Ze Mario (Printscreen)
Ze Mario (Printscreen)

Čuka dovodi špica iz Portugalije: Preporučio ga čovek koji je skautirao Badamosija

Vreme čitanja: 1min | čet. 15.06.23. | 18:33

Ze Mario pred vratima kluba sa Banovog brda

U Čukaričkom su ozbiljno pristupili letnjem prelaznom roku od samog starta kako bi formirali tim pre početka evropskih kvalifikacija. Brđani su ovog četvrtka predstavili Nemanju Ćalasana, prvo pojačanje za narednu sezonu, a pred vratima kluba sa Banovom brda je još jedan novajlija. I baš kao i Ćalasan, dolazi iz Portugalije.

Kako je na današnjoj prozivci otkrio sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević, trećeplasirani tim Mozzart Bet Superlige u nedavno završenoj sezoni pojačaće Ze Mario, 19-godišnji napadač iz Gvineje Bisao.

Izabrane vesti

Ze Mario u klub sa Banovog brda stiže iz Amore, portugalskog trećeligaša, koji je ove sezone pokušao da se domogne drugog ranga, ali je zastao u plej-ofu.

"Stigao je Ćalasan, štoper iz Portugalije, saradnja je sklopljena na dve godine. Stiže i špic iz Portugalije, momak iz Gvineje Bisao, 2004. godište. Kada su odlasci u pitanju, imamo ponudu za Badamosija već sedam dana, ali čekamo njegov povratak iz reprezentacije. Vratili su se Vidosavljević i Nikčević sa pozajmica, a predstoji nam i rastanak sa pojedinim igračima", izjavio je Matijašević na današnjoj prozivci.

Otkrio je sportski direktor beogradskog kluba od koga je dobio preporuke za mladog napadača.

"Igrača koji stiže je gledao skaut od kojeg smo imali preporuke i za Badamosija", istakao je Matijašević.


tagovi

ČukaričkiLetnji prelazni rok 2023Mozzart Bet SuperligaVladimir Matijašević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara