Čukarički ne staje: Stefan Tomović potpisao na četiri godine

Vreme čitanja: 1min | pon. 13.06.22. | 14:20

Najbolji igrač Proletera na Banovom brdu

Svakim danom u svakom pogledu Čukarički je sve jači. Posle Luke Adžića, Nikole Vujadinovića i Đorđa Ivanovića, Brđani su uspeli da dovedu još jednog igrača koji bi mogao da predstavlja kapitalno pojačanje u letnjem prelaznom roku.

Direktor Čukaričkog Vladimir Matijašević, prema saznanjima Mozzart Sporta, uspeo je da kompletira transfer doskorašnjeg člana Proletera iz Novog Sada Stefana Tomovića. Ofanzivni vezista potpisao je četvorogodišnji ugovor sa klubom sa Banovog brda.

Izabrane vesti

Čeka se samo ozvaničenje posla, ali je izvesno da je Čukarički napravio odličan posao. Imao je Proleter sezonu za zaborav, ali je nekadašnji omladinac Brodarca skrenuo pažnju na sebe. Imao je sjajnu sezonu, uz osam postignutih golova u Superligi.

Pre nekoliko dana letonski RFS iz Rige poslao je na adresu Proletera ponudu za Tomovića vrednu 150.000 evra i 20 posto od narednog transfera. Međutim, pobedu je odneo Čukarički, iako se stidljivo raspitivao i TSC.

Za sada nije poznato koliko je Čukarički izdvojio novca za Tomovića, ali su ga na Slanoj bari videli kao najboljeg igrača tima. Nedavno je dobio poziv selektora mlade reprezentacije Srbije Gorana Stevanovića.


tagovi

Stefan TomovićVladimir Matijašević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara