u LŠ? Treba nam minimum dva solidna golmana, tri-četiri štopera, dva desna beka i jedan lijevi, po jedan box-to-box, desetka i krilo, dva klasična napadača. Znači to je 13-14 novih igrača minimum. Kako se u svakom prelaznom roku pola pojačanja pokaže kao promašaj, trebaće nam bar 3-4 prelazna roka ili dvije godine da napravimo konkurentan tima za titulu i LE (od LŠ ćemo biti daleko i tada). Ako uopšte uspijemo da ove štetočine sklonimo iz uprave.
М

М21

pre 12 meseci

Не да си лупио друг, него си баш претерао, али ај ... У овом тиму има доста квалитета што су и показали с времена на време, али треба озбиљна и стручна допуна на пар позиција са квалитетним играчима и једна од позиција где ти је треба нови играч је голман, јер је Поп екстра квалитет што и показује
p

prc

pre 12 meseci

Dug 100 miliona evra...igracki kadar nula... hahahaha
V

V. Bulatović

pre 12 meseci

Ma da, Pop, trpimo ga 2 godine na golu radi prodaje a ponuda još nema. Skroman sam bio, jedan lijevi bek znači da od Uroševića ili Šehovića očekujem da mogu da budu ozbiljna rezerva prvom beku - pojačanju. Mada je i to upitno. Za poziciju "radilice", ili ometača protivničkih akcija, nisam pominjao pojačanje jer sam mislio da su Kolorado, Belić dovoljni za domaću ligu (mada i o tome može da se priča). Pomenuo sam jednu "desetku" jer sam računao Pantića kao rezervnu ali je i taj pokazao da na njega ne može da se računa. Jedno krilo uz uslov da ostanu Manig i Dijabete i da se vrati Terzić (Jović Teleoptik). Dva špica su minimum jer su Pavlović i Gomeš bivši igrači.
R

Repac Plandiste

pre 12 meseci

Igor Duljalj je pokazao da ce biti veliki trener. Vratio je Sehovica u fudbalski zivot i ovaj je trenutno u prednosti u odnosu na Urosevica. Naime pokazalo se da je kapitenska traka preveliko breme i primetan je ogroman pad forme od dobijanja kapitenske trake. Sada je najvaznije da ekipa i klub imaju mir i da se utisaju pokusaji preuzimanja kluba od tzv. Partizanovaca. Sa ovim su se složili...
k

kum Todor

pre 12 meseci

Vece su sanse da Partizan osvoji kup nego da bude drugi na kraju!
d

dejanera

pre 12 meseci

Iste su sanse....
B

Baš svašta

pre 12 meseci

Pa čak i da Partizan ostvari sve pobede do kraja takmičenja, postoji samo 0.01% teoretskih (ako ih i ima uopšte toliko) i 0% praktičkih šansi da zauzme 2. mesto. A šta je onda sa TSC-om? TSC će kao tako olako ispustiti poene protiv Voždovca i sličnih timova iz donjeg dela Play Off tabele? Tokom cele sezone TSC igra za to 2. mesto, i sad odjednom 3 utakmice pred kraj Partizan pa Partizan ima šanse pa ima šanse da se dočepa kvalifikacija za LŠ?! Ma šta lupetate bre? Da li se ovo neko sprda, ili zaista neko veruje u ove gluposti? DOSADILI STE I VRAPCIMA SA OBJAVAMA O PARTIZANU I NJEGOVOJ ŠANSI DA ZAUZME DRUGO MESTO, JER GA NEĆE ZAUZETI. ZAUZEĆE NAJVIŠE ČETVRTO MESTO, I SA TIM TREBAJU SVI DA SE POMIRE I ZADOVOLJE!...