Komentari na vest

Crno-beli posle pobede u Nišu: Ovo nisu normalni uslovi za fudbal

D

Dzon Travolta

pre preko 2 godine

Sram te bilo. Ono juče nije za komentar. Ne možeš da izneses loptu protiv treceligasa. Igraju se sa vama na sredini terena. Sram te bilo. Gubi iz Partizana!!!
F

Fudbalista

pre preko 2 godine

E, moj treneru. Pre tri dana Voždovac, danas Dubocica za četiri Novi Pazar... je l’ se ti to zalis da je teško igrati? Zamisli da vodiš moj Partizan recimo u Cempionsipu. E, sad da čujem kako bi kukao kako je teško.
G

Gost43

pre preko 2 godine

Ako se ne pojacamo ode sezona .
M

Mesina

pre preko 2 godine

Skoro je i Stanković rekao da mnogi tereni u Srbiji nisu na nivou prve lige.Tada nije bilo ovakvih komentara.
M

Mauro Tasoti

pre preko 2 godine

Ako pogledamo stare snimke utakmica Partizana u Evropi u vreme Mijatovica,Jokanovica,Save Milosevica i ostalih npr. protiv Rome na JNA vidi se da na terenu nema nigde nijedne travke a blato do kolena pa se igrao deset puta bolji fudbal.Danas protiv Dubocice igra kao da su se sastala dva srpskoligasa.Stanoju smeta teren inace bi odigrali leprsavo, a mi smo ovcice pa verujemo.
G

Gost7

pre preko 2 godine

Istina..los teren... Ali bas igramo atomski fudbal..
N

NBDJ

pre preko 2 godine

Jel je i u Belgiji bio los teren? Ni tamo niste spojili vise od 6 tacnih dodavanja.. Koliko je do igraca, toliko i do trenera sto ne zna da uigra ekipu
G

Grga Cvarak

pre preko 2 godine

Pa, znas kako, uigrao je tim dovoljno da bude prvi u nasoj ligi. Pa ti sad pricaj sta hoces.
R

Realnost

pre preko 2 godine

Dajte ljudi,samo izgovori, Partizan se istrošio,pa sada je i teren kriv.Možda pre 5-6 godina pa i hajde da se žali neki,sada su tereni koliko-toliko ok,a i da nisu jedan igrač Partizana prima platu, verovatno kao i sve sportske sekcije u Leskovcu i vama je teren kriv,bruka.
b

bingosale76@gmail.com

pre preko 2 godine

Sta je SADA,smeta ti los teren!
T

TzT

pre preko 2 godine

Pazi treceligas namesten zreb i sve.Pritom to nije teren tog treceligasa jos jedna nepravilnost.Znaci ljudi nisu bili ni domacini.
N

Nestasko PPlata

pre preko 2 godine

Nije izgovor nego je teren bio tezak. A i igraci su umorni. Treba im pod hitno metar dana odmora. Ili jace.
b

bolna istina samo

pre preko 2 godine

ispadnu iz LK, istupe iz lige, ispadnu iz kupa, i do kraja sezone su slobodni nek odmaraju...
P

Pobeda je resenje

pre preko 2 godine

Uslovi su isti za oba tima nego se vidi da je Partizan u padu jos od Proletera.Nadam se pobedi protiv Anartozisa ali sa ovakvom igrom bice tesko.Ako prodjemo dalje treba videti i u zimskom prelaznom roku dovesti 3,4 dobra igraca.Valjalo bi procesljati po reprezentacijama jer sigurno ima igraca da se probere i dovede takodje Africko trziste,Lige petice,Skotsku ligu,Austrijsku koja ne spadaju u lige petice ali ima da se probere neki dobar igrac.Zvezda bi isto trebala da se dobro pojaca i pogleda isto to i uraditi nesto vise u Evropi na prolece.