Komentari na vest

Čukarički ne staje: Stefan Tomović potpisao na četiri godine

D

Dusseldorf024

pre gotovo 2 godine

Paklen igrač!
B

BokiUSA

pre gotovo 2 godine

Sada se sve sece ... naredne dve sezone su jako bitne za nas fudbal. Sto jaci i sto duze u Evropi. Ako se preskoci ta barijera mogli bi da budemo stalno u top 10 liga i stalno ubiramo prihode od uefa. Naravno mora i Radnicki da se pojaca. Svi nasi klubovi (ne racunam cz i partizan) moraju da doguraju do play offa za LK. A ako da bog srece i udju u nju... 3mil samo ucesce i ako na kokaju koji bod eto ga i 5mil... plus spektal u gradu Nisu... i Bgd
B

Brdo

pre gotovo 2 godine

Ok, to znači da bi državi bilo bolje da doda Čuki i Radničkom po pola miliona - milion, kako bi skupili po par bodova a Zvezda uzela 20
G

Gost 126 mb

pre gotovo 2 godine

U Zvezdi vlada nadmeni prezir prema dobrim igračima iz SLS! Tomović je jedan od takvih primera-dobrih igrača iz SLS! Ali zato Zvezda tako lako dovodi razne berače kokosa iz Afrike i predstavlja ih kao pojačanja, a radi se o igračima koji su celog života bili na pozajmicama i čiji je učinak na nivou punjene paprika! Onaj ko kaže da je izvesni igrač sa pozajmica Bukari bolji od Tomovića-taj nema veze s mozgom! Bravo za Čukarički, imaće bolju ekipu od Zvezde u narednoj sezoni. U Zvezdi su ostali daleko najsporiji igrači u SLS, čuveni afrički “kapitalci” Sanogo, Kanga i Ben, koji 100 m pretrče za 25 sekundi. Mogu dea pretpostavim kakvu će Zvezda imati sredinu terena sa ovim sporim matorcima! HITNA PRIVATIZACIJA!
Г

Гостиварски

pre gotovo 2 godine

Дечко, не знам да ли си прескочио терапију, али оволику количину глупости нисам скоро прочитао на неком порталу. Да стојиш мирно кад пишеш о Бену, Канги и Саногу. Букари једе малу децу, нема на нашим теренима те брзине (са лоптом). Ту брзину мора да прати и снага, игра се фудбал, није ово атлетика. Гледај боћање, топла препорука, мање ћеш да се нервираш.
t

trla baba lan

pre gotovo 2 godine

@ gost...sve si u pravu ali da das ovom malom 600-700 somica godisnje ...ovako dovedes stranca koga mi ne znamo da bi mogao lakse da odradis kintu i dok mi tog stranca provalimo on je vec nazad u italiji ili je u novom pazaru. Takodje je jako bitno da li si dobar sa menadzerom ili ne. Koji ce mi Mesi ako ja nemam korist licno ? Necu ja biti predsednik kluba dozivotno tako da je vreme kratko za rabotu. Uzimaj dok mozes. Gde ti je Vladan Lukic koga vodi ,gde radi sada ?? zato drpaj dok mozes rok je kratak.
t

trla baba lan

pre gotovo 2 godine

i zaboravi ...gde ces bre vecu privatizaciju od trenutne ??
Z

Zvlat BG

pre gotovo 2 godine

Šta je zajedničko Stefanu Tomovići, Milošu Ninkoviću i Nenadu Sakiću? Stefi, srećno!
a

argh

pre gotovo 2 godine

Svi se zovu Dejan.
m

mene me zanima

pre gotovo 2 godine

ko sto sam i pisao ...bila je to jos jedna buckalica ne bi li se neki som upecao. Kolko bre kostaju takvi artikli al ozbiljno? eno onaj moj igra igrice ceo dan imam nesto para pa da probamo ?
M

Mutommbo

pre gotovo 2 godine

Znači prva tri mesta su poznata, kao i raspored: 1. Crvena Zvezda 2. Partizan 3. Čukarički Ostali će se boriti za kup ili za 4. i 5. mesto. To su pre svega Vojvodina, Radnički Niš i Napredak. Ako Čuka uđe u LK, što će nadam se i Partizan biće zanimljiv finiš prelaznog roka. Biće dovoljno da šampion 3 sezone ima grupnu fazu LŠ.
G

Gost e

pre gotovo 2 godine

Čuka ima bolje igrače od Psrtizana,zašto bi bila treća?
V

Vidoviti

pre gotovo 2 godine

Kada ste pisali o onim letoncima lepo Sam rekao da je potpisao sa Cukom....
r

reklama i nista vise

pre gotovo 2 godine

koji bre letonci ,sad da ih pitas rekli bi kakvih bre 150 000 , nikad culi za decka , ling long ....itd
A

Aco CZ

pre gotovo 2 godine

Dobar igracic, moze dobro da se zaradi na njemu, a i on sam da napravi odskocnu dasku za dalju karijeru.