Komentari na vest

Crvena zvezda se nećka, Olimpijakos pregovara o dovođenju Mohike

G

Gost ali bukvalno

pre gotovo 3 godine

Nema potrebe da ga dovodite, on verovatno ume da centrira i onda se uopšte ne bi uklopio u ekipu. A ne treba nam to sad, taman smo se navikli na ove naše bekove i igru bez ijednog jedinog centaršuta od strane istih...
N

N95

pre gotovo 3 godine

Kako cemo ikoga dovesti kad nam kao skaut u klubu radi sin Mitra Mrkele, a i Terzin sin je zaduzen za nesto, ne znam tacno za sta. Samo se secam da je Terza izjavio kako mali "radi besplatno, iz ljubavi prema Zvezdi"..
Z

Zaim

pre gotovo 3 godine

Ma ljudi zasto se mi non stop prepucavamo oko novca?Devedeset posto komentara je tipa gde je lova.Ma bas me briga gde je lova,nismo mi zaduzeni za finansije,nego za podrsku i navijanje.Imas rezultat,imas i podrsku,nema rezultata,brisi da te ne vidimo.Samo pre nego sto odes moras da polozis racune ovoj drzavi i navijacima i klubu.Ako je sve cisto ok,znaci nisi znao da radis,ako nije i nema love e onda ,,pod mac,,.
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Pliko razmisljanje
P

Panglu

pre gotovo 3 godine

Bravo sampione cuj nije nas briga za lovu,sutra nedaj boze da nas terzinjo ugasi ko ofk sta bi onda rekao... Tipa firma ode u stecaj ti kazes nema veze tebra radicemo 🤣 Sacuvaj me boze
M

Mokijano

pre gotovo 3 godine

Iako Rodić sada praktično nema alternativu na levom defanzivnom boku... Sada? Pa pet godina je nema ;)
a

armija

pre gotovo 3 godine

Za njega se zna odavno da se ceka 1. avgust... Zavisice mnogo od toga da li cemo proci Kairat... Samo da Pavkov pocne i mirni smo 😒
D

Daj faul

pre gotovo 3 godine

Ovaj Olimpijakos mora u svakoj corbi da bude mirodjija… navijaci neka se gotive koliko hoce, ali Olimpijakos je svakim danom sve odvratniji i odvratniji klub!
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Po čemu? Bukvalno ista strategija, samo više para.
Z

Zn

pre gotovo 3 godine

Kad dovedemo levog beka tacno cu se napiti
V

VecaBgd

pre gotovo 3 godine

Doveli bi ga mi ali nema kinte i za ove igrace koji su tu. Cak ni Terza Mađija ne moze da stvori pare za plate koje se duguju. Ako ne prodjemo Kairat ode pola tima na dobos
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

Daj više opasuljite se. U klubu nema žuti dinar. Kakva crna pojačanja. Dragović došao jer mnogo voli Zvezdu i jer je neiskvaren pa ne zna u kom je fazonu Madjija. Ali se bojim da ne ode kada mu budu kasnila primanja. Krstičić zna kakva je situacija ovde i spreman je da čeka na isplate koliko god dugo treba, jer zna da nije mogao da nadje bolji klub od Zvezde. Dioni tek ne zna kako Madjija voli da kombinuje. Ja mislim da on na globusu ne bi znao da nadje gde je Srbija, odprilike. A da su ta tri igrača trebala da se plate, sigurno ne bi došli, jer nemaju para za obezbeđenje. A gde su 160 miliona prihoda od poslednje 4 godine. 120 miliona je otišlo na budžet za 4 godine , 10 miliona na šminkanje Marakane, pomoćne terene, mediko blok. To je 130 miliona, A GDE JE JOŠ 30 MILIONA, POJELA MACA. Ajde što su od budžeta bacali pare na brdo promašenih skupih igrača, pre svega stranaca, i u svoje džepove na kombine sa istim tim strancima, nego gde je ovih 30 miliona što je prelivalo. Koliko god mi bili zaslepljeni rezultatima, ima mnogo toga lošeg u klubu. Nažalost kao da to klupko počinje da se odmotava od ovog leta. Neko je ovde rekao, mi jesmo mnogo napredovali od kada je Madjija došao, a pitanje je koliko ćemo mnogo da unazadujemo kada on ode. Ako se razumemo.
v

v cvc

pre gotovo 3 godine

Ha ah ha koji su to promaseni skupi stranci na koje smo bacili pare kada je uvek bio \limit 4 stranca? Kako onda mogu biti silna pojacanja stranci? I koji to sem Kafua koji je bio na pozajmici i Van Pare kako se zvao vec nikog nismo promasili vec naprotiv. Zandrer je igrao za kikiriki to se zna. Istina bilo je kombinacija poput Garsije da za manje pare ga prodamo, ali uglavnom je to vise bilo sa domacim igracima tipa Causic gde mu je i plata bila prenaduvana. Ali je ovo smeh, ne zna gde je dosao Dragovic hahha , ili Krsticic a Dioni nikada nije cuo. E moj sinko ili toliko pglu ili imas 5 godina ali deluje da je ovo prvo. Sve zna u fudbalu imaju oni menazdere, razne ljude oko njih, na kraju druge fudbalere koji znaju o cemu se radi i ti igraci su obavesteniji od nas sta se dogadja. Ispadanje od Kairata bi bilo samo njihova finta da kazu kako nema para i da moraju da prodaju i onda bi opet ispod cene prodavali jer se mora, a pare u njihove dzepove idu. To moze da se uradi i desi vrlo lako jedino a da ti botujes za njih
D

Džabe ste krečili

pre gotovo 3 godine

@vcvc. Mnogo si pametan. Ti si izgleda bio prvi u redu kada je Bog delio pamet. Gde su pare iz Romantičnog kluba. Kada je brdo i brdo igrača što onih koji su igrali za mladu reprezentaciju i onih koji su igrali za A reprezentaciju prodato u ozbiljne klubove za ozbiljne pare. A pritom Romantični klub nije imao velike budžete. Do poslednje kapi krvi su iscedili, ostavili klub u dugovima, nisu imali posle za struju, vodu, oterali klub u amaterski fudbal. Zašto se bežalo preko grane. Jel sudski dokazano da je prisvojio mislim 1.5 miliona evra od transfera igrača V. G. a gde je još brdo transfera što nije dokazano, ili što nisu hteli da dokažu. Jel kao grom iz vedra neba doveden niotkuda u ponoć na naš stadion i postavljen za glavnog, i ako je sudski postupak u toku, već oko 10 godina. Koliko je igrača promašio od kada je u klubu, preko 50 igrača, 80 posto stranci, i to skupi. Sve što je valjalo doveo je Grof, Bena Miloje, Italijane Miha. Gde je razlika u parama za prošle 4 godine, kada je bilo više prihoda od rashoda. Jel normalno da platiš Kafua 700 hiljada za polusezonu i par odigranih utakmica. Garsiju 2.2 miliona plus 600 hiljada plata, za desetak utakmica. A prodaš ga za duplo manje para. O Van Prevari neću ni da pričam, 1.2 miliona, plus 600 hiljada plata, nije odigrao pet utakmica. A gde su Kanjas, Tomane, Žander, Meleg, Čaušić, svi velika primanja. A gde su Ebisilio, Mouče, Ruiz itd itd. A gde su oni pre njih. Radilo je što ne znanje, što kombine. Pustite komentar, nisam pominjao ime glavnog lika.
B

Burgija.

pre gotovo 3 godine

@v cvc. Pakav si ti papan. Još pita koji promašeni stranci, hahaha. 4 stranca limit, hahaha. Da papane 4 ali na terenu za našu ligu, a za evropu to ne važi. A mi smo u tom trenutku imali 8 stranaca u Zvezdi.
M

Mecava

pre gotovo 3 godine

Pa naravno da se necka, nisu prodali nikog za dobar iznos. Doveli brdo igrača u poslednje dve godine, visi im liga šampiona. A nadamo se iskreno da će ovaj zvalavi uskoro da ode sa vlasti. Onda da se poravnaju računi i vidi koliko nas klub stvarno duguje. Nakon toga oduzeti svu imovinu od Terzica, Vucica i ostalih pacova sa beogradskog asfalta.
n

nebo

pre gotovo 3 godine

Paraaa nemaaa!!! pojela maca
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

Da su bas toliki idioti da ne dovedu levog beka sada , ne verujem. Pa i dete malo vidi da treba bek. I levi i desni. Da Roda ne moze jednostavno sam , a da ne pricamo da mu je dosta vise svega. Ovde se jedino radi o tome da mi jednostavno nemamo para. I to je istina , svi je znamo , nismo glupi. A zasto novinari ne smeju da pisu o tome ni slova , e to je stvar za istragu.
j

jutka dileja

pre gotovo 3 godine

Pa kude su ni pare, koj gi uzeja?
S

Sherlocked

pre gotovo 3 godine

@jutka.. aaa ebati , pa uzeja gi Magico sa drustvance! Hop iz jednog sesira u drugi , sad vidis plus sad ga ne vidis i cirubu ciriba eto ga minus poveliki.. i bice pa pa Zvezdo vidimo se odoh ja na skijanje ako me trazite..
o

omerlija

pre gotovo 3 godine

951357 Detence si, maleno to se vec dugo vidi po tvojim fensic-komentarima. Znas koliko pravim starim Ciganima PUCA. K . i za Kolumbijce i za sve strance i za malu Atalantu, ne bitno sto 2.god. igra dobro. Da valja ne bi ga pustali za male pare. nego za 15.000.000.E. sta se bre lozis ako je stranac 95% u ZVEZDI nece da igraju, u Italiji mora. i sa Mohikancem i bez bi prosli kao i sa ovim spicem iz Francuske. ja njima imena ni nepamtim, mozda sto sam mator i imam 50.god, ne kao ti nindza-mindza 25. da skakucem kad cujem Kolumbijac. i tvrdim Ibanjez u kakvoj god da je formi bi izginuo za Zvezdu. Bolje pustiti neke klince iz Srbije. da su jeftini, talentovani i ispasti sa njima nego sa ovim milionskim " zvezdama " Pa pogledaj ZVEZDINE utakmice posle sankcija 95/96 kad su bili SVE domaci, mladi igraci i kako su kidali , mleli protivnike 90.min. po bokovima ubijali domaci igraci i u defanzivi i u ofanzivi kako TVOJ MOHIKA NIKAD NE BI IMAO SRCA. Tad ti je igrala generacija Perice iz Palanke, Dekija, Zivkovica, Njegusa, kasnije Drulic iz Hajduk Veljka, Bunja i Cune pokojni, itd. Ajde pametni decace nadji sad JEDNOG takvog stranca iz TRI MOHIKA-KOLUMBIJE i za te pare. i sada ovo malo sto stojimo na klimavim nogama drze nas SRPSKI igraci. pogledaj meceve ne one do 92. nego od CUVENOG - BARD-ovog i najdrazeg KUPA 93. Pa nadalje preko Kajzerslauterna, Barse tu brzinu istil igre i tako sve dok nisu poceli da nam dolaze stranci posle 2000 i neke. Nemam nista protiv stranaca ali imati skauting i dovoditi maximalno po 3-4 mlada extra i neka ih plate solidno, ali da se sazive sa ZVEZDOM I CIGANIMA, da im budemo prvi klub i da uz starije Srbe tipa Katai, Milos Ninkovic, Marin i takve prave CIGANE da uce sta je ZVEZDA i da vole. A ne dodje mi ko Falko, ovaj francuz, brazilci i kao CUO SAM ZA ZVEZDU. Alo indijanci, za Zvezdu se ne chuje nego ZIVI. NAUCHI TO.
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

in ingliš pliz čou ban činou
9

951357

pre gotovo 3 godine

Bravo kad imas 50+ a pises "nauchi". To je bilo fora pre 15 godina. To o cemu ti pricas je utopija. I ako se nesto vidi iz tvog komentara, to je da te zesce drma nostalgija, da se ne izrazim drugacije. Prvo, mi klince koji mogu da igraju u Evropi nemamo, ne kao klub, vec kao nacija. A i ako bi neko mogao, on je odavno prodat. Drugo, ti igraci iz 90ih su ucili fudbal of trenera koji su zapravo znali nesto, drugo, ti klinci su prolazili selekcije i bili najbolji medju najboljima. Oduvek je bio neko neciji ko mora da igra, ali danas su takvi svi. Danas isto tako imas retko kog trenera sto nesto zna da prenese na decu i nauci ih. Trece, klubovi ne rade planski, tako da to o cemu pricas se nikad nece desiti. Cilj je samo da se neciji dzepovi napune, a za Zvezdu ih briga. Cetvrto, nemoj da mi pricas da ti ne valja igrac jedne od top 20 reprezentacija na svetu i koji je bio clan jedne od najboljih italijanskih ekipa trenutno, a odgovara ti igrac koji u bosanskoj ligi nije mogao da igra, a pitanje je kakav ce biti i u Graficaru. Mozda ce Ibanjez da igra srcem, ali je i njegovo najbolje dovoljno za plafon 2-3. krug kvalifikacija, a Mohikino najgore je i dalje dovoljno dobro za grupnu fazu. Peto, naravni da stranci nemaju pojma o Zvezdi. Dobro je sto su uopste culi za nju. Jer u svetu u kome nikog nista ne interesuje, bilo koji zapadnoevropejac, afrikanac i amerikanac (ovde mislim da oba kontinenta) nema pojma o Zvezdi. Jer Zvezda skoro 30 godina nije bila vidjena u LS, a da bi znali ko je Zvezda, treba da igramo svake godine grupnu fazu LS ili LE, a bar svake druge osminu finala ili cetvrtfinale. A emocije prema njoj moze da razvije tek kad bude bio ovde, a ne dok je kuci. Sesto, danas igrace sve manje briga za emociju, ljubav prema klubu, sam klub, samo ih pare zanimaju. Kad pitas igraca da dodjez prvo te pita kolika je plata. Tako da tih koji igraju iz emocije mozes samo ovde da nadjes, a i tu vrlo malo njih. Sedmo, bilo bi mnogo dobro da se suocis sa realnoscu, jer si daleko od nje. Svaki deo tvog komentara je ili o proslim vremenima ili kako bi ti hteo da bude, a nasa realnost je mnogo drugacija od toga.
9

951357

pre gotovo 3 godine

A da, i da bi ti dosao stranac, mora i drzava a i klubovi da imaju dobru reputaciju. A reputacija nasih klubova je da zabusavaju sa placanjem, a drzave da smo genocidne ubice. Pa je l' bi ti otisao u takvu drzavu i igrao srcrm za klub? Naravno da ne bi. Kao sto rekoh vec, sto pre se sudaris sa stvarnoscu, to bolje za tebe.
y

yu888

pre gotovo 3 godine

Idi bre komunjaro vise u svoju sobu i ljubi Titovu sliku inace bi ste ga ljubili znas vec gde. Vidis isparana lobanja bez mozga da razmislja sama ne moze nikako. Prica o nekoj casti, igrati srcem to sve fazoni komunjarski tipicni. Nasa deca igraju po svetu i uveseljavaju tamo zapadnu trulez ako su dobri a ako nisu igraju gde stignu samo da su van Srbije i nase lige. Seca se da se kajzerslauterna i Barse. Pa to se desilo povremeno da odigramo dobru utakmicu pa da izbacimo nekog ili izgubimo casno kao tada od Barse. Jel znas nesreco da su tada nasi klubovi bili u rangu Malte ili Velsa i da su dobijali sve najace protivnike, kretali od predkvalifikacija i dobijali sve najjace protivnike, eto koliko je bila jaka liga i cenjena. I da smo kravavo radili bukvalno do skoro da bi dosli dovde da smo nosioci i krecemo od drugog kola, da nam je liga na 13 mestu trenutno i da cekamo da dobijemo 2 kluba za kvalifikacije za LS. I to sa tih malo stranaca sto mozemo da dovedemo posto imamo limit na stance. Ne hvalim ovde strance nego je problem sto nasih igraci odlaze i nema ih pa mora da se nadomesti kvalitet, naravno onda i domaci igraci koji vrede ostaju vise u klubu. Kada bi pre uspeli da zadrzimo Borjana ili Ivanica par sezona, da dovedemo Dragovica? Na kraju domaci igraci su neki od najplacenijih u klubu. Naravno i treba tako, nema veze dal je stranac ili domaci nek je placen onaj ko najvise doprinosi klubu. Kod nas je problem sto takvi kao ti pozivaju na neko srce i cast a onda opljackaju sve zivo to su te komunjare. A problem je sto su nasi klubovi polu komunjarski klubovi, sto znaci dodjes po politickoj liniji u klub a nisi ulozio ni dinar u klub svojih para, ne odgovaras nikom za manjak i dug kada napravis, bogatis se, mozes da pradajes ispod cene, a kupujes vise nego sto treba, dajes plate nezasluzene, imas milion mogucnosti, naravno to je drzavno a onda ce narod da sve to placa i vraca. Na zalost takvi kao ti jos ovu zemlju urnisu, a oni pokvareni to koriste i samo trpaju i trpaju i trpaju....
F

Figueroa

pre gotovo 3 godine

Kuku nama kakvo ce doktor i Mita ostaviti "zgariste" kada im vidimo ledja...
1

1zzveki@gamil.com

pre gotovo 3 godine

Imamo Rodica, i to nam je dosta...
Š

Škrabotina

pre gotovo 3 godine

Najvažniji deo Zvezdine sezone je polovina Jula do Novembra. Naši igrači tek ulaze u formu negde u Septembru. Dovodimo igrače u Avgustu za ključne utakmice...u Avgustu. I to tipično likove koji nisu igrali mnogo prethodne sezone (Marin, Kanjas, LaPara, Falćineli, Dioni). Neki prorade, neki ne. Ali da smo ozbiljni, mi bi se fokusirali na ovaj deo godine. Kakve vajde imamo od tristapedespete pingpong titule osim za večito svadjanje s komšijama ko je bolji? Pošalji sve prvotimce na odmor u Martu. Nek klinci završe sezonu. Em razvijamo mlade za prodaju, em možemo pripreme otpočeti na početku Juna. Više znači da svaku sezonu prezimimo u Evropi nego milionita nebitna titula.
T

Terza platio

pre gotovo 3 godine

Ae ne smarajte klub nema para za skupe strance
G

Gost Zrenjanin

pre gotovo 3 godine

Kako da ga dovedu kad kasne plate zaposlenima u klubu,stadionu,igračima dva meseca.Ako ove 4 godine nije bila prilika sa prihodima 160 miliona evra,(neko je to sve lepo sabrao),da se napravi jaka i stabilna Zvezda nznm kad će ponovo.Protiv Kairata "Pomozi Bože",mogu da zaigraju i da ih pregaze Katai i ekipa ali može i drugačije.Navijaćemo pa šta Bog da!
C

Crveno-Bela Crkva...

pre gotovo 3 godine

Doveli bi mi njega,samo od kojih para?Pitanje je dana kada ce neko od igraca istupiti i reci,ja vise necu da igram a plata dodjem ti.Sabrati samo dva i dva,odakle nama novac za ovolike plate igraca,pritom imamo 30 igraca na platnom spisku,slusamo sarene lazi od uprave vec godinama,4 sezona,ej ljudi C-E-T-V-R-T-A...kako pocinjemo sa jednim krstenim bekom,koji nakon 60minuta moli boga kada ce 90minut.Stvarno vise sramota sta se radi!
5

5.000.000,00 €

pre gotovo 3 godine

Имате 30 играча на платном списку, али "X3" и мало јаче..мало преко 100...
D

Dejan Pizon

pre gotovo 3 godine

Mislim da ce mo proci posto Kante i drugari imaju koronu,ako neprodjemo sto se mene tice nemoramo ni da igramo evropu.Sto se tice ovog momka Terza i Mrkela su striktno zabranili da se dovode bekovi u Zvezdu.
G

Gost bgg

pre gotovo 3 godine

Dragi moj nepismeni prijatelju, ozdravili su oni i na spisku su za sutra, prati malo novine. Ako nama prolaz zavisi od njih dvojice, bolje i da ne igramo.
o

omerlija

pre gotovo 3 godine

Sto se ovog lika tice, netreba nam, prosli bi kao sa onim brazilcem i sa vecinom stranaca. Netreba bacati lovu, retko koji stvori emociju, u pravu je ovaj momak sto kaze za Ibanjeza. A sto se Kairata tice davao sam nam sanse 10% ali posto su krenuli bezobraznim ponasanjem i provokacijama kao Liverpul, a STADION jna JE ZIVA NESRECA, ubice ih i MALER A I NASA ZVEZDA, 100% idemo dalje i dajemo 3. komada u Sredu.
9

951357

pre gotovo 3 godine

Ne treba ti reprezentativac Kolumbije koji igra za Atalantu? Izvini nindžo, nisam te prepoznao. Verujem da po tvom mišljenju mogu da dođu samo Marselo, Alba i Zinčenko?
9

951357

pre gotovo 3 godine

Kao i uvek, tu je stari dobri Olimpijakos. Nikako ne sarađuju sa istim menadžerima, nikako. Inače, mislim da će Mohika doći ako se kvalifikujemo za LŠ, možda i LE. Pustiće Rodića, dovešće Mohiku.
G

Gost555555

pre gotovo 3 godine

Nama TREBA levi bek, pogotovo reprezentativac neke zemkje. A sto se tice Ibanjeza meni jeste simpatican lik ali seti se kako su ga pretrcavali i busili nam levu stranu u kvalifikacijama za evropu kada je igrao, mogu da zamislim kakav je sa brzinom sada par godina kasnije...
L

Luja

pre gotovo 3 godine

Mito majstore. Tebe da nema trebalo bi te izmisliti.
l

lisabon

pre gotovo 3 godine

zvezda nemA para ni za plate ovim igracima,a kamo li da dovodi nove.Terzaa di su evri?
K

KIMI 85

pre gotovo 3 godine

Necka? Vi stvarno mislite da je onaj mrkela sposoban da zakljuci neki posao? Covek je nesposoban 4 godine da nadje alternativu za levog beka, a da skautira nekog igraca ne daj Boze.. Ovog francuza su bukvalno iscupali u minut do 12, I to im je neko preporucio. Covek ne radi svoj posao, obican you tube sportski direktor. Treba mladji, inovativniji covek na njegovom mestu, covek koji poznaje moderan fudbal, ima poznanstva u danasnjem fudbalu.. KAKAV BRE MRKELA , ne sprdajte se sa ljudima..
G

Gost555555

pre gotovo 3 godine

Sramota je da ovoliko godina i prelaznih rokova nas sportski sektor ne moze da nadje skolvanog levog beka. Mina toj poziciji imamo polu igraca, koji je pola sezone povredjen, a drugu polovinu ima snage za 60 minuta, u 80-tom minutu pocinju ozbiljni grcevi i on vise ne mpze da stoji na nogama, a ne da se krece i da prati liniju u odbrani ili da istrci neki sprint u ofanzivu. Te izmisljotine na levom beku su nas do sada kostali dosta poraza, najtezi od Olimpijakosa, jer je to ograo Zander koji nije levi bek vec krilo. Sada tu poziciju igraju desni bekovi, centralni bekovi, ofanzivni vezisti i krila, jer mi tri godine ne mozemo da dovedemo LEVOG BEKA!
Z

Zn

pre gotovo 3 godine

Nece ga dovesti Mita i madjija jer decko igra levog beka, a tu imamo rovitog Rodica i to je po njima skroz ok. Mozda da je krilo kao Spidi pa i da razmisle, ipak imamo samo 10-ak krilnih igraca.
7

777

pre gotovo 3 godine

Zvezda je odustala tako da neckanja nema. Odustala je jer bi bila ludost imati u istom timu nejga i Rodica. Zvezdi treba rezervni levi bek ali ni od toga nema nista a levi bek kvaliteta Mohike ce doci onda kada Rodic ode.
r

rl

pre gotovo 3 godine

Mrkela je nesposoban Terzić nesto pokušava ali je amater
0

0211

pre gotovo 3 godine

Sta se desava? Para nema. Nadaju se ulasku u neko od eu takmicenja pa onda ako kapne neki dinar da skupe ono sto je ostalo. ALi njima je uvek izgovor "prelazni rok je ziva stvar". Nema nista od ovoga, odmah da kazem da su sanse jako male za prolaz protiv Kairata. Ne postoji hemija, fale bekovi, nemamo napadaca. Terza pod hitno da izadje i da kaze sta se desava.
u

ultra kopaci

pre gotovo 3 godine

pored silnih lopata i asova pocinju sad i motike da dovlace
K

Kemp

pre gotovo 3 godine

Prekomandujte Ibanjeza iz Graficara, da makar Rodic ne mora igrati uvijek cijelih 90 minuta. Vidim da nema od lijevog beka nista, pa onda bolje i Ibanjez da bude prvi izbor protiv slabijih nego ovako, Roda hronican.
S

Sniper

pre gotovo 3 godine

Rodicu u 30 minutu vec treba boca sa kiseonikom, ne znam sta se ceka da se dovede novi levi bek
V

Važi, brt

pre gotovo 3 godine

Putuj, igumane, brt. Hehehe
M

Malj

pre gotovo 3 godine

Ma kakav levi bek, moze rodic jedno poluvreme, ako ne, tu je gobeljardo cistac