(Star sport)
(Star sport)

Čukarički za Ivanovića traži makar 1.000.000 evra

Vreme čitanja: 1min | čet. 04.01.24. | 08:44

Direktor kluba uverava da ga iz Kazahstana (još) niko nije kontaktirao

Znao je Čukarički da prodaje igrače u Seriju A, Rusiju ili Englesku, od njih dobro da se opari, a sva je prilika da će tako biti i u slučaju Đorđa Ivanovića. Transfer još nije završen, međutim, onog trenutka kad se bude zaputio za Kazahstan, ako se posao privede kraju, na račun Brđana će leći podosta novca.

Konkretno, ne ispod 1.000.000 evra. Tako makar navodi Sportski žurnal, pojašanjavajući da je u pitanju minimalno obeštećenje za ofanzica Brđana, te da će tamošnji novi prvoligaš Elimaj morati dobro da zavuče ruku u džep ako želi da angažuje momka rođenog u Vukovaru.

Izabrane vesti

Na osnovu onoga što je pružao, naročito u drugom delu jeseni, kao i kompletnog doprinosa Čukaričkom, te i kretanja tržišta čini se da su zahtevi kluba opravdani. Samo...

Niko me nije kontaktirao iz Kazahstana za Đorđa Ivanovića. A i on ima ugovor do leta 2026. sa Čukaričkim. Ukoliko budu zvali, zna se koliko je obeštećenje“, pojasnio je Sportskom žurnalu Vladimir Matijašević, direktor kluba sa Banovog brda,

Ivanovićev eventualni odlazak, po ceni od 1.000.000 evra, smestio bi na među 15 najvrednijih prodaja Čukaričkog u istoriji. Čak trojica igrača su otišla za po 3.000.000 evra, a u pitanju su Dimitrije Kamenović (Lacio), Slobodan Tedić (Mančester Siti) i Nikola Petković (Kraun legasi).



tagovi

Đorđe IvanovićVladimir MatijaševićČukarički

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara