Crvena zvezda hoće mladog Nigerijca iz Genka

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.02.24. | 12:26

Viktori Beniangba, zbog kojeg se belgijski klub svojevremeno našao u sporu sa Seltom, mogao bi uskoro da stigne u Beograd

Viktori Beniangba, 20-godišnji napadač iz Nigerije, mogao bi uskoro da postane fudbaler Crvene zvezde. Makar na papiru, pošto po saznanjima Mozzart Sporta vest koju su plasirali Belgijanci - da srpski šampion želi mladog fudbalera Genka - jeste tačna, s tim da bi prvo morao da se negde na pozajmici nametne za šansu u najjačem timu Crvene zvezde.

Kao opcije nameću se Grafičar i OFK Beograd, ali neće biti iznenađenje ukoliko to bude i neki klub iz Mozzart Bet Superlige.

Izabrane vesti

Beniangba je u tekućoj sezoni odigrao 20 utakmica za mladi tim Genka, dao je osam i asistirao za jedan pogodak. U belgijski klub stigao je avgusta 2022. iz egipatske Keramika Kleopatre, ali je transfer pratila kontroverza zbog tvrdnji Selte da je ona prva potpisala ugovor sa nigerijskim fudbalerom. Navodno su klubovi postigli dogovor da Genk plati određeni novac španskom klubu i zadrži Beniangbu.

Nezadovoljan statusom, pošto nije dobio ni minut da se pokaže u prvom timu Genka, mladi fudbaler rešio je da zatraži raskid saradnje i sreću potraži na nekom drugom mestu. Po pisanju belgijskih medija pre Crvene zvezde hteo ga je austrijski Volfsberger, ali se čini da su crveno-beli bliži realizaciji posla.



tagovi

Mozzart Bet SuperligaFK Crvena zvezdaGenkViktori Benijangba

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara