©Starsport
©Starsport

Crno-beli ne odustaju od Lige šampiona: Moramo da gledamo u tuđe dvorište i pobedimo sve do kraja

Vreme čitanja: 2min | uto. 09.05.23. | 14:02

Strelci golova za Partizan protiv Pazaraca optimisti uoči završnice trke

Prve minute posle praktično tri meseca provedena na klupi Zlatan Šehović ukrasio je golom koji je trasirao put do druge uzastopne pobede Partizana u plej-ofu Mozzart Bet Superlige. Mladi levi bek crno-belih na idealan način je iskoristio suspenziju Slobodana Uroševića zbog žutih kartona i sa pravom poneo epitet igrača utakmice protiv Novog Pazara u susretu kojim je tim iz Humske održao korak u odnosu na TSC i Čukarički.

Izabrane vesti

"Presrećan sam zbog pobede. Nadam se da ćemo nastaviti pobednički niz. Nećemo se predati i do kraja ćemo se boriti za drugu poziciju. Posvetio bih prvenac u crno-belom dresu svim žrtvama nezapamćenih zločina koji su se desili u poslednjih nekoliko dana. Neka svi počivaju u miru", kazao je Šeković pri osvrtu na utakmicu dodavši da put do nova tri boda nije bio lak:

"Dešava nam se po ko zna koji put da uđemo u utakmicu, rano postignemo gol i onda stanemo. Nismo igrali tečno, ušli smo u bespotrebne tranzicije, ali na kraju je pobeda najbitnija. Nedostatke ćemo popraviti".

Razlika u odnosu na timove kojima Partizan glada u leđa ostala je ista jer su i konkurenti trijumfovali, pa crno-beli u poslednja tri kola imaju gotovo nemoguću misiju da osvoje pet bodova više od Topolčana i Brđana i tako se domognu kvalifikacija za Ligu šampiona.

"Sada moramo malo da gledamo u tuđe dvorište, da se nadamo nekom kiksu naših rivala i da dođemo do tog drugog mesta, jer mislim da to zaslužujemo", rekao je Šehović.

Stav beka deli i drugi strelac na jučerašnjoj utakmici Rikardo Gomeš.

"Posle teškog perioda i napornog rada došle su pobede i to motiviše, daje nam snage da nastavimo u istom ritmu i pokušamo da pobedimo preostale tri utakmice, a potom ćemo videti gde smo".

Uprkos pobedi, najbolji strelac crno-belih vidi prostor za napredak.

"Postigli smo gol rano i onda, čak i ako ne želite da je tako, malo ste relaksirani. Imali smo mnogo sličih utakmica ove sezone i znamo da ne smemo da budemo opušteni ni minut, ni sekund. Moramo da odmah postignemo drugi gol, jer u suprotnom to zna da bude opasno posle".

Pogotku Rikarda za 2:0 prethodila je odlična saradnja crno-belih. Mladi Janko Jevremović je proigrao Fuseinija Dijabatea koji je zatim asistirao Rikardu.

"Dijabate je bio u poziciji da šutira, ali mi je uputio dobar pas što je rezultiralo pogotkom. Janko odlično radi preko nedelje i kada se tako zalažu, i on i ostala deca, onda se to odrazi na igru", rekao je Rikardo.



tagovi

FK PartizanZlatan ŠehovićRikardo Gomeš

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara