Komentari na vest

Čukarički bez Zvezdinih igrača u finalu Kupa Srbije

P

Pobeda je resenje

pre 12 meseci

Falio je Radovan Pankov da krpi rupe u odbrani Cukarickog.
b

bida

pre 12 meseci

bide state muci sto vam je u fmp gazda cuke sponzor vec 10 godina slabo mi ide nesto udbaski rukopis cim nerazumes
@

@bidE

pre 12 meseci

Znas li uopste, za pocetak, sta je bidE? E moj BidE, vidim da "nerazumes"....
@

@bida

pre 12 meseci

Oci bole koliko si nepismen! "State" briga sto "nerazumes"!
A

Aebre

pre 12 meseci

odvratni su u svakom sportu
@

@ae

pre 12 meseci

Ovaj osnovan u "inozemstvu" pa preseljen ovamo? Slazem se!
V

Varela

pre 12 meseci

Cukaricki i TSC uzmu bodove zvezdi iskljucivo kada mezimica odmakne 15-20 bodova a ovi se bore za Evropu.U svakom drugom slucaju ide pobeda mezimice.Kakvo crno finale kupa ne sme Cuka to da dobije kao sto su one godine pobedili Partizan u finalu.
@

@kvarela

pre 12 meseci

Pa vi godinama ne mozete da nas pobedite a ocekujes da to uradi Cuka?! Vi - samozvana "institucija", ponekad i samozvana "avangarda"! Znam da ti je tesko, ali imaj bar malo dostojanstva...nemoj plakati tako glasno!

@@kvarela |

pre 12 meseci

A vi nas bas deljete koliko puta je bio remi vi ste uprkos tolikoj sili ostajali bez 2 boda
@

@kvarela

pre 12 meseci

Zato sto protiv vas igramo sa 50% gasa, i opet ne pamtis kad ste poslednji put pobedili...ali zato places redovno i glasno!

Branko Nikolić

pre 12 meseci

''U interesu fudbala je'' da ne igraju.
B

Bida

pre 12 meseci

Posto gazda cuke sponzorise godinama fmp sa 300 h evra posle kupa ce na 500 h xaxa
@

@bidE

pre 12 meseci

Nepismen si i limitiran ...
Z

Zvlat BG pokret@renesansni bot

pre 12 meseci

@renesansni bot – Lepo je što si nam otkrio svoju intimu! Očigledno si pobrkao lončiće, ali dešava se to! Afrički “kapitalci” nisu meni stalno u ustima, nego su nažalost stalno u ekipi Zvezde sa učinkom “nula”! Poznat je taj oftalmološki fenomen, tzv. ”renesansni bot paradoks”, pa zbo toga fenomena ti ne vidiš da afrički “kapitalci” svi kao jedan vraćaju lopte unazad, čim ih neko napadne! Obrati pažnju sutra u finalu kupa, ako budeš video da je neko od njih rešio situaciju “1 na 1”, dobićeš bingo u emisiji “Nedelja otvorenog srca”!
N

Neka igraju

pre 12 meseci

Glupost,neka momci u pravom meču pokažu vrijede li ili ne!?Da li sa pravom nisu kod nas ili je neko debelo pogriješio?Bezbolnije je to sagledati u finslu kupa nego tokom iduće sezone.
Z

Zvlat BG pokret@Rekiz

pre 12 meseci

@Rekiz - Pre svega mi smo pokret i mi imamo svoj stav, koji uglavnom baštine ljudi koji poštuju srpske igrače i koji ove u Zvezdi sadašnje poluigrače iz Afrike, smatraju za potpuno bezvredne olupine. Da smo u pravu potvrđuje nam podatak da je u prošlogodišnjoj grupnoj fazi LE, igralo sedam (7) gromada iz Afrike, Ben, Sanogo, Kanga, Kangva, Bukari, Mustafa i Kulibali. Sa njima smo doživeli pravi debakl u LE (zadnje mesto), a ove gromade su dovedene da kao u Evropi prave razliku. Bu-a-ha-ha-ha!

gemathegreat

pre 12 meseci

Svim ovim pametnjakovićima kojima sve ali baš sve smeta i koji bi uvek nešto drugo a sve u nadi ne bi li ušićarili neko zlo neko keženje zuba. Šta da pozajmljeni igrač postigne autogol, zakasni u odbrani i prime gol pa od vas moralnih vertikala koje se inače švercuju u busu ne bi moglo da se živi. Od vašeg zapevanja. Toliko prizemnog i malicioznog sveta na jednom mestu neprocenjivo.
A

Ako...

pre 12 meseci

Je ovo izmedju zvezde I cuki ja big dozvoloi da igraju..to je bolje da igra bude uzbudljiva
Z

Zvlat BG pokret@Visente Del Boske

pre 12 meseci

@Visente del Boske - Ma, ne! Nisu Kangva i Bukari bolji od Lučića, Kneževića i Stankovića, jer su ovi Afrikanci pravi majstori za povratne pasove! Tu klasu naši igrači još nisu dostigli! Inače, kada budeš video jedan jedini dribling od ovih afričkih gromada, javi mi!
г

гост 1312

pre 12 meseci

Поповић и Панков јесу играчи Звезде, а овај мали Лучић је продат уз могућност откупа за 200 хиљада, нека ме неко исправи ако гријешим. Сад се одједном појављује прича иде на припреме са Звездом, Звездин играч… Нема те ревизорске куће која ће утврдити тачно стање и колико је Звезда упропашћен клуб кад оде Терзић и ова екипа изнад њега која га је ту довела!
@

@1312

pre 12 meseci

Jos uvek nije prodat ...
B

Bane v

pre 12 meseci

I oko toga se dogovorili kao i za domacinstvo. Dogovorite se i za rezultat niko se ne bi cudijo ha,ha
H

Hahaaha

pre 12 meseci

CudiJo 😂🤣
@

@bane

pre 12 meseci

Verujem da se ti "ne bi cudiJo"...
G

Goss

pre 12 meseci

Pa to je prvo dogovoreno banda
T

Takav ugovor

pre 12 meseci

O pozajmici je sklopljen samo to pricati vama grobarima ili panju isto se hvata.
i

i jos nesto....

pre 12 meseci

Ako moze tvorzan da sudi,ne treba nista vise...ae cao kakve su ovo vesti pa koga to jos zanima
N

Nenad1246

pre 12 meseci

Šta vas briga? Kako to utiče na vas?
A

A sa kim

pre 12 meseci

ste se vi dogovorili? I ova sezona vam je za zaborav. Hahahahaha
@

@i jos nesto

pre 12 meseci

Upravo tebe! Narices ovde a gledaces finale svih 90 minuta .. i to kroz suze
.

...999...

pre 12 meseci

ko su ovi igraci?
V

VuleMađija

pre 12 meseci

Oni koji će imati pripisanu titulu prvaka Srbije 2022/23
d

d. g.

pre 12 meseci

A šta je tu čudno?
С

Светозар

pre 12 meseci

Лучић је играо против Звезде на последњем мечу у трећем колу плеј-офа, у 59. минуту заменио Луку Аџића.
B

Blue lagoon

pre 12 meseci

Jel' Čukarički uopšte sme da igra finale Kupa? Prvo ne sme da igra na neutralnom terenu u Loznici nego na Zvezdinom na Marakani. Sada ne sme da koristi pozajmljene igrače Zvezde. Šta je sledeće? Isto bih napisao i za Partizan jer ovo je bruka i sramota šta večiti rade.
@

@blue frog

pre 12 meseci

Ne pokusavaj da pametujes, ne ide ti nikako ...
R

Razumem te

pre 12 meseci

Vama bi osvajanje kupa mnogo značilo onako bar kao utesna nagrada ali vi niste bili kadri ni u Sremskoj Mitrovici da pobedite ali zato znate ovde da cmizdrite.
G

Gostiona

pre 12 meseci

Ako je po ugovoru tako onda neka gleda s Terzanom i Dzajom i Pixijem iz loze,jbg!
S

Steva ns

pre 12 meseci

U svim ligama to postoji to je taj interni dogovor medju klubovima ali uvek mi u sećanju ona utakmica izmedju barselone i bajerna kad je kutinju ubio barsu a bio je na pozajmici u bajernu... Lično bih uvek dozvolio igračima da ih igraju jer em su ti tad pred očima em igraju jaku utakmicu a i zašto bi se plašio igrača kog si poslao na pozajmicu jer ti nije potreban

Bojank91

pre 12 meseci

I da i ne. Rizik je da takvi igrači ne poguraju svoj matični klub
m

mikuli

pre 12 meseci

Pa igrali su protiv njih u prvenstvu😂😂😂😂
a

a što

pre 12 meseci

Čukarički kao privatan klub razvija zvezdine igrače???
@

@a sto

pre 12 meseci

Razigrava on i partizanove, ne znam da li si primetio...ili ti to ne smeta
N

Nenad 1246

pre 12 meseci

Kerkez se izuo, dosta je kiksao! Celo proleće Čukarički igra po sistemu toplo-hladno i ovo mu je diplomski rad. Jedino ga za trenera Čukaričkog može ostaviti pobeda nad Zvezdom, a to će za njega biti nemoguća misija. Zvezda je skup dobrih vremešni pojedinaca i Zvezda uglavnom pobeđuje na svežinu, na suvi kvalitet Ivanića i Kataija i Čuka ima par dobrih pojedinaca, ali Čuka mi deluje neuigrano, nema snažnu igru u duelima da sve pršti, nema brzu tranziciju i nema presing na zadnju liniju, ali Čuka ima neuporedivo bolji vezni red i sjajnog Đorđa Ivanovića. Biće sutra čupavo! Utakmicu može odlučiti neko treći - sudija!
N

Nenad1246

pre 12 meseci

Odjebi sa mog nika.
G

Gost iz HR

pre 12 meseci

Ne ulazim u ovaj konkretan slucaj, ne znam kakvi su ugovori. Ali cisto jedan primjer kod nas iz Hrvatske. Dinamo ima puno posuđenih igraca u ligi, i cesto mu ti igraci daju golove. Evo samo ove godine, iz Varazidina, Rijeke, Lokomotive, Šibenika... Uglavnom htio sam samo reci da ja ne vidim potrebu za takvim stavkama u ugovoru, to su svakako igraci koji trenutno nemaju kvalitetu za Zvezdu, tako da ne vidim ni nacin na koji bi oni mogli Zvezdi nastetiti. Sportski pozdrav svima
Z

Zvlat BG

pre 12 meseci

Dinamo ima 25 igrača na pozajmici i godišnje kostaju klub oko 3.500.000 evra. Zvezda u rosteru trenutno ima preko 40 igrača (28 + 16 pozajmica + 2 dolaze + 2 se vratila) i ovde nema nikakvih problema, jer je dogovor takav. Pravo je kluba da u ugovoru o pozajmici unese takvu klauzulu. Neki igrači traže, nekima se ne svidje (hoće da igraju), ali niko, uglavnom, ne pravi probleme. U većini, stvar dogovora! Ono što je problem izmedju redova, i to niko neće da kaže javno, je kada igrač želi da igra, a klub jednostavno spusti rampu (pod klubom citaj: jedan čovek) i takvu klauzulu unese u ugovor o pozajmici. Ćutiš i sediš na tribini.
Z

Zvlat BG

pre 12 meseci

Ovo je nepravda! Zvezda namerno ne dozvoljava Lučiću da igra da se ne otkrije prevara. Doveli su afričke "kapitalce" Bukarija i Kangvu da navodno stvaraju razliku u Evropi, a poslali Lučića na kaljenje (Grafričar, IMT i Čukarički). Gledali smo "kapitalce" u LE, gde smo doživeloi debakl i gde se dokazalo da "kapitalci" nemaju dodirnih tačaka sa evropskim fudbalom! Gledao sam "kapitalce" celo proleće u SLS i primetio da im nedostaje samo jedna mala karika da bi stigli Lućića po kvalitetu, a to je dribling i vic na terenu!
Z

Zvlat Bg pokret@Zvlat BG

pre 12 meseci

Iako se joguniš i još uvek nećeš da pristupiš našem pokretu, ipak ti čestitamo na komentaru. Ipak mi delimo iste ili slične vrednosti! Ako odlučiš da nam se pridružiš čekamo te raširenih ruku! Dobrodošao u Zvlat Bg pokret!
R

Rekiz

pre 12 meseci

Ti si decko podrum, 24/7 si na ovom sajtu i iznosis svoje neke nebuloze, šta ti fali?
Z

Zvlat BG

pre 12 meseci

Dobar vic kradljivče nika!
r

renesansni bot

pre 12 meseci

Tebi su stalno Afrički kapitalci u ustima...
p

pdk

pre 12 meseci

Igrace i Cuka Evropu, Lucic neka ostane jos sezonu kod njih pa eto da vidimo...
V

Visente Del Boske

pre 12 meseci

Ti sad hoces da kazes da je Lucic bolji od Bukarija?ili Stanic,Stankovic i Knezevic od Kangve?decko mani se fudbala i idi prati neki drugi sport jer se u ovaj ocigledno ne razumes.
Z

Zvlat BG

pre 12 meseci

Pazi lika, krade mi nik i dopisuje se sam sa sobom! A onda treći lik, verovatno novi ovde, raspravlja se sa kradljivcem nika! To je kraj! Gasi svetlo!
G

Gosty

pre 12 meseci

Svaka čast Zvezdi, pametna odluka.
B

BCS Šabac

pre 12 meseci

Za Čukarički je bolje da ova dvojica izuzev Lučića ne igraju.
@

@bcs

pre 12 meseci

Jeste, sigurno imaju bolje igrace od njih? Hahaha
g

gost333

pre 12 meseci

Sta lupate, to je pravilo koje u 99% slučajeva važi za takve igrače u svim ligama, uvek je takav dogovor između klubova, ne širite gluposti i mržnju bez osnova.
P

Perizza

pre 12 meseci

Da, ali u ovaoj našoj jadnoj ligi to nema smisla.
G

GostRealan

pre 12 meseci

Ko zeli da pogleda bez zle namere videce da ovi niti bi se borili za LŠ, niti bi dosli do finala Kupa da nisu dobili ta pojacanja! Cinjenica je da se Zvezda šeta ligom sa svojim 2.timom, a od igraca koji su na pozajmicama dobili bi neki 3.tim, koji bi verovtno bio 2. u prvenstvu...Zvezda mnogo daleko od ostalih!
G

Gost1979

pre 12 meseci

Dela govore
Д

Дадо Нк

pre 12 meseci

То је тај квалитет кад ниједан дерби не може да надигра распали Партизан.Видјели смо тај моћни тим и квалитет у ЛЕ ове годиње,закуцани на дно.
@

@Dada

pre 12 meseci

Devojko, prati Sutjesku ...pusti ti Zvezdu, ipak je ona gigant...
m

murinjo

pre 12 meseci

cukaricki dobija polovinu novca od ulaznica, ocenili su da ce biti vise navijaca nego na njihovom stadionu. da pavkov napravi gresku, rekli bi pustio je namerno da daju gol. stvarno ne znam sta ljudi ocekuju vise. takva nam je liga, takav nam je i kup, takva nam je i drzava.
g

gost0

pre 12 meseci

Kad se Pavkov vratio u nasu ligu?
Z

Zvlat BG

pre 12 meseci

Bahar stigao?
T

To su potpisali...

pre 12 meseci

CUKARICKI JE JAVNO PRISTAO I POTPISAO TAKAV UGOVOR,DA MOZE DA DOBIJE IGRACE ZVEZDE NA POZAJMICU POD USLOVOM DA ONI NE MOGU DA IGRAJU PROTIV SVOG KLUBA!
B

Blaki

pre 12 meseci

To je normalno svud na zapadu samo se kod nas večito iščuđavaju.
k

koliko ste smesni

pre 12 meseci

Da igraju rekli bi da ce da se sklanjaju zvezdinim igracima kako god okrenes ne odgovara...
l

ljudi

pre 12 meseci

Ne palite se, kad su poslati na pozajmnicu u ugovoru stoji da ne mogu da igraju protiv zvezde,to je tad tako potpisano i kraj price. 80% pozajmnica se tako potpisuje, u celom svetu, ne samo kod nas
Z

Zn

pre 12 meseci

Promenite odluku, neka igraju, da osvojimo kako valja, pobedicemo i sa njima u timu Čuke i bice mozda zanimljivije. Nije titula i LŠ u pitanju, sta ste se stisli
T

Toto-ko-tunjo

pre 12 meseci

A šta ako utakmicu odluči greška nekog od ovih pozajmljenih, i Čukarički izgubi? Ko da objasni dežurnim teoretičarima zavere da nije namešteno? Zašto bi rizikovao i klub i taj igrač?
0

0% alkohola

pre 12 meseci

Ko će da gleda takvo finale Kupa Srbije? Šta je poenta takvih ugovornih klauzula? Ako je Zvezda procenila da ovi igrači nemaju mesta u sastavu zašto se ograničava njihovo pravo da igraju za Čukarički? Da su dovoljno dobri, igrali bi za Zvezdu. Mišljenja sam da su ovakve klauzule krajnje štetne za fudbal i ne treba ih dozvoliti.
m

milos car

pre 12 meseci

loseg si misljenja. sa njima u timu dovodi se u pitanje regularnost meca jer je na pozajmici i igra protiv maticnog kluba. u slucaju promasene sanse ili primljenog gola dolazi do napada na igraca nakon koje je upitna karijera. a i na klub koji profitira takvom situacijom. ova klauzula se stavlja da se zastiti klub, ali takodje i igrac
0

0% alkohola

pre 12 meseci

@milos car Ja bih pre pošao od pretpostavke da je svako od njih profesionalac koji će časno da odradi svoj deo posla, samim tim daće 100% svojih mogućnosti protiv matičnog kluba kako bi zaradio poziv da se vrati ili ostvario neki unosniji angažman. U našoj ligi u kojoj je kvaitet do te mere razvodnjen tako da sem Zvezde nema iole ozbiljnijeg kluba ova klauzula o zabrani igranja protiv matičnog kluba nema previše smisla.
R

Realnost

pre 12 meseci

Ovo nema nigde, prvo uslovili da se igra na Marakani da bi počeli pregovore za igrače CZ, a sad oni ne daju da njihovi igrači igraju protiv njih, isti ti zapinju protiv protivnika CZ, dok protiv CZ igraju rekreativno, i na sve to Čuka pristaje.... Pametnom jasno!!!
е

е

pre 12 meseci

Шта ћеш кад ваши не могу ни на позајмицу, немају места ни у Јавору.
b

bgcz

pre 12 meseci

da igraju, rekli bi da su pustili. Igranje finala na marakani jeste bzvz ali Čuka dobija pola novca od ulaznica. Imali su i oni neku svoju matematiku
z

zaks

pre 12 meseci

Jesi li ti pročitao šta si napisao ? I još na kraju '' pametnom dosta ''. Sam si napisao da protiv drugih zapinju, a protiv Zvezde igraju rekreativno i opet ti ne odgovara što ne mogu igrati, kao, Čukarički to dopušta. Daj malo razmisli šta hoćeš. Ako bi igrali rekreativno, kao što si napisao, logično da ih ne treba staviti u tim.
P

Psycho

pre 12 meseci

Cuj njega ovo nema nigde ti izgleda nigde drugo nisi pratio fudbal pa mislis nema nigde
@

@realnost

pre 12 meseci

Lepo ti napisa, "pametnom dovoljno"...samo istina je da ti nisi taj definitivno!
L

Lupetate...

pre 12 meseci

Pa da igraju rekli bi da pustaju zvezdu, alo bre...
V

Vinegar

pre 12 meseci

Apsolutno u svim ligama je u 90% slucajeva ovakav ugovor. Imali smo skoro finale kupa u Engleskoj gde su morali mucenog Karijusa na gol jer im golman nije imao pravo nastupa protiv kluba sa kog je dosao na pozajmicu.
e

esex

pre 12 meseci

Bolje da igraju i da se vidi koliko mogu protiv zvezde..mada pankov svakako nema kod nas buducnost.pankov je odlican za superligu ali slab za evropu..popovic isto tako..lucic je posebna prica i bas bi voleo da ga vidim protiv zvezda al eto,nista od toga..mada,ni njega nemaju u planu jer tu imamo mitrovica,olajniku,kataija,pa i ivanica i pruceva..
K

Kon

pre 12 meseci

Dok Čuka pristaje da igra finale kupa na Rajku, Zvezda džentlmenski ne dozvoljava igračima na pozajmici da igraju finale kupa.
@

@koNJ

pre 12 meseci

Ugovor o pozajmici nije potpisan juce, pa da su znali da ce doci do finala kupa...
K

Kon

pre 12 meseci

Ahahaha, baš si stvarno at.
@

@koNJ

pre 12 meseci

Jos si i oivicen.... Uzas... Trebalo ti je 3 sata da smislis nesto pametno ili duhovito, i opet si zakazao ...a znam da si dao svoj maksimum
M

Možda

pre 12 meseci

Tebi nije smešno, meni jeste. Smešno mi je jer se pecaš na ironiju, sprdnju. I drago mi je što nisi "oivičen", ahaha.
@

@mozda

pre 12 meseci

Napisi jos koji put "haha" mozda ubedis jos nekog osim sebe saMOG da si duhovit, mada...sanse su ti gotovo nikakve...
F

Filijala broj 12

pre 12 meseci

Sto se ovo uopste igra?
N

Nexu

pre 12 meseci

Prejadno. Sramno da se bojimo par igraca na pozajmici a za Cukaricki smo bukvalno ko Real Madrid za nas. Kako je jadan ovaj Terza i cela uprava. Kakve kukavice. Bljak.
D

Draškooo

pre 12 meseci

Koga nema, bez njega se može i mora. Ono što je sigurno, naš kapiten Docić, donosi pehar na Banovo brdo.
G

Gost iz Srbije

pre 12 meseci

Prihvate da igraju na gostujućem terenu da bi ,,ostao Pankov sledeće godine ". Ovo nema nigde sem u Srbiji
R

Rubikova kocka

pre 12 meseci

Treba ukinuti pozajmice i samim tim prekinuti gomilanje igračkog kadra 🤷‍♂️
R

Rubikova kocka

pre 12 meseci

Pozajmice samo u druge države ili u drugi niži rang takmičenja... A da se zabrani posudbe klubovima koji se takmiče u istom rangu 🤷‍♂️
S

Sledeći put

pre 12 meseci

Neka pozajme 10 igraca pa da mogu posle sa kadetima Cukaricki da igra😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
j

jbg

pre 12 meseci

Cuka je sa ta 3 igraca dosla skoro do maksimua, mozda ce i doci ako bude 2.u superligi. Sa 10 bi se na polusezoni znalo ko ide u kvalifikacije za ls