Komentari na vest

Crnom biku otkucava sat, Dioni mora da pogodi na velikoj utakmici

P

Pedja108

pre preko 2 godine

Dioni je prinudno resenje. Opcija je bio Prijovic ( a u stvari on nije ni imao nameru prelaska, vec da istera svoju platu), zatim je angazovan Ohi koji je pravi centarfor, ali ga Norvezani ne pustaju pre januara. I u tom raskoraku je angazovan na brzinu Dioni, kao prelazno resenje. Ne znam zasto se stalno spominje Risairo, jer on nije spic vec krilo. Ali, mislim da ce Lazetic sve vise dobijati priliku. Kad dodje Ohi, a tu je jos i Pavkov, Dioni ce sasvim biti visak, ako se dotle ne razigra i pocne da daje golove.
Š

Šuti bolan!

pre preko 2 godine

Nema veze. Ima na jutjubu jos igraca. Naći će “struka” drugog bisera. Dug nam je i onako zanemarljiv a pritom je i operativan. Moze nam se.
B

Baba Zanetti

pre preko 2 godine

A šta kaže Mrkela? Jel’ ga i dalje prati (na Insta)?
B

Baba Zanetti

pre preko 2 godine

A šta kaže Mrkela? Jel’ ga i dalje prati (na Insta)?
B

Bata Željko

pre preko 2 godine

Dioni prosečan igrač to govori i njegova statistika Živković još gori a to pokazuje i njegovo kretanje na terenu kao i govor tela totalno anemičan neznam dokle ćemo dovoditi takve igrače u nadi da će baš kod nas da prorade uz astronomske plate za naše uslove
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Stanković treba da odgovori : Zašto ne igra Lazetić ? Bio je fudbaler, i zna da je Lazetić veoma talentovan centarforrize rize . Momak koji grize svaki put kad uđe u igru, momak koji ima ogroman voljni momenat, i nadasve fudbaler koji oseća Zvezdu, koji se i ponaša i izgleda na terenu kao igrač Zvezde. To je pravo pitanje. Nema smisla pitati KO JE, I ZAŠTO JE DOVEO POTPUNO NESPREMNOG IGRAČA TA KVALIFIKACIJE ZA LŠ, I KAKAV JE TO PROFESIONALNI IGRAČ KOJI SEBI DOZVOLI DA SE UGOJI SA 10 KG VIŠKA ČEKAJUĆI NOVI ANGAŽMAN......??????? TO NIJE PRVI PUT DA SE DEPAVA U ZVEZDI, A NAŽALOST NI POSLEDNJI. U NADI DA ĆE KOMENTAR BITI OBJAVLJEN, SRDAČAN POZDRAV.
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Ako je Ailton mogao da dođe sa 20 kg viška, može i Dioni sa 10 kg viška 😂😂😂😂😂. Zemljače nemamo mi pare za kvalitetne igrače. Sve ovo je presipanje iz šupljeg u prazno. Šta očekuješ od igrača koji ima 500 hiljada godišnje. Kada oni igrači koji STVARNO prave razliku, imaju primanja od 5 plus miliona godišnje. Šta očekuješ od budžeta od 25- 30 miliona. Kada 90 posto timova iz LŠ i LE imaju budžete preko 100 miliona. Ništa bez prave dobre privatizacije i upliva velikog kapitala. Koliko mali budžet imamo u odnosu na druge u Evropi, mi još i imamo dobre rezultate.
D

Delija penzioner

pre preko 2 godine

Ja bi najviše voleo da počne da pogađa , jer zbog toga je i doveden , ali ne znaju svi Francuzi da igraju fudbal .....
D

Dejan Pizon

pre preko 2 godine

Do sada nisam video nijednog sranca da se ovako trudio ko bikonja,a pride je napadac koji se uvek vraca treba ispostovati igraca.

⚽️⚽️⚽️

pre preko 2 godine

Rasta Predator sa laznim dredovima
P

Pjer

pre preko 2 godine

Realno ovaj decko nema pojma,pa koliko je golova u Francuskoj ...? Ni jednu sezonu dvocifren...krs igrac da se nelazemo
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Ajde narikače kmečite još maloooo. Ne radi se o tome da li ga treba čekati ili ne. Ovde se radi o tome da se iz aviona vidi da nije GOL IGRAČ. Džabe trči u prazno kada ne može gol da da. Kada gubi skoro svaki duel. I on ne može bolje o toga. Zvezdi kao klubu koji hoće stalno da igra u Evropi, treba klasičan GOL IGRAČ. Kada je neko kvalitet to se odmah vidi. Dragović je najbolji primer.
S

Stize OHI

pre preko 2 godine

Sto se mene tice moze da ide odmah, i ovako nam stize OHI najbolji strelac Norveskog prvenstva sad na zimu!
B

BD

pre preko 2 godine

Pitanje za novinara:Šta je to dojam.Ako može na ćirilici.
v

vedips

pre preko 2 godine

Stvarno bre,pokazite postovanje prema zemlji koja vas prihvatila
M

M11

pre preko 2 godine

Gledao sam protiv mladosti tekmu..1:0 za zvezdu..jedva...decko primi odigra udje u prostor idealno kanga volina sutne preko gola..I tako par puta..treba mu vremena I mislim da ce biti skroz ok..samo da ga prate igraci malo vise..novinari mlate praznu slamu..
A

Adrian Mutu

pre preko 2 godine

Realno čovek ima odličnu kretnju i osećaj za igru vraća se i nazad ali ga malo ta realizacija koči čovek lako ulazi u šanse da je pola dao u kojima je bio sad bi bio na koti od deset golova nije ekstra klasa ali nije ni užasan polako ulazi u kondiciju pa valjda će doći i ti golovi kad je već plaćen nek se pokušava nešto sa njim
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

Dioni da pogodi na velikoj utakmici ??? Daće proti Ludogoreca najmanje 2 komada,,,,, ,,, mislim na zagrevanju . 🎯🎯🥅 Ljudi, ovaj Francuz nemože da igra ni za bilo koji klub na Malti, i to za platu od 100 evra nedeljno plus stan i hrana.
F

Familija

pre preko 2 godine

Sudite o čoveku i igraču na osnovu čega vrlo malo vremena ga gledamo niko od nas nije toliko pratio francusku ligu da ima relevantan i tačniji utisak i za Falćinelija je bilo slično prozvali ga mesec dva a posle odjednom majstor ja vam garantujem da dioni ima kvalitet za Zvezdu garantovao sam i za Falćinelija dovoljno mi je ovo utakmica da se uverim da on razbija ali bukvalno razbija on je tim snažnim nogama razbio oba štopera partizana oduzeo im loptu ušao u šansu i uputio udarac u gol mi ovakvog igrača do sada nismo imali neko ko može nogama da te dobije snažne noge mi to do sada nismo imali i mislim da je napadač koji je potreban zvezdi to što je dao golove kairatu i perifu i to se računa učestvovao je kod gola u derbiju ipak je on nešto uradio a izgleda sve bolje uostalom videćemo vreme će pokazati
G

Gostg

pre preko 2 godine

menjajte naslov optuzice vas za rasizam ahahhaahh
S

SilverSurfer

pre preko 2 godine

Ovakvi tekstovi su se pojavljivali i o Falćineliju pred kraj prošle sezone. Sada je na meti Dioni. Nisam nešto oduševljen njime ali ne treba upitati prstom u njega. Iz kluba su objasnili da nemaju novca da plaćaju visoka obeštećenja i shodno tome nemoguće je očekivati igrače ne znam ni ja kakve klase. Doveden je i da bi se donekle amortizovalo nezadovoljstvo navijača. Kockali li su se iz kluba verujući da bi mogao da proradi, ali nije. Možda su očekivali da će nakon toliko promašaja morati da ubodu sa nekim igračem iz inostranstva. Kao da im epizoda sa Tomaneom nije bila dovoljna (i njega su kao i Dionija dugo pikirali). Osim kvalitetima Dionija pisac teksta trebalo je da se pozabavi i Zvezdinom igrom. U ovom trenutku ni bolji špic od Dionija ne bi mnogo pokazao. Tokom 90 minuta postoje eventualno dva upotrebljiva centaršuta dok lopte u prostor za centarfora nema jer se sve upućuju Kataiju ili Ivaniću pa oni drve sa loptom do trenutka kada više ne znaju šta bi sa njiom i tada je dodaju nekom od saigrača. Kada će ovakav tekst izaći recimo o Borjanu? Otkucava mu sat jer je svojim lošim intervencijama skupo koštao Zvezdu ove godine. Ili da se napiše nešto o tome kako su Katai i Ivanić od kolektivnog sporta napravili individualni? Ili da se pokrene akcija za dodeljivanje posebne nagrade Gajiću zbog izuzetne veštine da prilikom centaršuta loptu pošalje tamo gde nema nijednog Zvezdnog niti protivničkog igrača. Čini mi se da se loša forma pojedinaca zanemaruje dok se drugima gleda i najmanja sitnica kako bi se po njima oplelo. Dioni je vrhunski odložio loptu Rodiću nakon čijeg centaršuta je Zvezda izjednačila. Mnogi će reći velika stvar. I jeste velika jer, recimo, Katai i Ivanić to ne bi uradili a ko zna gde bi završila lopta da je neko drugi odložio loptu Rodiću. Našoj ligi nedostaju jednostavni fudbalski potezi. Pitanje je i šta će Ohi da uradi sa ovakvim konceptom igre. Plus bunker u svakoj utakmici. Može on da bude gol ubica koliko hoće ako ne bude imao lopti neće biti ni golova. Zato je ovakva kritika Dionija nekorektna. Jer se od prosečnog igrača očekuje da se pokaže kao vrhunski. Kada se na sve to dodaju mane Zvezdine igre pre svega vezane za osnove fudbala onda je Dioni više nego dobar. Samo nema nekog kritičkog teksta o načinu dovođenja stranih igrača koji je katastrofalan.
Ј

Јосиф

pre preko 2 godine

100 % потписујем све што си написао. Ударати по странцу је најлакше, разапињете момка од тренутка када је крочио на стадион, а прикривате слабости домачих играча. Баш ме занима што чете писати, ако рецимо Охи у прве 3-4 утакмице непостигне гол? Живи били!
9

951357

pre preko 2 godine

Sreca pa nema pritiska na njega, inace da je pod pritiskom moranja, video bi kako bi mu bilo. Salu na stranu, Dioni je tu da odradi posao dok ne dodje Ohi, a deluje da ce moci to da uradi. Ako veze golove na 3 utakmice, ti isti koji ga pljuju ce prvi da ga dizu u zvezde. Za sada mi deluje skroz ok.
N

NAJVEĆI ZVEZDAŠ IKAD (ONAJ PRAVI)

pre preko 2 godine

....... Dioni je tu da odradi posao ???? Pa može, ,,,,,, da izlepi pločice u kupatilu, da okreči svlačionice,,,, da zameni neku pregorelu sijalicu i tome sl. Ali to može da odradi i ekonom Stole, a Francuz je doveden da igra fudbal. Eeeee tu je problem...... ovaj Francuz ne ume da igra fudbal.
R

Romper

pre preko 2 godine

Čim prođe proliv, o'ma pasoš i njemu!
D

Dr.Ale

pre preko 2 godine

Familija... Nisi stavio tačku na kraju...
G

Gost13

pre preko 2 godine

Ajde više prekinite. Tako ste vi vajni nazovi navijači pričali za Dijega, a on fečko zaslužan za pola golova Ivanića i Kataija.
P

Pjer

pre preko 2 godine

Pa meni nije jasno zasto nisu ostsvili Falcinelija,bolji je od ovig sigurno,a i nije mi jasni dovodjenje onog Zivkovica,em nespreman em tih krilnih krseva imamo koliko hoces,a vidim neki ga ocenjuju i ocekuju kao gol igraca,a on klasicno krilo...
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

Mi uvek ocekujemo od stranih igraca da su apsolutno spremni cim stignu u nase timove, pa pogledajte jednog Azarda, Mesija, vrhunski fudbaleri basnoslovno placeni pa jos nista nisu pokazali. Ovaj Dion lici na Zirua, coveka koji u svakom klubu i reprezentaciji ostavlja srce na terenu i pomazu mnogo timu ali im je realizacija ponekad dosta tanka. Dion kao igrac je fantasican, on je i priredio Rodicu lak centarsut za Kataijev gol. Ona sansa sto je ima u derbiju iako neznalice kazu da je bila sto postotna, je bila jako teska pozicija, jer se golman partizana jako dobro postavio i zatvorio sve uglove. Po meni dionova greska je bila sto nije promenuo putanju da dobije vise otvorenog prostora prema golu, a mozda bi u tom slucaju bio i fauliran i iznudio penal. Sve ostalo u utakmici je odradio i vise nego dobro. On je igrac sa zeljom da se dokaze, a golovi ce doci, ako se bude cekao upola koliko se Ivanic cekao koji nije imao ni jezicku barijeru. Takodje kad je usao protiv Brage nas tim je od tog trenutka prodisao, ima veliku zaslugu za pobedu zajedno uz malog italijana, koji se takodje mnogo blati u nasim medijima.
t

tudjmanova govna

pre preko 2 godine

DIONI KURTONI KEPEC.....NE MOZE DA BUDE SPIC CENTRALNI NIKADAAAAAAAAAAAAAAA...NE MOZE DA BUDE UOPSTE SPIC, ALI TO JE VISA MATEMATIKA ZA MNOGE, POCEVSI OD DRKELE I STANKELE
F

Familija

pre preko 2 godine

Bitno je da igrači postižu golove ne igrač samo timski se postižu rezultati samo tim pobeđuje nema razlike ako igrač učestvuje u postizanju golova od toga koji igrač trese mreže svi oni su deo te akcije svi oni su doprineli timu vi tražite napadača koji može da sam sebi iskreira i postigne gol to je teško ali zapamtite dioni je to upravo na derbiju mogao da uradi naterao je na vrlo lošu loptu oba štopera partizana na grešku i oba štopera su ispala i iz nemoguće situacije ušao u gol šansu da je postigao gol to bi bio taj gol i takav napadač koga vi uporno tražite da iz ništa pevesla oba štopera i da matira golmana i dioni je sve uradio u toj situaciji kako treba nadmudrio kompletnu odbranu i uputio udarac na gol može neko da kaže trebao je da šuta visoko ili drugi ugao to vi znate jer gledate snimak i imate ceo događaj na ekranu uživo ti ne znaš kako će se to završiti ono što je najbitnije šutaš u okvir gola dioni je odigrao dobru utakmicu takav dioni nama treba pustite vi ohija on je igrač drugog kluba još nije stigao u Zvezdu kada stigne onda je naš igrač pustite i pozajmicu pustite i taj pritisak koji želite da nabijate igračima od toga nema ništa ja vam kažem i osnovno ne postoje dve iste utakmice niti jedan igrač može odigrati dve iste utakmice ne možeš u jednu vodu dva puta jer drugi put kada uđeš u tu vodu to je neka druga voda ona prva je otplovila sve utakmice su različite sve igre igrača na tim utakmicama su različite ne možete biti gospodari vremena niti prostora možemo samo da pokušamo da razumemo takve stvari vreme i prostor niko ne zna šta će biti za tri ili pet meseci možete da konstruišete za neke momente koje dolazi to ne znači da momenat koji nadilazi neće sve nas iznenaditi ne možete biti kreatori budućnosti Zvezdi treba da se prvo igrači polako oporave da napravimo jedan sjajan rezultat u pazaru pa da se okrenemo ludogorecu i da u punom sjaju donesemo sa tog gostovanja sva tri boda usput još nije najjasnije da li će Bugarska pošto je stavila Srbiju na crvenu listu zbog kovid 19 odobriti dolazak Crvene Zvezde da se odigra utakmica oni imaju pravo da ne dozvole da se utakmica odigra kod njih ali moraju na vreme da obaveste uefa o tome ali mogu i mislim da hoće da naprave ustupak i presedan i dozvole da igrači jedne zemlje koji imaju tešku kovid sliku uđu u njihovu zemlju i odigraju tu utakmicu zaboravili ste da kovid piše sisteme ne živite u laži virus je i dalje prisutan i biće tu godinama i godinama nama ništa drugo ne preostaje već da živimo svesni da su virusi svakodnevnica posebno kovid 19 koji je jači nego ikad u punom smislu te reči on ne prestaje on se nadograđuje toliko brzo da smo primorani da uvodimo te crvene zone a bugarska je to uradila nisu joj potrebni trenutno gosti iz Srbije prosta stvar ne žele da daju takav prostor virusu to je razumljivo
K

Keket

pre preko 2 godine

Cudo da neko toliko nepismen, a toliko voli da pise
P

Pijan32

pre preko 2 godine

Dioniu bolje stoji naziv crna krava
V

Važi, brt

pre preko 2 godine

To bolje stoji Rikardu, brt. Hehehe
K

Kobinacije

pre preko 2 godine

Decko ocito nema pravog menadzera cim ga ovoliko napadaju . U pordjenju sa Krstovicem je izmislio fudbal. Odigrao je sasvim solidno dao par golova trudi se. Ali bolje da se pise o njemu nego o tome sto nemamo opet beka
I

Inteligence

pre preko 2 godine

U poredjenju sa Krstovicem hahaha. Sto ga ne poredis sa nekim igracem koji ima platu kao on i koji je dosao iz "lige petice". Isto sto igra Dioni bi odigrao bio koji napadac iz ling longaskih timova. Mrkaic i slicni.
G

Gost Djape

pre preko 2 godine

@Inteligence - i ne stoji ti bas nadimak, a po komentaru verovatno nisi ni kamen sutnu na putu prema skoli. Covek je klasa za nasu ligu, samo mu treba vreme, vec se poceo uklapati u ekipu, sto mnogim strancima ne polazi za rukom. Takodje i Falko je mnogo bolji nego na pocetku i oba igraca doprinose nasoj boljoj igri, mislim ako im se da kontinuitet da bi postali top pojacanja. Pa ne moze nista preko noci.
P

Pjer

pre preko 2 godine

Bas ti je poredjenje...Krstovic je klinac ,igra za daleko manje pare,a slazem se da je mali preduvan i da je polovnjak,zato je i otisao u D.stredu i nema od njega nista,ali ovaj Francuz je ozbiljan krs i sve jeste ali golgeter nije i nikada nece biti,vidi se da decko nezna da da gol i to je to.
C

Crveno-Bela Crkva...

pre preko 2 godine

Jos jedan savrsen promasaj(kombinacija)tandema madija-mrkela...Bravo Bravo bravo...Mali Lazetic je izmislio fudbal za ovoga...
T

Tako je bre

pre preko 2 godine

Ovaj nema veze sa fudbalom,ali ni mali Lazetic,vidi se to odmah.Nikad igrac nece biti.Vidis kako igra Stanic igra,odmah se vidi da ce decko biti dobar igrac.Ja cu pojesti svoju trenersku diplomu ako Lazetic bude dobar igrac.Pazi sta ti kazem.
G

Gost za tako je

pre preko 2 godine

Te diplome sa plesa ili plivanja nemaju veze sa fudbalom.Kazi koliko znas igraca od 17 godina u kompletnoj istoriji našeg fudbala koji su uopšte igrali za prvi tim a ti bi hteo da odmah bude kao Ronaldo.
Z

Za gosta

pre preko 2 godine

Vidi,pratim Zvezdu jos dok si ti pisao u gace i jeo pacija govna umesto dudinja.Taj mali nema veze sa fudbalom i nikad nece biti igrac.Vidi se to odmah.
g

gostinjo

pre preko 2 godine

Odigrao je jako dobro zadnje 2 utakmice. Bolje bi bilo da napisete sta su uradili vasi miljenici gobeljic i pankov.
O

OkosBokos

pre preko 2 godine

Tesko ce taj pogoditi uopste u Evropi. Na kvalitet koji je upitan cak i za ovdasnji nivo, dosao je totalno fizicki nespreman. Nista nije pokazao za sve sto je igrao, cak i ona 2 gola su suluda komentarisati. Sreca ima uvek ko da ga umuva, posto sa njim imamo samo igraca manje.
F

Fabri

pre preko 2 godine

Pogodio je vec na dve evropske koje je poceo, proslu nije poceo ali odigrao odlicno i ako nije dao gol. Ne znam sta ae ocekuje od njega, nit je on Zapata nit je sam sebe doveo u klub.. Dajte coveku sansu i vremena. Kad je uoravi bilo mnogo da plati 500k evra za Omujanfa da dodje odmah, dok je Pavkov povredjen, Dioni je daleko bolja opcija do Živkovića
J

Jodas

pre preko 2 godine

Sreca Vukoje ima strpljenja i para da istri ož^

07.08.16

pre preko 2 godine

Nama su vecito pojacanja nespremna,dolaze povredjeni,i treba im vremena.Krstivic,Risairo, Dioni....Kako mozes da budes fizicki nespreman,ti si profesionalni fudbaler,transfer uvek moze da se desi,treba uvek da si spreman.A Mrkela je Dionija skautirao licno,i to dosta dugo....
G

Gostovanjers

pre preko 2 godine

Nema kada, dijareja vlada.
b

bogi 12

pre preko 2 godine

ostavite decka na miru, covek grize daje sve od sebe, zasto Tomanea niko nije tako napadao kao njega. Covek je doveden da bude rezerva i za to sto je doveden igra sasvim korektno, pritom je dao golove Šerifu i Kairatu...