Čuka blindirala Vidosavljevića, novi ugovori i za Puškarića i Stevanovića

Vreme čitanja: 2min | pet. 17.01.20. | 16:07

Mladi Marko Šarić i Bojica Nikčević na kaljenju u Pirotu

Bez zvučnih pojačanja, ali i bez odlazaka za sada, ne računajući tu Slobodana Tedića, koji je potpisao za Mančester Siti, ali će do kraja polusezone osati na Banovom brdu. Istina, neki igrači poput Miroslava Bogosavca recimo imaju dozvolu da idu, ali za Čukarički je najbitnije što su za sada još tu oni najmlađi i najvredniji. U toj grupi svakako je i Milutin Vidosavljević, koji je, kao i Veljko Birmančević, bio pod lupom Crvene zvezde, ali će po svemu sudeći ostati u timu Aleksandra Veselinovića, pošto je Čuka saopštila da je sa 18-godišnjim krilnim fudbalerom danas produžila ugovor do 2023.

Takođe, nove ugovore su dobili i Miladin Stevanović – koji je jesenju polusezonu propustio da bi se oporavio od operacije ligamenata kolena – te iskusni univerzalac Darko Puškarić, u Čuki uglavnom štoper, mada može da pokrije više pojačanja zbog čega je jedan od retkih srpskih fudbalera kome na Vikipedija stranici piše da je “utility player“, jer malo je tako svestranih igrača u svetu fudbala. Pride, sa dugogodišnjim iskustvom u Superligi – u kojoj je već sezonama jedan od najpouzdanijih igrača – Puškarić je idealan veteran uz koga mlađi igrači mogu da stasavaju, pa je zato i nagrađen ugovorom do 2021. godine, dok je Stevanović potpisao do 2022.
To su vrlo bitni igrači za nas, igrama, odnosom i ponašanjem zaslužili su produžetak ugovora. Ovo je logičan sled okolnosti, niti jednog trenutka nije bilo problema, sa zadovoljstvom su prihvatili da nastavimo saradnju. Oni su primer mlađim momcima, pre svega su dobri ljudi, uz njih igrači sazrevaju“, komentariše sportski direktor Nenad Mirosavljević nove ugovore za Stevanovića i Puškarića.

Izabrane vesti

O Vidosavljeviću poseban pasus.
Vidosavljević je jedan od najtalentovanijih igrača u klubu i u Srbiji, njegovo vreme tek dolazi, naša očekivanja su zaista velika. On je već svojim igrama skrenuo pažnju mnogih velikih klubova na sebe, nadamo se da će već od prolećnog dela sezone pokazati sav svoj raskošni talenat“.

Inače, mladi napadač Marko Šarić (1998. godište) i ofanzivni vezista Bojica Nikčević (2000) otišli su po minute na pozajmicu u Radnički iz Pirota.

(FOTO: Star Sport)


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara