Navijači Armejaca (©Reuters)
Navijači Armejaca (©Reuters)

CSKA menja trenera: Ivici Oliću konkurent nemački đak iz Minska

Vreme čitanja: 2min | pet. 19.03.21. | 18:31

Armejci spremaju promene

Bivši hrvatski napadač Ivica Olić mogao bi ponovo u moskovski CSKA, sa kojim je tokom igračke karijere 2005. osvojio UEFA kup, a triput bio bio šampion Rusije. Bivši hrvatski napadač, po pisanju ruskih medija, prvi je kandidat za klupu Armejaca iduće sezone, pošto se navodno Viktor Gončarenko seli u Krasnodar.

Slično se pisalo i letos, s tim da se u međuvremenu kao konkurent Oliću pojavio perspektivni Belorus, Aleksej Špilevski (33), koji od novembra 2018. vodi Kairat. Pre dolaska u Kazahstan kratko je bio u Dinamu iz Bresta, ali je posle svega par meseci napustio klub zbog svađe sa vlasnicima. Trenersko znanje sticao je u Nemačkoj, radeći u mlađim kategorijama RB Lajpciga i Štutgarta. Reč je, inače o nekadašnjem defanzivnom vezisti Štutgartovog B tima, koji je karijeru završio zbog povrede leđa.

Izabrane vesti

Kada je reč o Oliću, on nema iskustvo samostalnog vođenja ekipe, ali je već godinama asistent Zlatku Daliću u hrvatskoj reprezentaciji. Ako dobije posao, postaće još jedan u nizu mladih trenera koji su dobili priliku da trenersku karijeru započnu u klubu za koji su nekad igrali.

CSKA je trenutno i dalje u šampionskoj trci, jer sedam kola pre kraja ima četiri boda manje od vodećeg Zenita, a isto koliko i Lokomotiva, međutim, Armejci nisu zadovoljni kako ekipa izgleda pod vođstvom Gončarenka. Posebno ne u poslednje dve utakmice, u kojima je poražena od Arsenala iz Tule i Zenita.

-----------------------------------------

Ako imaš nalog na sajtu mozzartbet.com, proveri ga svakog ponedeljka jer možda te čeka sjajno bonus iznenađenje! Ne zaboravi, ponedeljak postaje tvoj srećan dan uz Happy Monday Bonus.



tagovi

Ivica OlićCSKA MoskvaViktor Gončarenko

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara