Miloš Krasić (©Reuters)
Miloš Krasić (©Reuters)

Miloš Krasić ode u trenere: Srbin, Hrvat i Bosanac na klupi CSKA

Vreme čitanja: 2min | sub. 20.03.21. | 15:20

Vraćaju se na mesto uspeha

Rastaju se CSKA iz Moskve i Viktor Gončarenko. Bilo je do sada barem pet najava njihovoh razlaza u poslednje dve godine, ali sada je definitivno.

A, Armejci su već izabrali novog. Licitiralo se sa imenima kandidata poslednjih dana, ali svi ruski mediji danas donose informaciju da će novi trener CSKA biti Ivica Olić. Nekadašnji hrvatski fudbaler bi trebalo u ponedeljak da bude promovisan i da odmah odradi prvi trening sa ekipom.

Izabrane vesti

Ali, ne vraća se u Moskvu samo Olić, nego će na klupi Armejaca biti prava balkanska družina! Pomoćnici hrvatskom stručnjaku biće Srbin Miloš Krasić i Bosanac Elvir Rahimić, javljaju ruski mediji. Kao u nekom vicu: Krenuli Hrvat, Srbin i Bosanac za Moskvu...

Kao što će Ivici Oliću ovo biti prvi samostalni trenerski angažman u karijeri, tako će i Miloš Krasić sada zaplivati prvi put u trenerske vode. Dugo je bio nekadašnji reprezentativac Srbije “van radara”, daleko od očiju javnosti, a sada je rešio da se vrati fudbalu. Da ga gleda iz druge perspektive – kraj terena.

Izabrao je Krasić klub u kojem se najbolje osećao u karijeri, jer iako je bio član i Juventusa, Fenerbahčea, srce mu je ostalo u CSKA, gde je pružao najbolje partije. Miloš je nosio crveno-plavi dres od 2004. do 2010. godine, skupio je 230 nastupa za Moskovljane, postigao 32 gola, a za 34 je asistirao. I naosvajao se trofeja. Sada će probati, zajedno sa nekadašnjim klupskim drugovima Olićem i Rahimićem da vrate Armiju na staze starih uspeha.

Olić i Rahimić su poslednjih godina bili pomoćnici selektora u reprezentacijama Hrvatske i BiH.

Ovaj balkanski trio pokušaće za početak da izvuče CSKA iz krize u koju je upao, tim je izgubio tri od četiri poslednje prvenstvene utakmice i “visi” za mesto u Evropi naredne jeseni.

---------------------------------------

Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.

---------------------------------------


tagovi

RusijaCSKA MoskvaIvica OlićMiloš KrasićElvir Rahimić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara