Čuka ponovo odradila strašan transfer: Petković ide u Ameriku, potencijalna zarada 3.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | uto. 14.02.23. | 20:36

Mladi vezista uskoro i zvanično u Šarlotu

Čukarički je napravio novi, veliki transfer! Omladinski reprezentativac Srbije Nikola Petković završio je sve formalnosti oko prelaska u redove člana MLS Lige, Šarlota. Brđani će odlično zaraditi, pošto bi uz potencijalne bonuse transfer Nikole Petkovića mogao da naraste i na 3.000.000 evra.

Čukarički je na ovaj način nastavio trend prodaje igrača u Ameriku. Pre Nikole Petkovića u Sjedinjene Američke Države su se otisnuli Luka Stojanović i golman Đorđe Petrović

Izabrane vesti

Transfer Nikole Petkovića mogao bi da bude najveći u istoriji kluba sa Bonovog brda. Za 3.000.000 evra prodati su Dimitrije Kamenović Laciju, odnosno Slobodan Tedić u Mančester Siti. Nešto manju sumu Brđanima je doneo Marko Rakonjac za koga je moskovska Lokomotiva izbrojala 2,5 miliona evra.

Momak rođen 2003. godine odigrao je tokom dosadašnjeg dela sezone u Mozzart Bet Superligi 15 mečeva. Dovoljno da pred očima skauta iz Amerike demonstrira kvalitet i zasluži transfer. Istina, o potencijalu Marka Petkovića se pričalo godinama unazad. Bio je član svih reprezentativnih selekcija, učestvovao je na omladinskom Prvenstvu Evrope prethodne godine, gde je bio jedan od najzapaženijih članova tima Aleksandra Ćele Jovića.

Petković je kompletno omladinsko školovanje proveo na Banovom brdu. Prve seniorske korake napravio je u dresu BASK-a, a potom je prošle sezone poastao član prvog tima.


tagovi

ČukaričkiMarko Petković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara