Foto: fkcukaricki.com
Foto: fkcukaricki.com

Čuka i Saša Ilić u problemu: Povredili se Janković, Čolić i Kembel

Vreme čitanja: 2min | uto. 01.02.22. | 11:18

Brđani sutra igraju protiv Dinama iz Kijeva

Čukarički je odigrao vrlo dobar meč protiv Dunajske Strede, Brđani su slavili sa 2:0 golovima Normana Kempbela i Ibrahime Endijaea. Stranci su pogađali, ali je i ostatak tima bio na nivou protiv ekipe koju je na početku sezone iz kvalifikacija za Ligu konferencija eliminisao Partizan.

Posle Alekse Jankovića, koji se povredio na prekinutoj utakmici protiv Alanije, odnosno Nikole Čolića koji je peh imao na treningu, meč protiv Dunajske Strede ranije je morao da napusti Norman Kempbel. To je pokvarilo raspoloženje Čukinog šefa Saše Ilića.

Izabrane vesti

„To jeste problem. Do pre dva dana, izuzev Docića i Kovačevića, koji su bili povređeni, imali smo dobru situaciju. Sve povrede na pripremama u Turskoj su mehaničke prirode, Jankovića, Čolića i Kempbela. Nadam se da ćemo na tom broju stati“, rekao je Saša Ilić.

Šlag na torti na pripremama Čukaričkog u Antaliji biće meč protiv kijevskog Dinama, u sredu.

„Tražili smo atraktivne rivale, iz krema svetskog fudbala. Boljeg protivnika od kijevskog Dinama na pripremama u Antaliji verovatno nismo mogli da imamo. Znamo kakvo su oni ime, kakva je istorija ukrajinskog tima, kakve igrače imaju, ko ih predvodi sa klupe. Igrali su Ligu šampiona ove sezone, na čelu su tabele njihovog šampionata... Biće nam to odlična provera, što bi se reklo, generalka pred početak šampionata, iako nas posle toga očekuje još jedan prijateljski susret. Želeli smo da se oprobamo protiv takvih rivala, da vidimo na kom smo nivou, s obzirom da i Čukarički juri plasman u Evropu, gde sigurno želi da napravi dodatni iskorak. Ujedno, biće ovo najbolja moguća provera pred nastavak šampionata i gostovanje Crvenoj zvezdi“, dodao je Ilić.

 


tagovi

Aleksa JankovićNikola ČolićNorman Kembel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara