Ovusu (©MN Press)
Ovusu (©MN Press)

Čukarički dobija ubrzanje: Vratio se Samjuel Ovusu

Vreme čitanja: 1min | pet. 15.07.22. | 19:07

Potpisao na dve godine

Na premijeri nove sezone Čukarički se nije proslavio, doživeo je težak poraz kod kuće od TSC-a (1:4) i čelnici kluba su momentalno rešili da dodatno pojačaju konkurenciju u timu.

I jedan odličan posao je već završen: novi-stari fudbaler Čukaričkog od danas je Samjuel Ovusu, koji je svojevremeno bio najbolja prodaja Brđana kada je u pitanju igrač iz inostranstva.

Izabrane vesti

"Ispunjena mi je velika želja, na ovome sam radio desetak dana. Sa Ovusuom smo pravili odlične rezultate, uz njega je stasalo dosta igrača, na kraju smo i ostvarili odličan transfer. Sada se vraća da nam pomogne u izuzetno bitnoj sezoni. Sigurno smo da će ovo i za njega biti dobar korak u karijeri, baš kao što je bio i prvi put“, kazao je sportski direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević.

Fudbaler iz Gane, koji je u Srbiju došao najpre u Radnik, otišao je u avgustu 2019. u Al Feihu iz Saudijske Arabije za 1.500.000 evra, što je bio sjajan posao Čukaričkog.

Posle toga ga je put vodio u Al Ahli na pozajmicu, a sada se vratio na Banovo brdo kao „punopravni“ član Čukaričkog, pošto je potpisao ugovor na dve godine.

Dobiće belo-crni dosta na brzini Ovusuovim dolaskom, koji je u prošlom mandatu ostavio jak utisak u klubu, jer je na 71 utakmici za Čuku postigao 11 golova, dok je za 12 asistirao.



tagovi

Samjuel OvusuČukaričkiMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara