Nemanja Pejčinović
Nemanja Pejčinović

Čudan transfer Nemanje Pejčinovića – ponovo u Evropi

Vreme čitanja: 1min | pon. 02.09.19. | 10:52

Na Kipru doduše

Transfer koji nas je iznenadio. Nemanja Pejčinović se vratio u Evropu, ali iako je pre samo godinu i kusur dana gurao moskovsku Lokomotivu na putu do titule u Rusiji sada će potpisati za klub značajno manjeg renomea. Kiparski mediji pišu da samo detalji dele 31-godišnjeg štopera od dolaska u Pafos.

Istina, jeste Pejčinović bio bez kluba još od februara kada je raskinuo saradnju sa Čangčung Jataijem, ali opet smo mislili da će pronaći neki veći klub, jer njegov ugled, posebno u Rusiji, nalaže tako nešto. I šuškalo se o interesovanju mnogih, početkom leta se čak pominjala i Crvene zvezda, ali po svemu sudeći konkretnih ponuda – bar ne onih zadovoljavajućih – nije bilo.

Izabrane vesti

Možda se Pejčinović “kockao”, čekao da pojedini klubovi uđu u paniku zbog sve bližeg isteka prelaznog roka i tako izdejstvovao neki unosniji ugovor, ali takva se politika nekad i obije o glavu. Izgleda su se svi kandidati popunili, pa je Pejčinović morao da snizi prohteve.

Pod pretpostavkom da su kiparski mediji došli do prave informacije, a oni tvrde da je posao maltene završen i da se samo čeka da se sve ozvaniči.

(FOTO: Reuters)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara