Komentari na vest

Crvena zvezda trenutno ima Zlatnu kopačku Evrope! Ohi rešeta, selektor još razmišlja

M

Mrsoja

pre preko 2 godine

On je izabrao zvezdu iskljucivo zbog gobeljica i njegovih centarsuteva.
V

Visente Del Boske

pre preko 2 godine

Ako mu gobelja bude centriro nadavace se golova
Š

ŠtaRećiAneSlagati

pre preko 2 godine

Pazi sad kad u inat do kraja ove godine 'prorade' i dioni i rishairo plus standardno Pavkov pa i bonus igrači dobiju na samopouzdanju...biće Norvežanin višak tek takav nece mister gradjevinac ni smeti da ga stavlja u prvu postavu već kao rezervu koja ulazi između 60-og i 75-og minuta...zato - da, bolje preprodati ga 'u letu' još pre nego što kroči nogom u Beograd i idemo dalje...zvezda osvaja ligu Evrope a ako ne onda konferencijsku sigurno
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Pored Ohija, treba desni bek, i brza krila.
l

ltu

pre preko 2 godine

i levi, ne mogu samo na rodića da se oslanjaju, niko ne garantuje da će on uvek biti u stanju da igra
S

SilverSurfer

pre preko 2 godine

Ako ovako nastavi ne bi me čudilo da ga zavaljaju i pre nego što kroči na Marakanu. Objasnili bi to dobrim poslovnim potezom. Lova bi završila na nekom stranom računu da neko ne aktivira menicu.
e

ecka siti

pre preko 2 godine

Ne , zvezda ima dionia,pavkova i zivkovica. . .
K

Keket

pre preko 2 godine

Al ovaj trpa, daj da ga odma sad uvaljamo
G

Gost17

pre preko 2 godine

Nisam ga gledao..ali nije mala stvar dati ovoliko golova..pa i u Norveskoj..koja nije beton liga..Svedska i Norveska su mahom rasisti..a ovaj taman jer je Nigerijac poreklom..pa ga selektor ne zove..vec belca iza zove..realno je dati i ovom sansu, ako je prvi strelac. Steta sto nije kod nas od jeseni..ovako se mucimo sa panjem Dionijem..koji je sam rekao dolaskom da nije mu jaca strana da je prvi spic, vec kad igra u paru sa nekim..borben i dr jeste..ali nema golova..msm da cemo dogurati Evropu u LE ili LK..pa cei ovaj moci da pokaze sta zna..a i protiv komsija..
g

golst

pre preko 2 godine

Jaoooo Pančeva poredite sa ovim cccc
O

Ognjeeeen

pre preko 2 godine

On je sa razlogom izabrao Zvezdu.Ovde će još više dati golova i za godinu napraviće transfer koji će ga finansijski obezbediti.
S

Srpski samuraj

pre preko 2 godine

Ja sam i dalje sumnjicav po pitanju ovog Ohija. Kada dodje, on treba da krene odmah da reseta, koliko god da mu je nova sredina, jer ako imas kvalitet, onda ga imas, i obrnuto! Naravno, voleo bih da gresim i da me on demantuje na delu!
M

Milos80

pre preko 2 godine

Ja sam navijač Partizana i ljubitelj fudbala. Zvezda je napravila dobar potez, jer je odličan napadač i trebalo bi konačno da bude pravo pojačanje za crveno-bele od stranaca. E sad, bilo je tu stranih fudbalera, ali se nisu snašli. Setimo se i Salasa, Moline, pa Barkosa, posle i Ailtona. Pa Rikardinjo, Kafu, Ebesilio. Dobri su to igrači, ali treba sve stvari da se poklope. Ja imam mnogo toga protiv uprave Partizana, ali su što se tiče stranaca dal su više znali ili više imali sreće, ili manje pravili kombinacije (rade i jedni i drugi to baš) to je sad i pitanje. Mislim da će Norvežanin da se uklopi dobro, jer Zvezda napada i ne treba mu prostor ko npr. Ailtonu, koji je iz mesta u trku bio jedan od najboljih svojevremeno, ali u Srbiji to nije moglo da prođe zbog bunkerica. Verujem da će davati dosta golova u našoj ligi. Sad ja se nadam da neće previše i da ćete biti drugi, ali videćemo.
М

Милек

pre preko 2 godine

Пријатељу Аилтон је у Звезди имао подбрадак
n

nebo

pre preko 2 godine

Znaci osvajamo LS!?!? Svakom od predhodnih 150 igraca koji je dosao u Zvezdu, pisani su ovakvi hvalospevi,da bi onda posle par utakmica zavrsavali negde na margini, tako da.....Kako se ono kaze?? Prvo skoci ,pa reci hop!!!
Б

Бибарс

pre preko 2 godine

Лако је играти склањалице по Норвешкој. Видећемо га против најбољих штопера Европе, сердар Вујачића и моћног Саничанина, они то трпају у џеп и једу за доручак. Ал верујем да ће бити ефикасан у склањалицама по Линг Лонг лиги, што значи у свакој утакмици осим на дербију.
G

Gost09876

pre preko 2 godine

Ne loži se dečak, zahvali sudiji što niste izgubili derbi. Mnogo ste loši ove godine, svi tankaju na vas da osvojite ligu, ali neće moći ove noći. Zvezda ostaje šampion. Vi ako startujete u kvalifikacijama LŠ unazadićete državu kao poslednjih 5 godina.
M

Mrxx

pre preko 2 godine

@Gost09876 Ma sprda se lik, niko nije toliko glup
S

Srpski samuraj

pre preko 2 godine

@Mrxx, ovaj jeste definitivno! Svojski se potrudio da dokaze to! 😄
G

Ganciclacutuki

pre preko 2 godine

3u1 glup., jedan lik koji prica sam sa sobom pod tri nadimka.
N

Nisam obavesten

pre preko 2 godine

A koji su ti ta dva dvojica igraca? Vujacic? Sanicanin?
P

Psycho

pre preko 2 godine

ja sam ga malo nesto gledao od kako je potpisao predugovor mozda na 2-3 utakmice i deluje stvarno dobro za nase uslove ima dobar sut i levom i desnom i glavom igra dobro sad sto mi uvek imamo prevelika ocekivanja a nemamo strpljenja dok se mozda malo uklopi to je druga stvar ali ne treba ga pljuvati ako ne da u prve 2-3 utakmice 6 golova jbg nije on Ronaldo ali meni deluje kao dobar spic bas kakav nam je trebao
E

Eh

pre preko 2 godine

Bravo. Ohi i Pavkov će biti dobar tandem. E sad, šta ćemo sa Živkovićem i Dionijem? Pitanje je da li će Živković da pokaže kvalitet, ali ako bi ostao, on bi igrao krilo. Dioniju svaka čast za borbu i to ali nije to taj golgeter. Sličan je Falćiju, jak je kao bik, ali ne postiže golove. Video sam negde da je 6-omesečna pozajmica, koliko je to tačno ne znam. Trebalo je dovesti Tokmaka iz Fradija, brži igrač od Živkovića, verovatno bolji (verovatno, ako se Živković dokaže ili ne dokaže) i ima iskustvo Lige šampiona. Mislim da bi 700-800k bilo dovoljno za njega (mislim kao transfer, a ne plata)
p

plottvist

pre preko 2 godine

nece ni stici kod nas da je pametan da sad napravi sebi jos bolje, samo cim dodje da ga prodaju, sto je duze u klubu sve su manje sanse da ce ga prodati i nesto zaraditi. Odma ga staviti na transfer.
1

1244

pre preko 2 godine

Даје голове јер игра стандардно...С обзиром да ми доводимо дупло више странаца од дозвољеног броја(4 на терену) код нас би се ротирао+"генијално" правило бонус.. Павков би у нашој лиги дао 20+ голова,ал ротације,ротације,ротације и наравно како продати шпица који у нашој лиги да 7-8 голова, коме...Ево Партизан пројектовао Рикарда за шпица игра сваку,продају Садика из домаће лиге и лиге Европе....Домаћа лига треба да служи за набијање самопоуздања,статистике.
a

ale ale ale ooooook

pre preko 2 godine

BRAVO MAJSTORE, SVAKA CAST!!!!! Koja je poenta da u timu imas 4 spica a da najbolji strelci budu Ivanic i Katai??? Poslednji spic, kojeg smo prodali je bio Pesic, koji je dao 25+ golova, pre toga Boaci, po istoj formuli!!!Kakva rotacija, kakve su to gluposti, kao NAJVECA LAZ IKADA IZRECENA , da su posle priprema igracima TESKE NOGE!!!Pa HALAND, LEVANDOVSKI, BENZEMA,LUKAKU igraju 2 puta nedeljno, 90min i to na kakvom nivou!!!!!Ko njih odmara, ko njih rotira???Kakve gluposti boze,boze,boze...
D

Dexiii

pre preko 2 godine

Bojim se da ovaj nece ni vidjeti Marakane vec ce ga prodat do decembra za neku lovu ovi nasi
M

M.R.

pre preko 2 godine

Sve to zvuci sjajno, samo da li je realno da ocekujete da igra i daje golove kad dodje u januaru, nakon sto je vec odigrao celu sezonu u Norveskoj?
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

U strasan problem. Ova nesretna liga ima pauzu negde od Decembra do kraja Februara.. Sto ni jedan profi sportista na svetu nema , svakih par meseci po dva meseca pauze.. Zato su i amateri , a price o umoru nasih igraca su na granici ludila.
k

koricanac23

pre preko 2 godine

Nisu hteli da otkupe ovog za 500k, a doveli Dionija za iste pare.
7

777

pre preko 2 godine

Nudlila je Zvezda druze 800 hiljada evra da ga dovede odmah, Molde je rekao neka hvala nama 800 hiljada nista ne znaci a titulu bez njega ne mozemo da uzmemo. Dosta lupetanja vise...
S

Sf

pre preko 2 godine

Prvo da pratis znao bi da je Zvezda htela da plati samo da odmah dodje, ali ga Molde nije pusti. Drugo , da si procitao tekst umesto sto lupetas , znao bi i koliko para i procenata je u pitanju. Koliko nepismenih ljudi ima. Ajde sad na spavanje.
I

Ivannn

pre preko 2 godine

U komentarima se vise spominje Partizan i Grobari nego zvezda i sam igrac. Drugari, on je jos pod ugovorom sa Moldeom, ne moze da potpisuje nista dok taj ugovor ne istekne. Cudno mi je samo kako pored ovoliko golova nijedan drugi klub ga nije hteo, mada njegov ucinak u Evropi je mizeran. Velika je razlika izmedju Norveske lige gde se igra otvoren fudbal i nas lige sa bunkerom od 90 minuta
K

Kartel

pre preko 2 godine

Lupas gluposti,Poslednjih 6 meseci ugovora moze da potpise sa Kim hoce I vec je potpisao
7

777

pre preko 2 godine

Svaki igrac ima pravo da potpise pred ugovor sa drugim klubom 6 meseci pre isteka ugovara. Ako pratis fudbal to bi trebalo da znas... On je iskoristio to ptavo i potpisao za Zvezdu. Ovo drugo Norveska liga i slicno, pa brate sta vi navijaci zelite da dovedemo najboljeg stralca Engleske lige? Decko ubija po Norveskoj ligi i ti mu osporavas taj ucinak pa nije prvi strelac Linhestajna brate. Rikardo je dosao iz druge Portugalske lige, Kleo je u Zvezdu dosao iz trece Portugalske lige a sada se osporava prvi stralac Norveske lige...

Barjaktar8

pre preko 2 godine

Kad si tako pametan. Osnovno pravilo što se transfera tiče je to da igrač kad udje u poslednjih pola godine ugovora ima pravo da pregovara sa kim oće i da potpiše predugovor sa budućim klubom. Što je Ohi i uradio i othda je potpisao predugovor sa Zvezdom koji će da predje u zvaničan ugovor 1. Januara. SporCki pozdrav.
D

Daj faul

pre preko 2 godine

Ma da, u Haland nista ne zna, iz koje lige je on dosao u Salzburg…
C

Cvija reper

pre preko 2 godine

Drž'te gaće grobari,ovaj će da vas izbuši!
I

Ivannn

pre preko 2 godine

Buraz jel kapiras ti da on jos nije potpisao zvanicno? Jel kapiras da moze da dodje neko drugi i ponudi mnogo vece pare, uslove i da ode na drugu stranu?
D

Daj faul

pre preko 2 godine

@Ivannn… ne moze genije, potpisao je predugovor sa Zvezdom, ne pravi se pametan
L

LanmiLe

pre preko 2 godine

@Ivann Potpisao rodjače... Ako te nešto buni, odeš na transfermarkt.de i vidiš...
@

@ivannn

pre preko 2 godine

Ti nisi ukapirao ništa.. on je već potpisao i čim mu istekne ugovor on je Zvezdin... kapiraš sad ?? ne verujem.
G

Gost716

pre preko 2 godine

Ovaj ce biti dobro pojacanje, to je svima jasno, vreme je bilo da ubodu konacno nekog dobrog igraca.
д

д.г.

pre preko 2 godine

На коментар да ће Охија продати пре него што дође у Београд 210 минуса за 2 минута. Ботови одрађују посао до задњег сендвича.
9

951357

pre preko 2 godine

Nisam ga gledao pa ne mogu da sudim o njemu. Ali znam jedno - ako nakon oviliko hvalospeva, kad bude dosao, ne da bar 6-7 golova na prve 3 utakmice, ocekuje ga pljuvacina veca od ove koju su doziveli Dioni i Falcineli zajedno.
u

upamecano

pre preko 2 godine

Upravo tako, cudan smo mi narod
H

Hshshsh

pre preko 2 godine

Nisam gledao kako igra, ali svaka cast na dosadsnjim rezultatima. Mislim da kod nas nece dati ni pola, ne zato sto je los, nego zato sto nasi igraci ne daju prave lopte za napadaca. Nadam se da gresim
L

LanmiLe

pre preko 2 godine

Delimično grešiš... Norveška liga je najofanzivnija i najefikasnijabliga u Evropi! Igra se napadački fudbal, zato delimično i taj broj golova. Ali to svakako ne umanjuje njegov uspeh...
D

Džabe ste krečili..

pre preko 2 godine

Vidim da je neko napisao da je Ohi najbolji Zvezdin potpis poslednjih 15 godina. Što nije tačno. Najbolji Zvezdin potpis poslednjih 30 godina je Dragović. Ako Bog da, da ostane do kraja karijere u Zvezdi. Ohi nam je trebao letos, ali kakve napadače trenutno imamo, dobrodošao je i na zimu.
S

Snoopy

pre preko 2 godine

Meni i potpis Segundo Kastiljo kakav je to igrac bio bruka
@

@odgovor

pre preko 2 godine

Ja ne znam zasto ali ocekujem prodaju Ohija pre nego sto dodje. Bice neka Tvorzina muljacina
k

kurodokolenko

pre preko 2 godine

Nece on ni zaigrati u Zvezdi prodace ga odmah za 2 miliona koja će biti uplacena na racun u Nemackoj u potpisu Aj sase pomerite
T

Tropiko

pre preko 2 godine

Mnogo se očekuje od njega da ne bude suprotno. Za centarfora mora da igra tim a ako ne brzo propada. I pitanje ja da li će u zvezdi da igra vrhunski ili stagnira.
v

veljko 77

pre preko 2 godine

stize ga rikardo lagano... dijamantska kopacka evrope
G

Gost09876

pre preko 2 godine

Rikardo je pokazao u derbiju tu raskoš iz Ling Long lige, nije mogao ni da prdne pored Dragovića. 😄 Navikao čovek na sklanjalice.
N

Nenad1246

pre preko 2 godine

Prodaćemo ga,a da ni neće doći u BG.
д

д.г.

pre preko 2 godine

На жалост, мислим да си потпуно у праву. Терза вероватно већ увелико преговара...
Đ

Đukin fan

pre preko 2 godine

Sad doslepali Dionija a ovaj iz Moldea na čekanju...Ispuca golgeterski kapacitet tamo i kad dođe ovde...prazna puška..Ne bi bio prvi
G

Gosttt

pre preko 2 godine

nije na cekanju, zvezda je potpisala ugovor sa njim, on je od zime slobodan, da je terza hteo da izdvoji pola milke dosao bi na leto
S

Sf

pre preko 2 godine

OVO JE STVARNO NEVEROVATNO. JEL CITAS TEKST UOPSTE A BILO JE I PRE DVA MESECA, ZVEZDA JE NUDILA PARE I PROCENTE ALI MOLDE NIJE HTEO DA GA PUSTI. I ZATO BIVSI GROBARI A SADA FRAKCIJASI SKINITE SE SA NASIH VESTI MNOGO STE PROVIDNI. BRINI TI ZA SVOJ RASPAD.
G

Gost ali bukvalno

pre preko 2 godine

A to svaki napadač ima određen broj golova koje može da da pa kad "ispuca" taj broj onda više nikad ne da ni gol? Mnogo si pametan...
S

Slobodan Jocic

pre preko 2 godine

Da li je moguce da Zvezda nije imala ili nije htela letos da plati 500000 evra za otkup ovakvog igraca? Visestruko bi se isplatilo. Zasto se tako lose procene donose?

Darko Lazic

pre preko 2 godine

mislim da prvi put nisu hteli da rizikuju, druga varijanta da imaju dug od 61 milion i da ce ohi biti prodat posle godinu dana
A

Aebre

pre preko 2 godine

7-8 plata duguju igračima a ne da plate nekom transfer
S

Sherlocked

pre preko 2 godine

Ajde ne zajebaj.. Mi da damo pet milki , a za sest meseci moze dzabe? Pa nismo mi Real da bacamo kes bzv , za nekog ko ce biti slobodan. Ovako tih pet milki moze na neki racun . U inostranstvu naravno, zlu ne trebalo. I svi zadovoljni. Ciribu ciriba.
K

Kondorov let

pre preko 2 godine

Vama pojedincima treba da se crta da nisu hteli da ga prodaju da rizikuju jer im je bio potreban u prvenstvu i Evropi a pre zvezde nadali su se da ce on produziti ugovor
D

Dexeman

pre preko 2 godine

A šta radi naša uprava oni nameštaju sa Mladost i teraju Sumu!
Ф

ФеликС КНД

pre preko 2 godine

Звер од играча и најбољи Звездин потпис у задњих минимум 15 година! Једва чекам да га видим у Љутице Богдана 1а. НАПРЕД ЗВЕЗДО!
A

Aj ne rise

pre preko 2 godine

Najbolji Zvezdin potpis poslednjih mnogo godina je DRAGOVIĆ!!!!!
Ф

ФеликС КНД

pre preko 2 godine

Слажем се и за Драга братац у потпуности.

Sima Arauho

pre preko 2 godine

Bezi Stanoje dok nije kasno ovaj ce da upropasti trenersku karijeru
Y

Yes

pre preko 2 godine

Grobari vezite gace da vam ne ispadnu
V

Vini Gogniti!!!!!

pre preko 2 godine

Za dve klase bolji od Rikija
B

Bljavčo

pre preko 2 godine

Jeste, klasa u odnosu na Rikarda

Mr 007

pre preko 2 godine

Zlata vredno pojacanje da nakantamo glodariju na prolece za titulu. Pritom cemo i na prolece igrati i u Evropi,a bice glavni sraf u napadu u kvalifikacijama. Konacno cemo imati pravog napadaca,jos od Boacija iz prvog mandata. PS Jel se u nasoj Ping Pong ligi igra plejof ove godine ili ne?
S

Statler

pre preko 2 godine

Da, igra se ali nema podele bodova
N

Nenad B.

pre preko 2 godine

Četiri godine slušam o tom kantanju i nekakvim goleadama, a kada dođe derbi ili bez šuta na gol ili nekako uvaljate jedan, uglavnom iz prekida.

Mr 007

pre preko 2 godine

@Statler,hvala. Nenade,ne brini,Ohi ce uvaljati vise komada.