Komentari na vest

Čukarički doveo pojačanje iz Belgije: Badamosi za jači napad

v

vvb

pre gotovo 2 godine

Moram da kazem da nisam verovao narocito da ce Cuka dovesti nekog i to skautirati mladog napadaca stranca a da nije igrao kod nas. Pljuvao sam i lose komentrisao ali sada povlacim rec i nek nastave obecano da ce tim biti jaci i jaci. Sa strancem i sto vise stranaca igra dobija se neka nova dimenzija, ozbiljnost, jacina, regularnost itd a to mnogi ne znaju. Jer stranac kada dolazi prvo se debelo raspita za klub i ligu, a niti na stranaca ne mozes da utices vrsis pritisak, pokupi se ode pa sve obajavi i kaze sta ne valja videli smo kako je Asano upravu Partizana. Pretili kmekali i nista svi znaju sta rade. Zato mnogi nasi iz uprave i saveza ne vole strance kod nas. A za ove pljuvace razne sto kazu da 1 gol za sezonu i kakvo ce biti pojacanje. Primer Tedica koji nije dao ni jedan gol kako je otisao a ovde je dominirao i bio najbolji strelac lige ili medju boljima. tako da nista ne znaci da ovaj momak isto nece biti odlican u SL. Sta mislite zasto je odigrao toliko utakmica kad nije davao golove, nije trener lud da stavlja igraca koji ne zna u takvoj jakoj ligi. |Zato sto je konstanto ucestvovao u igri i njegova pojava sa visinom od 2 metra skoro i solidnom brzinom je odvacila pa dva stopera na njega dok su ostali imali prostora da dau golove. Pogledajte malo te utakmice i ko mu je bio konkurencija u napadu, 5 nadaca ima Kortrijk. Tako bolje da ne botujete posto se zna ko ste provaljeni ste odavno
D

Deki maky

pre gotovo 2 godine

Ako je ovo pojacanje, onda ja koji pratim sport i koji sam ukljucen u desavanja vec vise od 2 decenije ne znam nista.!!! Pa ovakvih ima u nasoj Srpskoj ligi koliko hoces- Ej napadac koji da 1 gol za godinu dana.!!!! Najavljen kao pojacanje? Jos jedan dokaz koliko je nasa liga jadna,da neki stranci imaju prednost bez realizacije od nase dece?????
N

Nenad1246

pre gotovo 2 godine

Pratim i ja kvatnu fiziku. Pa nisam stručan da dam svoje mišljenje o tome.
S

Slanina

pre gotovo 2 godine

Nevezano za momka, vec za nivo fudbala, tj shvatanje marketinga. Zar ne mogu napraviti jedno lepo platno ispred koga ce slikati pojacanje? I neki normalan sal, dres sa kojim ce slikati pojacanja. Znam sa to nije esencijalno, ali te stvari malo kostaju, ali klub deluje dosta ozbiljnije, modernije.
D

Dragan 1985

pre gotovo 2 godine

Cukaricki je prosle sezone imao 3 miliona evra budzet, ove godine ce imati 5 miliona, a ako budu sledece godine treci i igraju LE ili LK, budzet se penje na deset miliona evra, izjava generalnog direktora Cukarickog pre neki dan.
d

da ne verujes

pre gotovo 2 godine

u Maroku na 40 utakmica 10 golova u kotrijku na 16 utakmica ni gol !!! i to se u nasoj ligi naziva pojacanjem ??
A

Astoria

pre gotovo 2 godine

Visok je 196cm! Videćemo kakva mu je motorika za jednog napadača i koliko je brz za ovu visinu. Reprezentativac je Gambije, zabeležio je 23 nastupa uz 1 gol u državnom dresu. Može biti lepo iznenađenje. Da sačekamo sa procenom.
B

Brdo

pre gotovo 2 godine

Šapić sad stvarno može da ide, bilo bi dobro i za njega i za klub
K

Kon

pre gotovo 2 godine

Astorija@Dao je od 2015 za razne timove ukupno 8 golova. Impozantan učinak golgetera.,ali ko zna.
C

CUKA

pre gotovo 2 godine

Trebalo bi da bude slican Sadiku, solidna brzina i tehnika za tu visinu.
k

kodrajka tenk

pre gotovo 2 godine

onaj sa Jamajke im bio toboz strasno brz pa ?? jos malo pa ce nam cela liga biti crna
M

Mistik

pre gotovo 2 godine

Svaka cast, Cuka postaje sve ozbiljnija ekipa.
N

Noke

pre gotovo 2 godine

Sacuvaj boze. Dovode samo propalitete.
v

v1ad

pre gotovo 2 godine

Zasto? Zato sto su doveli lika iz osrednje Belgijske ekipe (vecina ljudi nije ni cula za Kotriljk ili kako vec) u kojoj je postigao 1 gol? Big deal.
b

boze svasta

pre gotovo 2 godine

haha na osnovu cega su ozbiljna ekia ??
T

Tito

pre gotovo 2 godine

Kolika je mesecna neto plata doticnog i koliko od toga placa Cuka, da li je poznato?
G

Gost11111

pre gotovo 2 godine

A sto to tebe interesuje? To zna onaj ko treba da zna i ko izmiruje obaveze prema drzavi u vidu poreza i svega ostalog.
v

velika nula

pre gotovo 2 godine

a kolko moze da bude ...mizerno. Decko vola nije mogao da ubode proslu sezonu pa ga sad neko oporavlja kod nas , sta da pravi na osnovu cega ?